Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Remus389

    veterán

    válasz Ba cy lus #93729 üzenetére

    Ja, mert olyan gondolom még sosem fordult veled elő, hogy valami miatt nem hallottál valamit; a szomszéd is fúrhat bármilyen hangosan, a gyerek kiabálhat torkaszakadtából, neked nem kell feljebb tekerned a tv hangerőt, hogy rendesen halld.

    Ennek kapcsán nem csak negatív, rossz dolgokat lehet felfedezni.

    Az egyik youtuber (nem fejhallgatós ember amúgy), aki egyébként elég profi és nem néznéd ki belőle, az egyik felvételénél egy kis ideig lehetett hallani hogy egy nő (a felesége?) cseveg a szomszédban. Persze nem lehetett érteni mit mond, de azt igen hogy egy nő. Valószínűleg a youtuber se jött rá erre a bakira, különben új felvétel részletet készített volna (több részletben veszi fel a mondandóját), valószínűleg az ő fejhallgatója ezt nem mutatta meg neki, lehet HD650-est vagy ahhoz hasonlót használ.

    Vagy amikor lapoz a karmester (vagy zenész), nem tudom ez kinek jó vagy rossz, nekem tetszett

    Amikor újrahallgatod mindezt egy nyugis fejesen és tudod pontosan hol kell keresni, ha koncentrálsz elképzehető hogy ott is kihallod vagy részben kihallod, de az is lehet egyáltalán nem, de nem vetted volna észre ha csak a nyugis fejessel hallgattad volna szerintem.

    Jótékonyan elfedi ugyan, de ezzel "csal". Vagy úgy is lehet mondani, hogy nem képes megmutatni.

    [ Szerkesztve ]

    Már csak egy darab maradt!!! https://hardverapro.hu/apro/burson_v5i_dual_opamp_1_darab_2/friss.html

Új hozzászólás Aktív témák