Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Megkezdte a Honor a MagicOS 9.0 bétáját
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- DIGI Mobil
- Honor 20 Pro - megkésve bár, de törve nem
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz fattyu #28743 üzenetére
"Szerencsére" én csak nem egészen 5000,- km-t mentem a kis 125-össel, így bőven 60k alatt van a tiszta benzinköltség (2,5-3 l/100km). A 2 olajcsere nekem is megvolt, de mivel csak 1 lityi MOL 10W40 kell + papírszűrő, így a kétszeri csere együtt 10k-ban megállt. A jogsi + motor + használt ruházat + táskák + bukósisakok (a saját hülyeségem miatt most 3 db van... ) viszont nagyon szép pénzt benyeltek, főleg az én zsebemhez képest. De ez van, remélem, hogy jövőre már tényleg csak a fenntartás költségei lesznek, és akkor még többet bírok motorozni. Ja, most akarok éppen hátsó gumit rendelni, mert ezzel a 9 éves, kirepedezett, lenullázott hátsóval már nem merek nedves útra lépni...
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
-Mosquito-
őstag
válasz fattyu #28743 üzenetére
Így így Itt biza ilyen kiadások vannak,ha az ember használja a motort.
Ezzel a motorral eddig 11ekm gurultam, ez idő alatt kellett:gumik 67,fékbetét hátsó 12, levegőszűrő 6, a 24ekm szerviz,lánc/szett,kipuff tűzkarika,olaj,szűrő,fékfolyadék csere 75. Kapott középsztendert,túraplekót 45,jön még a hátsó sárvédő/láncvédő 14. Àtlag fogyi az 5,5L Kéne venni új kabát,nadrág 100-130, csizma 30-50,Wilbers progresszív rugó 35,távfényszoró 25.Ha senki nem utál,valamit rosszul csinálsz. [ Doktor House ]
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest