- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ear001
addikt
válasz letoltobeze #89318 üzenetére
Még mindig Sotm van az Adi előtt? Ha igen, milyen kábelt használsz a kettő közé?
-
Ba cy lus
addikt
válasz letoltobeze #89315 üzenetére
Szerintem nincs különbség. Maguknak a hangoknak a magassága (tehát az alapfrekvencia) természetesen nem lehet feljebb, sem lejjebb (nem úgy, mint az előbányászott walkmanemről), a hangszín az lehet sötétebb, világosabb.
Ezzel amúgy legtöbb fejhallgatónál nekem is van gondom, a ma kaphatók közül pl. a Sennheiser "6-osai" ezt jól tudják.
[ Szerkesztve ]
-
Remus389
veterán
válasz letoltobeze #89288 üzenetére
Olvasom szóba került a híres HD800.
Először is, érdemesebb a HD800S-t venni, javára változott (kivéve ha kifogsz relatíve olcsón egy jó használt HD800-zat (kb fél éve volt egy 220 ezerért az aprókban, szép állapotú), de azt is érdemes módosítani).
Erősítőhöz útmutató: [link]
A német violectric gyártmányú erősítőkkel igen jól szólnak, head-fi-n is dicsérik ezt a párosítást. Nem feltétlen a drágább a jobb neked, lehet "too much" is.
A DAC-kal kapcsolatban pedig, hát van SDAC-om és Asus-om is, az Asus relaxosabb, megszelídíti a dolgokat. A SDAC-ra még visszatérek, azzal pedig clean.
Minden zenét élvezek vele, de az ilyeneket különösen: [link]
Összehasonlítás:
Hifiman Ayra: [link]
Focal Clear: szebb design a Clear, szépen szól az is, de kisebb/bezártabb a tere, így röviden
Sennheiser HD 6xx: jobban tetszik a design-ja, viszont nem fér el benne a fülem, lelapul. A vokáljai édesek, viszont a basszusa kissé zavaros, szétfolyós, a magasak átlagosak. De megértem miért népszerű.
[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/akg_k272_hd_kivalo_allapot/friss.html
-
nbencee
tag
válasz Gzula[HUN] #89287 üzenetére
hmm engem amúgy kíváncsivá tettél, hogy milyen ASUS laptop integrált hangkártyára írod, hogy igen jó minőségű hang tekintetében, vajon az egyes modellekben mást használnak? nekem egy 7 éves ASUS x75VB-m van, de sehogyse tudom kideríteni, hogy mi van benne pontosan, csak annyit ír eszközkezelőben, meg driveres oldalon, hogy Realtek High Definition Audio , na kössz ami eddig kezemben volt laptop mindegyikre ezt írta.. amúgy az enyémben lévőt sem mondanám rossznak, csak nehezen hajtható fülesekhez már nem elég.
-
-
Gzula[HUN]
őstag
válasz nbencee #89355 üzenetére
A típus pontos beazonosítása folyamatban van, de ahogy ismerem a cimbit, az lesz a válasza, hogy fogalma sincs. Szóval az később lesz majd általam és személyesen megállapítva. Realtek HD Audio volt az is, a "céges" gépem is, de az Aceremben is "azt írja", mégis tök más karakter mind a 3 alaplapi.
Az Asus-osban én is hangerő problémát tapasztaltam, tehát annak elfogadható hangzása volt, de gyengusz. Ennek pont az ISK-nél voltak hátrányai, de a cimborám még nálam is halkabban hallgat zenét (én se üvöltetem), így neki nem lesz vele gondja. Az Acerem hangkártyája tipikus gamer, de a hangerő viszonylag elég jó benne; a Tempotec Sonata HD is kevesebb hangerőt "ad le", de azzal szebben szól. A céges meg a "mindenhol (alul-középen-felül) mehh", de legalább egy alap USB DAC is hangosabb nála. -
letoltobeze
aktív tag
válasz Dorien #89354 üzenetére
Az LCD-2 Classic Closed az milyen?
Korábban, mikor az ADI kapcsán olvasgattam, többen azt említették, hogy azzal hallgatják...[ Szerkesztve ]
-
ribizly
veterán
válasz letoltobeze #89358 üzenetére
Próbálj meg egy Supra USB kábelt.
|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
Ear001
addikt
válasz letoltobeze #89358 üzenetére
Próbálj ki mást. Nem tudom, mit tudsz kölcsönözni, de mondjuk egy Paul Pangot, Pink Faunt, Entreqet, AQ Cinnamon felett, egy Oyaide Neo D+ ellenpontnak. Ne vegyél, kölcsönözz, mert nincs biztos tipp, előbb hallgatózni kell, és nem egy-két percet. Lehet, hogy ennyi átlöki az ADI-t a neked hosszan hallgatható sávba.
-
sztyui2
őstag
Sziasztok!
Most vásároltam egy Beyerdynamic DT990 Edition 250 ohm verziót.
Reménykedtem benne, hogy meg tudom hajtani rendesen iMac-ről, de nagyon pusholja a limitet, full max hangerőn kell hallgatni a zenét a normális hangerőhöz, meg egyébként is úgy érzem, hogy ennél több van talán a fejhallgatóban.Szóval milyen DAC+AMP kombót ajánlotok olyan 30ezer forint környékén hozzá?
Audioquest Dragonfly Black vagy FiiO E10K Olympus 2-t nézegettem, de nyitott vagyok akár másra is.
Nem akarok százezreket költeni fejhallgató erősítőre, de azért érzem, hogy az iMac nem hozza ki a maxot. -
nbencee
tag
addig rendezgettem a 3 szem ikonomat az asztalon, amíg ez nem kerekedett a zenehallgatós gépemből [kép]
-
ribizly
veterán
válasz Ear001 #89364 üzenetére
Mi a gond vele? Nálam azzal megy első perctől kezdve.
Az amúgy jó tanács, hogy szerezzen kölcsönbe párat, mert lehet javul az élmény és van összehasonlítási alapja akkor, de kétlem, hogy ott már csupán ennyin múlna. A Supra meg legalább nem annyira drága és jó minőségű.|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
UserX
addikt
válasz Gzula[HUN] #89311 üzenetére
Kösz a HSZ-t! Tegnap délután én is gyorsan rendeltem ebből a típusból. Amilyen lelkes voltam tegnap, ezzel a HSZ-el, szerencsére még időben, le is törődött. A neten utána olvasgattam azért tegnap este, ott egy angol nyelvű kommenttelő azt írta, hogy könnyen hajtható. Én inkább hiszek a te tudásodnak és a személyes tapasztalatodnak!!! . De. 9 órakor írtam e-mailt a boltnak és visszamondtam a rendelést. Erre 15 órai időponttal jött a futárszolgálattól a levél, hogy a bolt 14 órakor mégis átadta a csomit (nem olvasgatják az e-mailjeiket?:/) és úton van. Most írtam nekik is, hogy, bocs stornó és elnézést kértem. Kellemetlen, nem szeretem az ilyesmit, de ez van!
Üdv:
UserX
-
letoltobeze
aktív tag
válasz fattyu #89327 üzenetére
És emellett még arra is gondoltam, hogy lehet, hogy a legtöbb zeném felvétele egyszerűen nem jó minőségű. Csak eddig nem jött ez ki, viszont ugye minél jobb a cucc, annál inkább megmutatja az ilyen hibákat.
Tudnátok esetleg ajánlani olyan zenei felvételeket, amik elég jó minőségű az ilyen szintű cuccokhoz? Vagy ez nem számít annyira?[ Szerkesztve ]
-
fattyu
veterán
válasz letoltobeze #89372 üzenetére
a szar minőségű zenének nem igazan az a tünete amit te érzel.
én kábelszkeptikus vagyok... ennek tükrében is azt vélem kb a szükséges minimum kínai nyomtatókábel amit az adi mellé adnak. aztán emellé hozzáteszem hogy nekem így is teljesen oké a hangja.
a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
Zoliee
senior tag
Gyors válasz: nem
Jó minőségű zene: rippelj be pár zenei cd-t pc/laptopon és hallgasd vissza. Vagy Tidal master.
Szerk: elérhetőek demo hd letölthető anyagok is a neten. Keress rá.[ Szerkesztve ]
-
fattyu
veterán
válasz Exodius #89375 üzenetére
aq forest vs gyári kínai 10 éve.
async dac volt. 10 évemég hallottam 17khz. beyer t70el amiben azért részlet volt rendesen.
tápkábelre valhalla vs pc táp.
mindkettőnél azt tudom mondani hogy annyira elenyésző a difi vagy annyira rövid az akusztikus memóriám hogy mire átdugom bekapcsol zene elindít édesmindegy.
nekem ez csak jó legalább erre nem megy el végtelen lé
és tudom hogy egyik sem high end verzió épp csak belépő a noname semmik felett de hiszem akármit akármivel szemben is ha van közte 12 másodperc csend vakteszten teljesen összevissza tippelnék. ha lehetne INSTANT váltani szám közben, akkor talán, de ennyire minimál difivel nekem ez a mindegy kategória tényleg.
[ Szerkesztve ]
a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
Ba cy lus
addikt
válasz letoltobeze #89370 üzenetére
Ezek közül jó párat nem mostanában hallottam és nem fejhallgatóval, az emlékezetemben maradtak meg mint jól szóló albumok (nem feltétlen audiophile mesterművek, csak bejönnek hangzásra is), szóval tévedés joga fenntartva. És ez persze ízléstől, rendszertől is nagyban függ.
Dead Can Dance albumok
Chick Corea - Beneath the Mask
Return to Forever - Romantic Warrior
Weather Report - Black Market
Dvorak: Cello Concertos [Steven Isserlis, Mahler Chamber Orchestra, Daniel Harding]
Mahavishnu Orchestra - The Inner Mounting Flame
Hot Jazz Band - A szívemben titokban
Scorpions - Lonesome Crow (ennek az albumnak a hangzásáról kellemes emlékeim vannak, noha ez az első albumuk, és itt még prog rockosabb a zenéjük; LP-n még jobban szól)
Dorothy Ashby - Afro-Harping
Emerson, Lake & Palmer - Pictures at an Exhibition
M.Stockhausen, F.Snetberger, A.Andersen, P.Heral - Joyosa
Pink Floyd - The Darkside of the Moon (???, ez LP-ről remekül szól, jó CD-verzió keresésébe már belefáradtam, de elképzelhető, hogy azóta jött ki valami, na meg én mindig az LP-hez viszonyítom)
Santana - Festival
Dmitri Shostakovich - The String Quartets (Fitzwilliam String Quartet) [6CD]
David Oistrakh Edition, Vol.1
BACH: The Cello Suites - Yo-Yo Ma, cello (Sony Classical S2K 63203)
Rachmaninov, Prokofiev - Cello Sonatas (Emanuel Ax, Yo-Yo Ma) SK 46486
The Modern Jazz Quartet - Blues on Bach[ Szerkesztve ]
-
ribizly
veterán
válasz letoltobeze #89377 üzenetére
Nem a Te kategóriád.
Egyébként ez nekem amolyan szerelem volt elsőre.
Kromatika-nál hallottam először (ath-a1000z, nad hp50, cm mh752 társaságában) és nekem lemosta a mezőnyt egy audio-gd R2R-11-ről hajtva. Az a1000z részletesebb volt ugyan, de összhatásban, élményben teljesen lemosta nálam az MT7.
De nem vagyunk egyformák. Pl. a D5200, Ultrasone DXP, DT1770, stb. nem véletlen drágábbak, hiszen technikásabb fejesek tőle (jobb pozícionálás, finomabb magasak, részletesebb középtartomány). Nekem mégis az MT7 hozza meg a széles mosolyt, ha szól róla valami. Olyan, mint amikor az egyik kedvenc gyerekkori számodat meghallod és akaratlanul elkezd járni a lábad. Na a legtöbb (pop, rock) számnál ez fog el.
Mivel az említett fejesek egyike sem tudja ezt a "varázslatot" nekem nyújtani, így a "tartalék" DT1770-en kívül másik zárt fejesem nincs is.|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
Ba cy lus
addikt
válasz fattyu #89376 üzenetére
ha lehetne INSTANT váltani szám közben
Ezek az apróbb különbségek pont nem így jönnek ki. Úgy az igazi, hogy szoktatod hozzá magad mondjuk egy hétig, aztán visszateszed a régit, úgy inkább feltűnik.
Lehet mondani, hogy ha ilyen apró különbség, akkor úgyis mindegy, de azért csak ad valamit, pláne a legalapabb kábelezéshez képest. Én sem szeretek kábelekre sokat költeni meg túlmisztifikálni ezt, szóval mindig valami költséghatékony megoldásra törekszem.
[ Szerkesztve ]
-
fehér_ember
addikt
Szóval, ilyen, cuccokhoz kapott kábeleket használsz?
Akkor kezdj el mihamarabb tapasztalódni. -
Mexbacsi
tag
Sziasztok! Egy 80ohm dt 770 helyett mit ajánlanátok feljebblépésként? solo 3rd van és leginkább blues, rock zenét hallgatok. Őszintén annyira nem érzek annyira nagy differenciát egy youtube video és flac között(tisztább, de nem esem hanyatt), mint szerintem kellene (foobar, nincs dsp, focusrite asio). Azt persze hozzá kell tenni, hogy a fejhallgatóban, még 10 óra sincs, de annyira nem hozza az elvártat, amit szerettem volna tőle. A magaskiemeléssel nincs bajom vele, viszont a többi hang kissé tompa számomra, nem túl "pontos", leginkább a közép mosódik össze.
[ Szerkesztve ]
-
ribizly
veterán
válasz fehér_ember #89381 üzenetére
Mondjuk az ADI-2-höz tápkábellel nem érdemes vesződni. Úgy emlékszem Bodz egyszer írta is, hogy megpróbálta, de nem hallott különbséget.
|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
Mexbacsi
tag
válasz Ba cy lus #89385 üzenetére
Persze, feljebblepes alatt én is hangminoseget értem, nem arat, noha ez sok de nem minden esetben parosul. Talán a legjobb lenne meghallgatnom párat élőben, de nem tudom hogy lehetséges e solo 3rd komboval. Árat azért nem adtam meg, mert olyat szeretnék aminél észrevehető a minosegbeli javulas, nem pedig csak egy kicsit jobb. Illetve nem tudom, hogy ebből a kis solobol mit lehet kihozni. Nyilván jobban szeretnék 100 alatt maradni, mint felette, mert csak alkalomszintű zenehallgatasra hasznalom Öcsémnek van egy hd518, ami biztos van akinek tetszik van akinek nem, de számomra sokkal dinamikusabb az egész fejes. Persze az nyitott, és már bejaratott.
-
Ba cy lus
addikt
válasz Mexbacsi #89386 üzenetére
Ez a bejáratás szöveg a kereskedők egyik ütőkártyája, hogy a holtponton átlendítsenek, illetve kifuss az elállási időből, egyébként nincs olyan nagy jelentősége, mint amilyet tulajdonítani próbálnak neki. A megszokás, hallás alkalmazkodása többet jelent, de az sem akkor, mikor alapvetően nem vagyunk elégedettek.
Akár azonos áron is érdemben lehet előrelépni technikailag. * Ha budapesti, környéki vagy, Hitspace-t javaslom, oda szerintem egész nyugodtan lehet vinni saját cuccot is, rendesek az eladók. Bár nem tudom, most épp mi van a járványhelyzet miatt.
Nyitott is játszik, vagy csak zárt?* Erről részben a 770 hangolása tehet, pláne ha középről várnánk többet.
[ Szerkesztve ]
-
contaxg
veterán
válasz Ba cy lus #89387 üzenetére
Meg kell hogy cáfoljalak 14 nap szorozva 24 órával az 336 óra. egy normális bejáratáshoz ennek a fele, harmada elégséges.
De attól hogy az ember veszeget dolgokat majd eláll a vásárlástól nem biztos, hogy tudni fogja merre van ez előre.A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
Ba cy lus
addikt
válasz contaxg #89389 üzenetére
Ha valaki van olyan elvetemült, hogy 24 órát járassa két héten át, lehetőleg egy műfejen, hogy a párna is lapuljon, mert ugye a csak a bejáratás okozta változás nagyrészt pont ez. Egyébként nem ez az általános bejáratási eljárás, hanem hallgatják a saját fejükön napi max. 2-3 órát, és akkor már inkább a hallás alkalmazkodása játszik. De az sem akkor, mikor alapvetően elégedetlen valaki. Mint ahogy a forrás cseréjének javaslata is csak mellévisz ilyen esetekben.
[ Szerkesztve ]
-
zitrone88
aktív tag
Sziasztok,
Jövök, és sokat akarok, kevés pénzért, de azért megpróbálom
Ajánlott fejhallgatók közt láttam egyet, ami az akkori árán még jó is lett volna, de már sehol nem találom, sőt, más márkanév alatt a régi ára duplája volt, szóval van szórás... De, ha tudtok valami hasonlót a mai piacról, az már közelebb visz az üdvösséghez
Takstar Pro80 volt az a bizonyos az ajánlottak közt, ami nagyhirtelen elnyerte a tetszésem, leírások alapján. Sajnos próbálgatni a covid miatt most nem valószínű, hogy tudok a media marktban (legalábbis úgy rémlik, nem volt erre lehetőség, mikor utoljára ott jártam, csak ki voltak pakolva..).Naszóval:
1.) Hol szeretnéd használni a fejhallgatót?
Csak itthon, csak pc-n.
2.) Milyen célra szeretnéd elsősorban használni?
Játékokra lehet jobb, de arra nem költenék, zenét szeretnék, hangosan, jó minőségben hallgatni. Mivel erre olyan sok időt nem szánok (mert van az a hülye szöveg, hogy mindenkinek arra van ideje, amire akarja... hát akkor nem akarom eléggé ), ezért sok pénzt sem szánok rá. De amikor ráérnék csak úgy zenét hallgatni, akkor szeretnék hangerőt és minőséget. Sajnos még azt sem tudom megmondani, milyen zenét, mert ez totál változó, mindenevő vagyok. A zene minősége szerintem javarészt youtube lesz, de idővel majd összegyűjtöm, ha nem unom meg őket, veszteségmentesben. De nyilván, ha youtube-ra jó, veszteségmentesre is azt lesz
3.) Mennyi a fejhallgatóra szánt maximális összeg?
35-öt mondott az asszony , de fejhallgató erősítő is lesz, szóval próbáljuk meg a 25-öt
25ezer, nem 25millió. De a kedves feleségem oly áldott szívű asszony, hogy, ha nagyon szűkös ez a 25ezer, mozdulhatunk feljebb, meg fogja érteni. Majd eladom a pc-jét, meg a laptopom. Viszont ebben az esetben inkább új és garanciális legyen, mondjuk max 50-ig. De ilyet csak akkor ajánljatok kérlek, ha van értelme ennyit elkölteni, tehát, ha mondjuk van egy jó fejhallgató 35ért, és a minőségbeli ugrás 56ezer, akkor a 35-öst fogom valószínűleg preferálni. De, minél többet mondtok, úgyis utánanézelődök, aztán választok
4.) Új vagy használt?
Mindegy, de használtként nem árt, ha cserélhető újra a párna. Eléggé hipohonder vagyok.
5.) Circumaural vagy supraaural?
Circum6.) Zárt vagy nyitott?
Nem baj, ha nem hallatszik bele a Comedy Central csak játék közben sem, tehát nem nagy hangerőn. Az, hogy kifelé mit hallanak, nem annyira érdekel Ha ezen múlik, hogy beférjek a keretbe.
7.) Milyen hangzást vársz a fejhallgatótól, mi az, ami zavar?
Minden zavar. Kiegyensúlyozott legyen, nem szeretem, ha nincs mély, de azt sem, ha tolakodó. Nem vagyok oda azért, ha túl erős a közép, mert dobozosnak találom (lesz azért youtube hallgatás bőven, ritkább lesz a veszteségmentes valószínűleg)
8.) Honnan vásárolnál?
Hát, garancia miatt itthonról, de, ha 25ezer környékén maradunk, külföld is jöhet.
9.) Milyen forrással rendelkezel (miről hallgatnád)?
IBASSO DC03-t néztem ki magamnak, 15ért hozzá tudok jutni Kínából.Előre is nagyon köszönöm, hogy időt szántok rám!
Ha válaszra sem méltatsz, legközelebb sem üzletelünk.
-
AXisBOLD
addikt
sziasztok,
sajnos csak külföldi oldalakon találtam, de lehet kapni mikrofonos vezetéket M40x-hez itthon is?
Aurea mediocritas
-
Gzula[HUN]
őstag
válasz zitrone88 #89391 üzenetére
- Ha már ennyire bekattant a Pro80: Lewitz HP8500 vagy kínából ugyanaz más néven. Ebben a hónapban doboz nélkül az is belefér elvileg az ÁFA/VÁM határ alá.
- Nyitottban meg az AT AVA400.
[ Szerkesztve ]
-
zitrone88
aktív tag
válasz Gzula[HUN] #89393 üzenetére
Annyira nem kattant be, azt láttam, hogy anno olyasmi árban volt. Ha tudsz jobb zártat, nem ragaszkodom ahhoz De egyébként a kínai színben marha jól néz ki. De az annyira nem szempont
Egyébként ez 60ohm-os, elég hozzá az ibasso, ha olykor bömböltetném is?Ha válaszra sem méltatsz, legközelebb sem üzletelünk.
-
contaxg
veterán
válasz Ba cy lus #89390 üzenetére
Az emberek örülnek minden segítségnek. Ha elmondod nekik, hogy legyenek "elvetemültek" a bejáratással akkor azok lesznek.
Egyébként minden tiszteletem!
Olyan bátran és biztosan ki tudsz jelenteni dolgokat...engem ezzel a témával kapcsolatos foglalatoskodás inkább abban az irányba visz, hogy ne merjek kimondani nagyon határozottan semmit mert holnap jön velem szemben valami ami mindent felülír. Van pár dolog amit viszont megtanultam a magam kárán. Ilyen például, hogy a forrás minősége soha nem lehet rosszabb mint a kiszolgált készüléké, mert egyébként szívás van. De már az is lehet, hogy ebben is tévedek!A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
chrisnagy13
senior tag
válasz Sinesol #89383 üzenetére
Ez pont nem az a Beyer aminek nagyon a háttérben lenne a közép tartománya. Nem shure-os közepe van, de nem egy DT990. Szimplán csak átlagosnak mondanám. Kéne alá valami forrás, mert ugye ismerjük a miből mit esetét.
Az ADI-2 NOS-al olyan fejeset csinált kis Beyerből, hogy azóta se adtam el. Pedig igencsak tervben van a fejlesztés zárt vonalon.
[ Szerkesztve ]
-
Exodius
őstag
válasz chrisnagy13 #89397 üzenetére
És merrefelé mennél zárt vonalon? Kiszemeltek vannak már?
-
Ba cy lus
addikt
válasz contaxg #89396 üzenetére
DT770-em ugye évekig volt csak. Mikor még friss tulajdonos voltam, te magabiztosan kijelentetted, hogy a forrás kevés hozzá, mert hát olyan nincs, hogy egy ósdi hangfal minden tekintetben lemossa. A hangfal maradt, de hol van már a DT770... Elárulhatom, apámnál van, mai napig meg tudom hallgatni. Bizony még a gyári állapotú Superlux HD330-at sem sorolnám összességében mögé.
A bejáratás meg annyira jelentéktelen valójában, hogy két driver közti hangzásbeli különbség többet nyom a latba (és ezek gyakran még egy adott fejhallgatónál sincsenek összepárosítva). Ha valaki elégedetlen, ezzel az erővel cserélje ki egy másik, ugyanolyan típusú fejhallgatóra, hátha akkor elégedett lesz.
chrisnagy13:
Akár háttérben van, akár nem, messze van a jótól. Egy AKG K550 azonos árszinten lemossa.[ Szerkesztve ]
-
Gzula[HUN]
őstag
válasz zitrone88 #89394 üzenetére
Mérget nem vennék rá, de valószínűleg kevés volna hozzá.
Az a probléma, hogy pont 25ezerért nehéz jó fejhallgatót venni jelenleg. Pioneer MS5T-t nem kapsz, vagy csak bazi drágán. A Shure SRH440 az árkategória legkiegyenlítettebb fejhallgatója, de nem a legjobb anyagból rakták össze, és sokan panaszkodnak ideje korán történt törésre. Takstar Pro82 esetleg, az ha nem bukik a vámon, doboz nélkül megállhat 15ezer körül (ha bukta vámon, akkor számolj rá 27% ÁFÁ-t és 3500HUF vámkezelési díjat).
AT M30X meg érzékeny a meghajtásra, normális DAC/AMP nélkül csak brummog a közép mélyekkel (subb bass meg nincs).
Nagyjából ennyiért van AT-ból az AVA400nyitottban, meg az AVC500 zártban. Abban egy picit több a mély.Amiből érdemes volna válogatni, azok inkább már 30 körül vannal. Az M40X - Beyer DT240pro - Yamaha MT05 trió. (Én spec AT-ból én inkább akkor már az AVC500-at választanám.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- LG 27MR400 Monitor
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+ IPS, I5-5300U CPU, 8GB DDR3, 250GB SSD, Dupla akku, WIN 10, Számla, Ga
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest