Hirdetés
- LG V30 - vezércsel
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- iPhone topik
- Kezdődik az új iPhone SE alkatrészeinek gyártása
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- DIGI Mobil
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
-
Mobilarena
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz vlevi #131327 üzenetére
ja voltam Amszterdamban egy párszor, mindig megdöbbentem hogy még a belső kerületeken kívül jóval sem volt reggel igazán számottevő forgalom amikor mentünk befele a képzésre. Cserébe valami obszcén mennyiségű, jellemzően filléres bicón tekertek tömegek... Nyilván ott se boldog ettől mindenki, tuti egy részük azért reggelente anyázik egyet néha, dehát ha nem tud bemenni mert nem tud, villamossal meg busszal nem akar, akkor valahogy azért meg kell oldani.
Xero: Tegnap anyóst dobtam ki csak kökire 6-kor, pesterzsébetről, normál esetben max 10 perc. 20 percnél már néztem hogy a vonatot eléri e, vagy induljak a nullás fele és elviszem haza, mert ez így botrány. Pedig ez vastagon kint van már a városból, nincs nagy lezárás, nincs sok baleset. Aztán 28 percet futottam végül úgy, hogy tökönpaszuplyon üzemmódban lakópihenő övezeten át meg társai... Vicc
[ Szerkesztve ]
-
bacus
őstag
válasz vlevi #131327 üzenetére
Tehát akkor a hollandoknál mélypont van az autó és motorkerékpár eladásoknál? Azt mondod, hogy ott csak minden 30-40. családnak van egyáltalán autója? Vagy van szinte minden családnak, de nem használja (minden nap) közlekedésre?
Még mindig azt mondom, hogy a TÁROLÁSSAL van a gond, nem a használattal. Szerintem ha egy családban 4 autó van, nem jelenti azt, hogy mind a 4 autó mindig minden nap használatban is van, sőt.
De mindegy, hogy én mit gondolok, ha ezt látja a kormány, önkormányzat, stb jónak, hogy kihasználatlan kerékpárutak kellenek, el kell lehetetleníteni a helyi (kis pénzű) lakosokat a több gépjármű birtoklásától, mert ez a jó út, ez a járható, akkor úgy is ez lesz. Kíváncsi leszek mit mondanak majd akkor, mikor már alig lesz autója a helyi lakosságnak, azért is egy vagyont fognak fizetni és még mindig pont ugyan olyan káosz lesz a parkolási helyzet, illetve még nagyobb a dugó?
Az új építésű lakásokhoz már mind építenek mélygarázst, sőt lakásonként többet is vásárolhatsz akár, csak a pénzed szab határt. Végül is ha megveszel egy 40 nm-es kecót egy 70 nm-es panel lakás árának 5x- éért, ne sajnáld már azt a kis plusz pénzt még a garázsra is..
Kössünk egyezséget, megegyezős egyezséget... https://www.paypal.me/engiman/30
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest