- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple iPhone 11 - népalma
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Svájcinéger
őstag
Jesus ! Én nem tudnám ezeket nézni.
Lacko: Amíg reklám van elkapcsolok máshova. Kibírom.
Hyper: persze, hogy van ismétlés, de inkább csak hétvégén van időm TV-t nézni. Szóval egy ideig elleszek az új évadokkal, most egész sok új van ami érdekel is.
Anarchizmus jelentése: az emberi elme elszakadása a vallási dominanciától, az emberi test elszakadása a vagyoni dominanciától. Szabadulás a béklyók és az állami megszorítások alól. Egy olyan társadalmi rend, mely az emberek gyülekezési jogán alapul.
-
Lankadatlan
tag
Az utolsó 2 nálam is favorit!!!
Mellette még a legnagyobb favorit a The Walking Dead de nézem még az Arrow-ot meg a Dextert és még ami nekem örökzöld az a Chuck, amit nem tudok megunni
A TWD-et meg Cubem jóvoltából kezdtem el, de akinek mondtam eddig, hogy van ez a sorozat mindenki rákattant (osztálytársak/haverok, köztük Wansi-boy is aki először nagyon tartózkodott, most pedig együtt várjuk az új évad jövetelét)
Cubem van virágbót jah és 7végén voltam Szegedébe és vótam a Palánkban, de nem nyaltunk, be kell majd valamikor pótolni!!!
[ Szerkesztve ]
"Utólag okosnak lenni olyan, mint előre hülyének."
-
v-paci
aktív tag
válasz Svájcinéger #17203 üzenetére
Pedig a Family Guy tényleg igazi "gyöngyszem"...
Agymenők szintén
[ Szerkesztve ]
"Mi kalandvágyból itthon maradtunk."
-
Mappa
addikt
válasz Lankadatlan #17206 üzenetére
Rock paper scissors lizard, Spock!!!
BAZINGA
nem kötelező megadni
-
albert8
veterán
Mappa, Mappa, Mappa!
Én is nagyon várom!
Kobi: Simán megcsinálják neked 2k-ból az irószerbe szerintem.
Csak egy póló kell még hozzá.[ Szerkesztve ]
Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
Mappa
addikt
-
Mappa
addikt
válasz Lankadatlan #17211 üzenetére
Én a Penny -s pólóval faragtam rá. Azt Ebay-ről rendeltem, horror összegért - valami 5rongy körül. (Fruit of the Loom-os) xxl méret, gondoltam az már csak jó lesz. Első mosás után széltében úgy kinyúlt, ha most felveszem és felemelem a karom vállmagasságig, kilátszik a köldököm mint valami travesztinek Így maradt pidzsamának
nem kötelező megadni
-
Svájcinéger
őstag
-
Mappa
addikt
válasz Svájcinéger #17215 üzenetére
A pólóról kaphatsz! de hogy abba pózoljak köldökkel kifelé, arról ne is álmodj Te perverz állat
nem kötelező megadni
-
Svájcinéger
őstag
Pedig biztos nagy sikered lenne vele mondjuk a melegfiuk.com-on.
Anarchizmus jelentése: az emberi elme elszakadása a vallási dominanciától, az emberi test elszakadása a vagyoni dominanciától. Szabadulás a béklyók és az állami megszorítások alól. Egy olyan társadalmi rend, mely az emberek gyülekezési jogán alapul.
-
Mappa
addikt
válasz Svájcinéger #17217 üzenetére
Nézd már, még linkeket is tud tapasztalat ?
nem kötelező megadni
-
Svájcinéger
őstag
-
Lankadatlan
tag
válasz Svájcinéger #17219 üzenetére
Óhh Papa mindenbe bevezet, csak kérned kell Mappa
Am meg nem tom h rendeljek-e, de azért lehet h pedzegetni fogom haverjaimnak, hogy szeretnék 1 ilyen pólót, hátha mégis....
-
Winne
nagyúr
Megnéztük mi is ezt a Trance című szuperprodukciót, ha már itt többen is ajánlottátok, na de csalódnunk kellett. Lassú, vontatott és már a felénél megmondtam mi lesz a vége.. Na de mindegy, ízlések és pofonok.
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
Mappa
addikt
válasz Lankadatlan #17220 üzenetére
DX.com teljesen rendben van. Rendeltem már számtalanszor tőlük mindig megjött a csomag 2-3 hét
Winne - Mondj egyetlen filmet az elmúlt 1 évből amire azt mondtad, hogy 'ez rendben van' Sorozat nem ér .
nem kötelező megadni
-
v-paci
aktív tag
-
LamaCube
addikt
"Star Trek, World War Z"
Nem láttam még egyiket sem, de az elsőt teljesen lehúzták a fanok másodiknak meg annyi köze van a könyvhöz, hogy a címe egyezik csak sajnos. Nem is értem, hogy az író miért engedélyezte... A könyv az első osztályú volt. Persze, ha látvány és cgi-t nézzük biztosan ütős mindkettő csak mondanivalója nem sok
Persze, mint írtad ízlések és pofonokKobold
Fagyi? Ilyen téli időben?
[ Szerkesztve ]
HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
Winne
nagyúr
válasz LamaCube #17226 üzenetére
Az ilyen múltú filmeknél a fanokra semmit sem szabad adni, mert a sok nerd azt nézi, hogy annak a csávónak most zöld ruhában kellett volna lennie és a hajónak nem is az volt a száma 30 évvel ezelőtt. Aki egy akciófilmtől az akción kívül sokat vár, az tényleg ne nézzen akciófilmet.
A World War Z meg egy nagyon jó film, megvan végig a feszkó benne, és nem arra van kihegyezve, hogy most mindenkinek szakadjon le keze-lába, hanem atomkemény zombik vannak, a feszkó mellett van benne pörgés és jó akciójelenetek. Tök mindegy, hogyha más is, mint a könyv, próbáld meg nem összehasonlítva nézni.
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
Mappa
addikt
válasz LamaCube #17226 üzenetére
Star Trek instan get 1. 2. rész
WW Z jó film de abba azért beletudnék kötni, van benne jó pár fasság. Meg a kattogó zombik a végén, kőkeményen szakadtam a röhögéstől . Mondjuk én rühellem a zombis filmeket de erre elcsábítottak, és nem volt csalódás ahhoz képet, hogy milyen műfajt képvisel. Feszkós! Tényleg fenntartja az adrenalint a film végig, ahogy Winne is írta. Nálam 2 említésre méltó zombis múvi van ez a Z war meg a Legenda vagyok. Néztem én már resident evil-től kezdve, minden szart, de én csak szakadtam azokon. De ez a két említett film beszippantott.
[ Szerkesztve ]
nem kötelező megadni
-
LamaCube
addikt
Adj már egy esélyt a The Walking deadnak. Az első évad 6 rész, ha nem tetszik, akkor megeszem a kalapom. Tutira nem fogsz röhögni, hidd el nem a zombik a fő vonal. A többi évad meg rátesz egy lapáttal.
Winne
Értelek. Megnézem mindkettőt a star trek-et kimondottan rühellem, de ezek az új feldolgozások érdekelnek.
[ Szerkesztve ]
HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
Mappa
addikt
válasz LamaCube #17229 üzenetére
Tudom, anno írtad is, hogy nem az a fő vonal, de nem visz rá semmi, pláne úgy, hogy tudom sorozatot nézek tehát mindig ott a nyitott kapu na most mi lesz, befejezik? még sem stb. Maximum akkor ha tényleg befejeződik a sorozat.
Star Trek - dettó egyet sem láttam a ősrégi klasszikus darabokból ki nem állhatom. Star Wars-os gyerek vagyok amióta az eszemet tudom, de ezek az új Star Trek-nek láss neki.
albert8 - hinnye
[ Szerkesztve ]
nem kötelező megadni
-
LamaCube
addikt
válasz albert8 #17230 üzenetére
Akkor nem egyet nézünk
Rohadtul nem az a lényeg benne. pl. a második évadban alig vannak zombik, viszont rohadt jó évad volt. Sokaknak nem tetszett, mert valaki meg a zombikat kereste. Pedig ez csak egy másodlagos az egészben. nekem bejönnek ezek az apokaliptikus filmek és ez a sorozat teljesen reálisan mutatja be, hogyan küzd egy kis csoport a túlélésért. Nem egy idióta akciófilm, hogy 1 ember megöl 10000-et.Mappa
Megnézem! Láttam az első feldolgozást is és ezt is megnézem, de a régieket képtelen vagyok megnézni
Nem akarlak én rábeszélni, ha nem jönnek be a sorozatok /én is így voltam/, de egy próbát megérne. Főleg, hogy több évad van, ami kb. 40-50 óra, tehát nem kellene várnod 1 évet az évadok között, de te tudod
[ Szerkesztve ]
-
albert8
veterán
válasz LamaCube #17232 üzenetére
Miért? szerintem nem vagyunk egyformák, méghozzá elég sok nézetből. Meguntam a zombi apokalipszist.
Vigjátékot és jó akciófilmeket akarok vagy háborús sorozato!!!!!!44!!4. Sokkal jobban bejön pl a Bones vagy a mentalist, mint a WD. Ezzel nem azt mondom, hogy szar, mert nem az, de nekem nem a kedvencem.[ Szerkesztve ]
Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
LamaCube
addikt
válasz albert8 #17233 üzenetére
Persze, hogy nem vagyunk egyformák. Te a zombikat látod benne én egészen mást.
Vígjáték? Évek óta nem láttam jó vígjátékot.
Akciófilm? CGI miatt érdekesek csak. Persze én is megnézem.
Háborús sorozat? Na az nekem is kelleneHyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
Lankadatlan
tag
Teljesen egyet kell értenem Cube-val mert maga a második évad meg még azt is mondanám, hogy a 3. évad is inkább karakterfejlődés és az emberi értékrendek átalakulásáról szól. nekem ezért a kedvencem, mert lehet hogy hülyén hangzik, de gyakorta elgondolkodom, rajta, hogy mi is lenne, ha ez valóban megtörténne egyik napról a másikra és vajon én is az adott szituációban is hasonlóan cselekednék-e avagy sem. számomra ezért egy zseniális sorozat, még akkor is ha egy képregényből indult ki az egész (valljuk be néhol nem követi egyáltalán a képregényt), és mégis nagyon patent kis sorozat lett!
tényleg ezért merem bárkinek ajánlani, mert mikor én is megnéztem róla pár trailer-t mondtam magamba hogy na jólvan ez a Cube megzakkant, hogy milyen sorozatokat néz, de amint elkezdtem nézni azonnal magával ragadott és azokat is akiknek mondtam, hogy nézzék
Szal Mappa higgyél Kockának
-
Svájcinéger
őstag
válasz Lankadatlan #17236 üzenetére
Kisfiam ! Te ilyenkor már csak ne kommentelgess, hanem húzzál szépen aludni, mert holnap iskola !
-
Lankadatlan
tag
válasz Svájcinéger #17237 üzenetére
De papa nemhogy örülnél, hogy milyen szép körmondatokat tudok még ilyenkor is szerkeszteni
-
Mappa
addikt
Az a régi ST nálam ki is marad! Nincs nekem annyi időm, hogy azokat is végig nézzem.
Vígjátékok?! pedig most az elmúlt pár évben akadtak jók Persze vannak tucat filmek is közötte, de simán többször nézhetőek pl. Amiket a múltkor is említettünk Jennifer Aniston-os filmek. Kellékfeleség, Förtelmes Főnökök, vagy amit most láttam a Családi üzelmek című film. Életképes sztorija van, tehát nem kell agyat kikapcsolni hozzá, szakadsz a röhögéstől...azt hiszem ezek mind meg voltak ezeknél. Más nem hiszem, hogy kell egy vígjátékhoz.
"Nem egy idióta akciófilm, hogy 1 ember megöl 10000-et." ejj hát ki néz manapság ilyeneket? akkor
már inkább egy jó krimi. Mondjuk már annyi műfaj összeolvadás van a mostani filmeknél, hogy már azt sem tudják mit tegyenek bele... romantika,sci-fi,akció összegyúrva de azért maradjon 12 korhatár alatti. Sztem csak szimplán kevesebb filmet kell, vagy nem kell minden szart megnézni.(kollégám is olyan filmekkel jön elő, hogy csak lesek. minek néz ennyi szahart?)
nem kötelező megadni
-
Svájcinéger
őstag
válasz Lankadatlan #17238 üzenetére
Persze örülök, de matekból meg majd megint csak hármas leszel.
-
Mappa
addikt
no komment zombifóbok húztam haza.. vége ennek a fáking melónak
nem kötelező megadni
-
Lankadatlan
tag
válasz Svájcinéger #17240 üzenetére
Látom ez a matek 3as nagyon odavágott az irámtam érzett hűségednek Papa!
-
Wans
aktív tag
válasz Lankadatlan #17242 üzenetére
engem az ragadott el, amit Winnie mondott, a SoA. a 6. évad első részt már meg is vettem virágboltban, csak minél előbb legyen felirat is hozzá.
Origin: Provoxion, Steam: provoxion, Xbox: WansHUN#7006
-
Svájcinéger
őstag
válasz Lankadatlan #17242 üzenetére
A matek hármas kizáró ok.
-
Lankadatlan
tag
válasz Svájcinéger #17244 üzenetére
míg élek hallgatni fogom mi?
Wans: jó is az, de valld be, hogy azé a TWD-t is szeressed
-
Mappa
addikt
Höhö a héten 11 ft lesz olcsóbb a benya...
Hát több marad borra fákjeahhhhhh
nem kötelező megadni
-
Svájcinéger
őstag
válasz LamaCube #17247 üzenetére
Hát aki nem igényes ......
-
Wans
aktív tag
válasz Lankadatlan #17245 üzenetére
hát nemtom...
Origin: Provoxion, Steam: provoxion, Xbox: WansHUN#7006
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung LCD és LED TV-k
- Minden ami hőszivattyú
- TCL LCD és LED TV-k
- BestBuy topik
- BMW topik
- További aktív témák...
- ZBook 15 G4 27% 15.6" FHD IPS i7-7820HQ M2200 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest