- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
moleculez #24 üzenetére
Áh, már sima billentyűzeten se tudnak úgy, mint "mi", nemhogy fizikain.
Nekik nem lesz jó, nem is értik, hogy minek, és ehhez a cucchoz nagyon sok idő kell, hogy gyorsabb és kényelmesebb legyen a virtuálisnál, ráadásul itt nincsenek emojik se, ami nélkül ma már eladhatatlan bármi :') -
Senki sem gondolt a valódi felhasználási területre:
Meetingeken ülő faarcú sales és marketinges iphone tulajok!Végre lehet gépelni anélkül újra hogy folyton bámulod a kijelzőt és csendben tudod hallgatni a főnök vagy a kollégák baromságait.
Sose lesz droidra sajnos, de jó ötlet! -
-
e-newsee
addikt
És ezen sincsenek kurzormozgató nyilas billentyűk. (Most is ezért használok Swiftkey-t, azon be lehet kapcsolni.) Anno az Xperia Pro-kon is nagyon jó volt. A Mini Pro-mra azóta is szívesen gondolok vissza. Imádtam. Azzal a mozdulattal, amivel elfordítottam oldalra, ki is toltam a billentyűzetet, és már mehetett is a gépelés.
-
strogov
senior tag
Retrozni érdekes lenne, de 140 EUR-ért nyugodtan megtarthatják. Kevesebbért veszek egy 3d nyomtatót.
Vannak dolgok amiket el kell engedni. A gyári, zsanéros vagy felpattintható fizikai billentyűzetek pont azért tűntek el, mert igazából senki nem akarja magával hurcolni állandóan, és ha nem fix akkor csak olyankor nincs ott amikor kellene. 10 éve tele volt ilyenekkel az ebay fillérekért.
Egy 6+"-os telefon meg így is batár. -
moleculez
veterán
Én simán el tudom képzelni hogy a fiatalok lecsapnak rá, akik egész nap tudnak csacsogni. Szerintem jó kezdeményezés.
-
válasz
lezerpiramis #15 üzenetére
Ne is mondd, imádtam emulátorokat tolni a Milestone-omon. Talán azóta sem játszottam annyit telefonon
de ez a koncepció valahogy indokolatlanul hosszúvá teszi a készüléket. Akkor már lehetne kicsúsztathatós (leginkább oldalra), vagy egy Motorola Backflipes design.
-
Azie
őstag
szerintem jó cucc lehet, meg tudnám szokni - főleg, ha nem tepsi méretű kijelzős mobilt pattinthatnék bele, illetve ha lenne 4:3-as kijelző, akkor ez mehetne alá
-
Koncepciót értem , de önmagában nem tetszik. Nagyobb lesz tőle a készülék , meg már megszokott a virtuális billentyűzet, főleg úgy ,hogy magamra szabtam azt.
-
HardRic
addikt
válasz
viragdani01 #4 üzenetére
Pocketnow óta követem, nagyon szurkolok neki, hogy sikeres legyen ez a termék.
-
ledgeri
nagyúr
válasz
viragdani01 #4 üzenetére
(ma már ha nincs fotó, meg sem történt!)
-
hdavid1
tag
Jó ötlet, de senki sem fogja venni szerintem.
-
Mishita
tag
Tetszik nagyon a dolog csak az ékezetes betűkere gagyi ez a megoldás. Aztán lehet a gyakorlatban jól működik.
-
Greentea
senior tag
válasz
lezerpiramis #13 üzenetére
-
lezerpiramis
őstag
Szovegszerkesztes, kodolas mobilon, ssh, terminal stb., persze ezek nagy resze egy szuk reteg igenye, masreszt ezekhez az oldalra kicsusztathato billentyuzet (Motorola Milestone-ok, Sony Xperia Pro, Nokia N900, F(x)tec Pro1 stb.) lenne idealis, de a semminel ez is jobb lehet.
-
Greentea
senior tag
válasz
ghiottone #11 üzenetére
Btw kiváncsi leszek a számokra, hogy ebből mennyit adnak majd el. 😀 Sajnos magamat nem látom a potenciális vásárlók között. Pár éve használtam 1 hónapig egy Nokia E7-00-át telefonváltás miatt, és nekem már az is sokkal lassabbnak érződött mint a kijelzőn lévő droid/ios billentyűzet.
Szerk: Mármint sokkal lassabban tudtam rajta írni. -
DJosef
őstag
Csak nekem ugrik be errol cuccrol a nehai Chatboard amit anno az Ericsson keszulekeihez(pl 1018s) lehetett pattintani?
-
vanye
senior tag
válasz
viragdani01 #6 üzenetére
Miért maradt ki a nevének a megemlítése a cikkből? Ahogy Jerry Rig Everything-et, úgy sztem őt is ismeri itt az olvasók többsége.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
viragdani01 #4 üzenetére
-
Greentea
senior tag
Ötletes, de hogy minek vennék ilyet azt nem tudom. Tökéletes a képernyőn lévő bill.
-
janeszgol
félisten
Én örülnék egy fizikai gombos BB utánzatnak. (Passport, csak nem olyan négyzetes kijelzővel.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Vezetékes FEJhallgatók
- Könyvajánló
- BestBuy topik
- Revolut
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Autós topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- Szerezd meg a tökéletes házat most!
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest