Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #16820480

    törölt tag

    válasz Ati1979 #24707 üzenetére

    Miért, ha USB DAC funkciót használsz, akkor más bitek mennek át azonos digitálisan tárolt fájlból? :D Esetleg próbáld meg fordítva rádugni (bár ezt usb-nél nem lehet, csak az apple lightning csatlakozójával). :))

    Carlas: Inkább szerintem azon van a hangsúly, hogy otthon kapható cuccokból nincs igazán választék, ha bemész egy boltba, akkor jellemzően Sony, Philips meg talán Sansa lesz, és talán még pár válogatott noname kínai. Sajnos a Cowon, iRiver és még páran már nem forgalmaznak Mo.-on, illetve sok használható márka még nem.

    assemble: Az a baj, hogy a digitális zenehallgatás a legtöbb emberben azonosult az mp3 névvel, ahogy a fényámsolás a xerox, és így tovább. Sokan egyszerűen nem találnák meg a topikot, ha csak hordozható zenelejátszók címen szerepelne. Én is a közérthetőség kedvéért mp3 lejátszónak szoktam hívni, ha megkérdezi valaki az AK-ra, hogy micsoda, mert azt sokan nem fogjákfel, hogy hordozható digitális zenelejátszó.
    Ettől függetlenül tényleg lehetne valami szebb neve a topiknak, meg esetleg lehetne valami összefoglalót is szerkeszteni hozzá. Erre esetleg ötletek?

Új hozzászólás Aktív témák