Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sonny C.

    tag

    Sziasztok!

    A következőben szeretnék segítséget kérni: 2 hetes topik olvasás után 2 fejhallgató maradt versenyben nálam: a Takstar TS-671 és a HD 681 EVO. A Takstar a mostani árával ~ 16.000 Ft még éppen határeset.
    Többen is írtatok róla véleményt, sőt volt akinek mindkettő volt a birtokában és úgy írt tapasztalatokat viszont én még mindig nem tudok dönteni, hogy melyik legyen!?
    Jelenleg egy Terratec Headset Master 5.1 USB-t használok sztereó módban. Főleg zenehallgatásra és filmnézésre lenne használva, alkalmanként az LCD TV-re is csatlakoztatnám a családi béke kedvéért, ha késő este/éjjel NHL meccset nézek.
    A Takstar mindenben szimpatikusabb, egyedül a kevés? mély az, ami egy kicsit visszatart jelenleg. Nem szeretem ha berezonál a füles a sok mélytől és leesik a fejemről viszont azt sem, ha egy filmben az ágyúlövés csak egy pezsgősüveg durranásnak hallatszik. Tehát az a visszafogott, korrekt mély legyen meg, de ne dübörögjön!
    Sajnos kipróbálni nincs lehetőségem egyiket sem (nem Pesten élek és a környéken nincs az egyikből sem) Ezen igények alapján vehetem a Takstar-t vagy inkább az EVO legyen? Vagy ebben az árkategóriában bármi más, ami jó lehet?
    Köszi a segítséget és a választ is!

Új hozzászólás Aktív témák