Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • drzozo

    senior tag

    Mindennek megvan a maga szerepe (gondolom az sem véletlenül van bedugva).

    baluka26: A szolgálati lakásba maximum, a sajátjukba kétlem. Feltéve, hogy egyáltalán létezik az előbbi. Mellesleg egy kisebb Beats doboz, amire rá tudod dugni az iphone-t, egy közepes méretű nappalit szépen kitölt, egy-egy házibuli kiszolgálására bőven megfelelő.

    kammerer: "Ez a lényeg, utcára is a hangminőség-kényelmesség-hordozhatóság háromszögből érdemes kiindulni, nem a divatos-dizájnos-színes háromszögből - gondolom én." Hangminőség-kényelmesség-divatos háromszögből is ki lehet indulni, szerintem ezeket a Beats-ek teljesítik. "Szerintem felesleges a mókusvakítás eszközeinek a védelmére szót pazarolnod, hiszen te is azt mondod, hogy nem ezeket vennéd." Nem pazarlom, ráérek, csak az emberek 80%-a úgy alkot véleményt, hogy nem próbálta, csak hallotta. Azért részben te is, és más is beismerte, hogy nem mind rossz és hallgatható. Akkor lényegében mégsem annyira rosszak. Csak drágák. "Ingyen?! Hol élsz te?! Éppen azért olyan drágák ezek, mert a fogyasztó fizeti meg, hogy ott látod a Kobe Briant és társai fején." Én meg úgy látom, hogy csinálni szerettek volna egy premium kategóriát/márkát egy bizonyos célközönségnek, egy olyan célközönségnek, aki ad a külsőségekre és aki meg tudja venni. A celebek biztosan ingyen kapják reklám céljából, 100%, hogy egy árva fityinget nem fizetnek érte. Csak ezt nem tudja minden átlagos user. Pont azért kapják, hogy Józsi, Pista is elcsábuljon és vegyen egyet, csak azért mert Kobe is ezt használja (ergó akkor már biztosan jó). A fogyasztó a Dr. Dre nevet fizeti meg, Amerikában pedig számos sikert bezsebelt már, és elismert. Lehet, hogy te is erre gondoltál, vagy ezt próbáltad beadagolni, csak másfajta módon, ha igen, akkor sorry, elbeszéltünk egymás mellett.

    Ati1979: Ha már az ötös osztályozásnál tartunk, egy 4-est azért bőven adnék neki.

    dudika10: Garancia. Ha még van. Hiszek neked. Ha csak nem rejtett hibás, egy olyan embernél, aki vigyáz rá, nem dobálja, nem hajtogatja feszt, rendeltetésszerűen használja, nem szabad előjönnie ezeknek a hibáknak. Ez olyan mint az Acer, a laptopok körében. Senki nem ajánlja a szar anyaghasználat miatt, de jó pár embert elégített már ki évekig. Beyerből is kifoghatsz egy hibás darabot ugyanúgy.

    Remélem ebből is annyit fogtok kiragadni, hogy Justin Bieber mekkora egy nyomorék. ;]

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák