Hirdetés
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lino
csendes tag
válasz
Jim Tonic
üzenetére
miért ne? pl milyen frissítések vannak, milyen kiegészítők, hogy lehet rootolni, hogy lehet üzemidőt növelni trükkökkel vagy épp a büszke tulajok eldicsekednek a leendő tulajoknak hogy karaj... esetleg válaszolnak nekik hogy igen ez télleg bővíthető memóriás stb.. már miért kellene csak a hibákról szólni?
-
Lino
csendes tag
Na sziasztok,
látom kisebb lavina lett
Én csak azt írtam hogy aggasztó hogy szinte mindegyik hozzászólás hibáról szól..
Én tablet vásárlás elött állok, és egyenlőre nézegetem hogy mi lenne jó. Ha csak a paramétereket nézem akkor egyértelműen a myaudio a legjobb, egyetlen dolog ami elbátortalanít hogy sok a hibáról szóló hsz.. :Iszerintem egy fórum nem csak arról szól hogy kinek milyen baja van.. én pl telefont is hasonlóan vettem rászűrtem a két típus fórumán a hibákra és érdekes volt hogy míg az egyiknél volt pár száz addig a másiknál pár ezer (egyenlőre bejött).. Persze nem mérvadó teljesen de valamit elmond. totalcar népítélet statisztikái is mondanak pl valamit. dönteni meg valahogy kell, nem csak ez alapján természetesen
-
Lino
csendes tag
hehh tescoban híre hamva se volt,már az első nap délutánján gondolom áruházanként kaptak 1db-ot..
jártam már így ott mással is.. :Iahogy olvasgatom a fórumot elég sok a hibás készülék, elég aggasztó...
-
Lino
csendes tag
Hello,
engem is a 708M érdekelne... mennyit bír az akksija aktív használat mellett?
Köszi
lino
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Tab4 (TB-8504x) tablet leárazás !!AkciÓÓ!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPad Air 5 10.9" (M1 Chip) 5G/64GB/8GB WiFi+Cellular
- Óriástablet ! LENOVO Idea Tab Pro 12.7" 3K 144Hz + Pen+ Moto Buds, Üzletből, Gari 2027.9.01-ig
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z270 GAMING PRO CARBON alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256GB SSD I 14" WQHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- JBL ProFlora CO2 Starter Bio Set biológiai CO2 készlet 10-40 l-es édesvízi akváriumokhoz
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS37701 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Én csak azt írtam hogy aggasztó hogy szinte mindegyik hozzászólás hibáról szól..