- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
- LG V30 - vezércsel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stylie
aktív tag
válasz szokelaszlo #13326 üzenetére
Milyen ismerős...
Hétfőn én is kaptam egy ugyanilyen levelet az MSI szerviztől csak nekem egy CX-700-as laptopot ajánlottak fel...Bár a procija jobb mint az L735-ösömé, de hát az már egy 2 éves laptop könyörgöm...a videókártyája viszont rosszabb, ráadásul sis chipset...hagyjuk. Írtam is vissza, hogy köszönöm nem kell, vagy felajánl egy másik laptopot, olyat amiért én eredetileg vettem az L735-öt - tehát egy gamer kategóriás laptop legyen - vagy pedig legyen a levásárlós vagy pénzvisszakérős megoldás, ugyanis kiderítették, hogy ki volt a disztribútora az L735-ösömnek - mert, ahogy már korábban elmeséltem, a bolt, ahol vettem, jogutód nélkül megszűnt, ilyenkor a nagykert veszik elő - és oda mehetek voucheres megoldás esetén.
Komolyan mondom vicc ez az MSI, de nem kicsit...szar gépeket csinálnak, szív vele a user, és utána még ha el is jut nagy nehezen és sok szívás után a jóváíráshoz, még akkor is át akarják cseszni...azon csodálkozom, hogy még nem húzták le a rolót
Új hozzászólás Aktív témák
- 2021 Macbook Pro 14 - M1 PRO - 16GB - 512GB - HU - gar 2025.07
- Delé Latitude 7480 6th generációs Intel Core-I5, 16 Gb ddr4, FULL HD
- DELL G3 Gamer laptop: i5-10300H / GTX 1650 / 16Gb RAM / 512Gb SSD
- Alienware m9700i R1
- Új ThinkPad T14 Gen 5 -2024-, FHD+ IPS, Intel Ultra 5 125U , 16GB DDR5, 512GB NVMe, ujjl., gyári gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest