Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Az iPhone 15 volt a legkelendőbb készülék 2024 Q3-ban
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megkezdte a Honor a MagicOS 9.0 bétáját
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
TRob1
veterán
válasz HiFiHobbi #11778 üzenetére
Fél napig bootol be. hehe.
Nálam semmivel sem bootol tovább mint a Messenger. Hogy mennyit eszik, sosem figyeltem, de megnyitva nem viszi túlzásba:Jah, és mindenkinek meg tudom ezen is írni amit akarok. Vagy elmondani szóban.
Amúgy nem is tudom egy csevegő appnak mivel kellene többet tudnia. Hisz lehet benne írni és lehet vele beszélgetni is. Pont tudja azokat amire való. És a mániákus szmájlizóknak azért akad benne 1-2 abból is.ui: Én is messenger párti voltam mindig is (igaz, nem az őskövületeké, Én azért haladtam folyamatosan a korral, igyekszem sosem leragadni semmi progi régi verziójánál ), de mióta jött a hír, azóta újra elkezdtem használni a Skype-ot, és már meg is szoktam, semmi bajom vele (sőt, a poén, hogy pl. Muterom is simán ráállt már pár hónapja)
[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
HiFiHobbi
tag
válasz HiFiHobbi #11819 üzenetére
Sajnos ez lemaradt az előzőből:
Az nagyon jó és szép dolog, hogy a microsoft a komoly súlyos és biztonsági bugokkal teli skypet akarja mindenáron ránk erőszakolni
A microsoftot úgy látszik a pénzen kívül meg azon kívül hogy ránk erőszakolják a hülye bugos skypet semmi nem érdekli a felhasználókra meg magasról tesznek.u.i. remélem szabad cikket linkelni
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz HiFiHobbi #11820 üzenetére
Erről szóljál már az én gmail fiókomnak is mert pár napja simán elküldte a tömörített fájlokat... az azonos tárgyú/témájú csoportosítását pedig 1 perc kikapcsolni és voilá minden üzenet egymás alatt van...
És ha már Skype hibát linkelsz ne valami régit, amit már szinte biztos, hogy javítottak (ha tévedtem, akkor bocs), hanem van ettől "frissebb" probléma is...[ Szerkesztve ]
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
TRob1
veterán
Na bax, ekkora baromságokat is ritkán olvasok.... akkor csak használd a király frímélt továbbra is.
És ezért bereggelni ide hogy ennyi fost idehányj!!! Döbbenet hogy mik vannak manapság.
Nem ég a fejed hogy olyanokról írsz szarságokat amikről fogalmad sincs???
[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
cocka
veterán
Imapon levelező kliensben sokkal jobb, mert ott ugye nem tudja egybezsúfolni beszélgetésként az azonos felek között zajló email váltásokat. + kérhetsz visszaigazolást is. Mióta új az írási felület, azóta én is inkább klienst használok. Ja és persze a feladóhoz azt írsz, amit akarsz lényegében.
A másik: az egy hülyeség, hogy nem küldhetsz zip meg rar fájlt. Már miért ne küldhetnél? 25 megáig magára a szerverre is feltöltheted, ha pedig ennél nagyobb, akkor célszerű a rapidshare-t és társait igénybe venni. Persze azt hazudják, hogy 90 nap múltán törlik a cuccaidat, de ez rohadtul nem így van, mert van olyan fájlom, ami már november óta ott van. Az meg nem három hónapja volt már.
Aktív témák
- PlayStation 5 Pro teszt
- Tudományos Pandémia Klub
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nők, nőügyek (18+)
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Mesterséges intelligencia topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- War Thunder - MMO Combat Game
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Védje meg számítógépét a vírusoktól!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest