Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz dave118 #86776 üzenetére

    Meg mondom őszintén nem igazán tudtam mik az igényeim míg össze nem hasonlítottam a lehetőségeimet. Ha nem lett volna összecsukható akkor lehetett volna a másik opció újonnan, okos áron és akkor most máshol lennénk. Első körben azok voltak az igényeim amiket leírtam kaptam rá két választ is azonnal amik baromi sokat segítettek abban, hogy el tudjam dönteni, hogy mire is van szükségem ebből a leszűkített körből. Ellenben eszembe nem jutott, hogy lehet kapni £1000-ért fejhallgatót, azt hittem ilyen 3-500 körül lesz a maximum sáv, ezért sem érdekelt az ár.
    Amúgy nagyon hirtelen döntöttem szóval lehet ennyiből vettem volna jobbat is, de ez innentől egyelőre már nem érdekel, mivel már hoztam egy döntést amit megmásítani úgysem tudok. Ha nem válik be akkor sem érdemes már utólag okos kapitánykodni részemről, maximum pontos kérdésekkel visszatalálni, bár akkor már nagyobb tudással a keresés funkciót fogom előnyben részesíteni, de remélem erre nem lesz szükség. Félre értés ne essék, nem mondom, hogy nincs igazad. Annyi, hogy éjjel nem tudtam aludni és volt egy impulzus vásárlásom, van ilyen.
    Van hogy hetekig bújom a netet túrom fúrom keresve a tökéletes cuccost (tökéletes dolgok meg ugye nincsenek). Nagyon sok esetben utólag kiderül hogy csak az időmet szarom el és már az elején szemem előtt volt a jó megoldás. Láttam itt is ajánlva volt, hát uccu neki bamm, aztán remélem jó lesz.
    Nincs meg a pontos link sajna, azt nejem mobiljáról/accountjáról néztem az meg nincs nálam. £72.2 volt a használt ára a motyónak, 70+posta lett volna, de írtam a fickóra pontosítás végett, és adtam egy ajánlatot, aztán találtunk egy közös nevezőt. A 70-ből 5-üt engedett végül, posta £7.5. Nagyon jó állapotúnak tűnt minden hozzátartozójával, némely kábel még az eredeti nejlonban. Eredeti csomagban. Megbízható nem üzletszerű eladótól.

    re: K1LLMy53Lf :N

    [ Szerkesztve ]

    Mos mé, hánem? De! Vagy nem...

Új hozzászólás Aktív témák