- iPhone topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- Új információk a Galaxy A36 és Galaxy A56 kameráiról
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android szakmai topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
-
Mobilarena
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Mosquito-
őstag
válasz dave0825 #110180 üzenetére
Nem. A hegy másik oldalán lévő Kasprowy-csúcs [link] illetve a Świnica-csúcsról beszélek. [link]
Kasprowy lanovka infó: [link] Kb eddig tudsz elmenni motorral. [link] Itt fizetős parkolóban teszed le a motort kb 2-3 zloty. Innen vagy gyalog vagy 2-3 zlotyért buszok felvisznek,ha leinted ide. [link] Kb 2- 2 1/2 óra megvan.
Viszont ha a Lengyel oldalt választod,jó ha tudod,hogy szeptember 22-én-November 30 között karbantartás miatt zárva lesz. [link]A térképet elnézve szerintem sok lesz egy napra. Arra számolj rá még kb 1 óra megállókra és 2-3 órát a felvonókra. A 14-es utat ne vedd ki,az a legjobb része az útnak! Poprad melletti 536-os út xar,friss élmény kb 3 hete voltunk arrafelé.
Ha senki nem utál,valamit rosszul csinálsz. [ Doktor House ]
-
baboss
őstag
válasz dave0825 #110180 üzenetére
Első nap baromi húzós lesz, nem igen lesz időd nézegetni semmit, sokat mentem arra. A 14-es nagyon jó szerpentines rész, nem szabad kihagyni. A második nap már sokkal jobban teljesíthető. Mályinka és Lillafüred közöttit útszakasz nagyon rossz, túraenduro-nak való. Tele van kátyúval és nagyon sok helyen csupa sóder az út, max 30-40-es tempóval tudsz menni. Én elkerülném. Lillafüred és Felsőtárkány közötti részt is jó lesz, csak figyelj oda mert sok helyen a kanyarokba sóderfelhordás van, főleg eső után.
A gyerekkel mi holnap indulunk, nekünk a hatodik napra ez lesz az útvonal. [link][ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest