Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DBAtti

    aktív tag

    válasz fraba #9798 üzenetére

    "azok vagy kompromisszumot kötöttek, vagy nem törődtek egyáltalán az árral, és kifizették az 30 000-50 000-70 000 Ft-ot érte?"

    Valahogy így.
    Végső soron amit linkeltél Philips egy számomra szimpatikus kezdeményezés abból a szempontból, hogy lehet vezetékkel is hallgatni. Ha az ember szeretné, illetve ha esetleg végleg bekrepál rajta az elektronika, nagyobb valószínűséggel használható marad. Ha viszont azért hallgatnád vezetékkel, mert jobb hangot ad úgy, mint anélkül, akkor pont a lényeget iktattad ki... Vagy néha használod headsetként, néha úgy kelsz fel, hogy ma vezeték nélkül akarom használni, stb.
    El kell dönteni a felhasználási módot/ területet, ha szükségesnek érzi valaki a vezeték nélküli használatot, hiába ajánlunk jobb hangú vezetékes fejest, azzal nem lesz elégedett. A kompromisszum leginkább az árral van, hogy kiadsz érte 29k HUF-t, és esetleg nem szól jobban, mint egy 10k HUF szegmensben elérhető vezetékes darab (vigyázat, hasraütésszerű megállapítás!), a már említett plusz költségek (akku, dac, vezérlőegység, antenna, ...) miatt.

    Azt viszont belátom, hogy ebben a térségben (10k HUF vezetékes hasraütés) már vannak elfogadható darabok, és aki nem különösebben igényes a minőségre, annak simán megfelelhet ez a megoldás. Viszont tény, hogy ugyanazért az összegért mindig jobb hangú vezetékest lehet kapni. Mivel ebben a topicban a hangminőséget a funkciók előtt tartjuk számon, nem szoktunk vezeték nélküli megoldást ajánlani, inkább annak megfontolását, hogy valóban szükséges-e a vezeték nélküliség.

    "A szél fú, a zöld fű. A Föld kering, a Nap korong..."

Új hozzászólás Aktív témák