Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #56474624

    törölt tag

    válasz milkabrams #65019 üzenetére

    Rengeteg dolog szerepet játszik benne, hogy adott pillanatban hogyan halljuk az adott cuccot. Idegállapot, hit, hangulat stb. Ebben a topikban is előszeretettel terjesztik, hogy bejáratatlanul minden fejhallgató szarul szól, bezzeg utána, aztán szerintem erre valaki vagy fogékony vagy nem. Nálam a K550 (de a 770 sem) egyáltalán nem szólt szarul bejáratatlanul (különösen, ha a végső állapotához viszonyítom). Nem nyűgözött le, mert ahhoz már több kell, de nem is volt rossz. Most is jórészt ugyanaz a véleményem róla. Az idegállapotom, hangulatom többet nyom a latba, hogy épp mennyire viselem el a hibáit, mit emelek ki a hangzásából. Megszokni nem tudja a fülem, mert mást többet hallgatok.

    Nem mondom, hogy egyáltalán nincs változás, de általában nem kell nagy dolgot várni, és ha bejáratlanul egyenesen szarnak ítéljük meg, utána meg már jónak, akkor ott elég jó eséllyel inkább megszokásra volt szükség, mint bejáratásra.
    A hifiben, high-endben meg pláne, sok dolgot szeretnek túldimenzionálni, hajlamosak romantikus túlzásokra, a szkeptikusok pedig kisebbségben vannak, így gyorsan terjed az ige.

Új hozzászólás Aktív témák