- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
Aktív témák
-
_seth_
veterán
Na igen nem ártana ha nem csak fülessel lehetne hangot felvenni és több mint 1 percet de az 1 perces korlát biztos maradni fog mert a t720-am hivatalosan is tudott hangot felvenni de az is csak max 1 percet (Annyire mellesleg nekem nem is hiányzik de jót tesz a közérzetemnek a menük között látni a hangjegyzetet )
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
_seth_
veterán
válasz Netuddki #1901 üzenetére
Pontosan!
Nekem is fent van az ftp-n a powered by seth.zip-ben j2me.jad-hoz hasonló nevekkel az mp3 player és a foto fun packIntel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
_seth_
veterán
Az új szolgáltatásokkal foglalkoztam mert ugye vannak új menüpontok de ha nem ismerjük őket akkor minek(?),és erre jutottam:
AIM: másnéven AOL Instant messenger azaz AOL alapokra épül, regeltem magam de a teló ezt írja ki: ''System is not responding'' szal vmi nem ok de lehet, hogy csak azért mert még frissen regeltem.
Mobile QQ: ez a szolgáltatás csak és kizárólag kínában használható
Az IM-et lehet mo-n használni?Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
n3ur0
csendes tag
Miert van az hogy ha felmasolok egy mp3 at a telcsire, akkor rosszul ismeri fel a hosszat es igy gyorsitva jatsza le?! bitrata 192kbps az mp3 meg 10-15MB
AMD A64 3200+ Zalman CNPS7000B-AlCu, ASUS A8N SLI DELUXE, 1024/400 Kingmax, Sparkle 7600 GT @ 600/1580
-
gamesoft
csendes tag
Nemtudom mitöl lehet, de én maximum 128-as MP3-at másolok, mert úgy sem sokkal jobb a minősége csak fülessel, akkor meg minek használja a sok helyet. Nemlehet, hogy variált bitrate-s az MP3-ad, vagy az újjabb MPEG 2-essel kódolt, szerintem próbálj meg más programmal MP3-asozni, pl. 128-ra, és azt próbáld ki, de lehet, hogy a progi rosszalkodik a telóban.
"A pénz jön és megy, ám a szeretet, a megbecsülés olyan valami, amit ha egyszer elveszítünk, csak fáradságos munkával lehet visszaszerezni." Bud Spencer
-
n3ur0
csendes tag
Köszi a segitseget gamesoft, tenyleg varialt bitratas volt az mp3 es nem vettem eszre. Most mar mukodik.
AMD A64 3200+ Zalman CNPS7000B-AlCu, ASUS A8N SLI DELUXE, 1024/400 Kingmax, Sparkle 7600 GT @ 600/1580
-
_seth_
veterán
válasz -=Jam=- #1909 üzenetére
És hogyan csinálja? (beállítások...)
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
prodax
csendes tag
Helló!Éppen töltök le seth ftpjéről,amikor megszakad,amikor meg visszapróbálok connectelni(windos commander),akkor hibát ki.Valami olyasmit,hogy a max. kapcsolódás csak kettő evvel a felhasználónévvel és már megtelt.
Pedig holnapra nekem nagyon kéne az új flash.
Amúgy a teló nagyon jó,nekem eddig nagyon bejött!! -
_seth_
veterán
válasz -=Jam=- #1912 üzenetére
OK!
-
_seth_
veterán
Egyszerre max 2-en tölthetnek az ftp-ről és ez sajnos nagyon kevés de nem tudok vele mit csinálni mert a szolgáltató határozza ezt meg
-
Vaanhool
tag
Hell, nincs meg valakinek a régi (59R) szoft a telóhoz. Szerintem sokaknak jól jönne probléma esetén ...
-
prodax
csendes tag
Valaki plz help!
Próbálom frissíteni a teló softwarét MultiFlashFlex Tool v1.8-cal,amikor elindítanám,akkor hibát ír ki.:
''The application is not intialized! (Flash tool/ super file) ''
A telót fölismeri a device-ok között,akkor mi lehet a baj??
Flexelni,szerintem nem is fogok merni,ezek után.
Pedig meg kéne oldanom legalább hajnal háromig,mert még aludni is szeretnék egy csöppet. -
prodax
csendes tag
Bocsi az előzőért,már sikerült megoldanom a ''problémát'',habár nemtom mi volt az,na én most megyek és tesztelem az új szoftwaret.
-
Johnny19
tag
Hy mindenki!
Lenne egy negy problémám. Flsah+flex+master reset után eltünt a telóról a usb menüpont igy nemtudok semmit csinálni a telóval, csak a memóriakártya elérhető. De igy nemtudom visszahozni az előző álapotokat sem. Valami help kéne.
Ezt hogy lehetne megoldani?A legkisebb tanyára is eljuttatják a netet. Minden nap lovaskocsival fogják hozni vinni a TCP csomagokat.
-
s5vi
tag
Na kicsit késve de meghozta a Mikulás az uj könnyen használható skin updater-t!
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Jester.c
aktív tag
Hi allz!
Tegnap könnyesre olvastam a szemem, elolvastam mind az összes hozzája szólást, és a leírtak alapján feltoltam a flasht, magyarítást, flexet, és minden műxik királyul! Nem tűnt el semmim, telefonszám, java-k, minden megmaradt!
Királyok vagytok köszi mindent. Meg Seth-nek is, hogy egy darabig terhelhettem az ftp-jét!jesterc.hu
-
nyikszi
őstag
Sziasztok! Na én is egy hete vagyok tulaja ennek a kütyünek aminek örülök Én is végig olvastam az összes hozzászólást
Egy problémám lenne egyelőre: hol a fenébe lehet kapni fekvő bőrtokot hozzá. Már egy jó pár boltban jártam, de vagy nincs olyan vagy egyáltalán nem is foglalkoznak vele. Az MP3 kimenet miatt érdekelne. A mostani tok tök jó lenne, csak fordítva van rajta a kivágás, igaz ez az előző telómról maradt rám, Siemens ME45
A szoftvert majd én is megpróbálom rápakolni, még nem volt időm''Ha az agyunk olyan egyszerű lenne, hogy megérthetnénk, olyan egyszerűek lennénk, hogy nem értenénk.''
-
Jester.c
aktív tag
-
Toto00
tag
Hi!
én azt szeretném megtudni hogy ha beviszem a t-mobilehoz a telót és megcsináltatom a szoftverfrissítést garanciára akkor ugyanezeket csinálják ott meg a telon amiket ide irogattatok(flash, flex,...)?
[Szerkesztve] -
_seth_
veterán
Igen csak ha ők csinálják akkor megmarad minden tmobilos cucc a telón ezzel szemben az enyém már csak szolgáltatóként ismeri a tmobilt
Ui.: Csak most néztm bele a 6230-as topica + megnéztem mit is tud az a teló de meglepő, hogy azt írják, hogy a kijelző milyen szép ezzel szemben 128x128-as Egy motorolás körberöhögi a nokiátIntel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
_seth_
veterán
Más gyártók telóiba is bele lehet piszkálni ennyire mint a motorola telókba?
-
nyikszi
őstag
Két kérdésem lenne:
1. a csengetés és rezgés egyszerre sohase megy???? Ha nem akkor ez nagyon durva hiba
2. ha USB-vel csatlakozok a Phone tools-hoz akkor miért nem csatlakozik a teló? Azt rja vegyem ki a bővitőkártyát. Na de miért venném ki? Ez is akkor egy nagy baromság
Ezek igazak?''Ha az agyunk olyan egyszerű lenne, hogy megérthetnénk, olyan egyszerűek lennénk, hogy nem értenénk.''
-
Johnny19
tag
Hy mindenki
Lenne egypár kérdésem:
Mikor lesz már új P2Kman program, van-e várható időpont?
Seem-edit kifejezetten ehez a telóhoz, mert ami van az a Vxxx-eket támogatja és az én telómal nemigazán azt csinálja amit mondok neki.
Flexet fejlesztik folyamatosan azaz várható egy jobb megjelenése? Jóvoln olyan amivel lehet videót felvenni, müködik a hangjegyzet, lehet a transflashről is betenni cseng.hangot meg egyébb nyalánkságok
A hálózat és a dátumkijelzás hogy lehet eltünteni a főképernyőről?
Az mma_ucp és az mma_dcp tudja valaki valamilyen modon szerkeszteni? Ha jól tudom abban vannak leirva melyik menüpont hol legyen. Szeretnék egypár dolgot máshova rakni
A bekpcskor és kikapcskor láthetó gifet hogy lehet kicserélni mert ennél a helomotosnál tudnék jobat is berakni. Valahogy biztos lehet,mert ha felteszem a seth ftpjéröl a original files csomagban lévő patcalt dolgokat akkor egy tök szép kék rózsa jelenik meg. Nekem az sokkal jobban bejön.
Ennyi kérdés remélem elég lesz igy topi feldobását elöidézendőenA legkisebb tanyára is eljuttatják a netet. Minden nap lovaskocsival fogják hozni vinni a TCP csomagokat.
-
Jester.c
aktív tag
Ehh, feltoltam egy-két skint, és fejreállt egy picit a skin rencer...
akármelyiket használom, újraindításnál eltúűnik egy-két ikon, nincs joystickos gyorsmenü meg ilyenek.
Mit gányolhattam L?jesterc.hu
-
s5vi
tag
Skin updaterhez howto
Bővebben: link -
_seth_
veterán
válasz Johnny19 #1943 üzenetére
A mem kariról azért nem lehet betenni hangot mert azt elvileg törölheted a gépen
keresztül és akkor már nem tudsz belépni a hangbeállításokba.
Seemedit helyett az új p2K is használható és még egyszerűbb is.
A flexet egy ideig még biztosan fejlesztik vagy javítják de egy idő után le fognak állni vele.
A videófelvétel már olyan funkció amit nem fognak belerakni mert nem érné meg a cégnek.Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
_seth_
veterán
Semmi újdonság amit kipróbálhatnék a telón? Már mindenre rájöttünk amire lehetett?
-
l@czko
aktív tag
Figyelem ám az eseményeket
Szóval remélem még nem mindenre jöttetek rá,mert erős szúkség lenne új mappákra a telón.
Tessék igyekezni,mert hat sör várja leendő gazdáját!
Nekem most nyugi van teló ügyben,mert szegény gépem darabokban áll,vagy fexik.
Ha meg lesz a másik gönc,akkor skinezéssel kezdem a dolgot.Remélem sikerül,addig meg böjt.
További kellemetes kutatást! -
Johnny19
tag
És arra hogyanlehet eltüntetni a szolgáltónevet és a dátumot rájött már valaki?
s5vi irt valamit ha jól emlékszem, de én nem értek algolul és igy nem sikerült megcsinálnom. Valki probálta már? Letudná irni hogyan?
Most ez izgat leginkább. Szerintem ezt a telefont nem lehet megunni. Biztos lesz mindig valami uj dolog rajta.A legkisebb tanyára is eljuttatják a netet. Minden nap lovaskocsival fogják hozni vinni a TCP csomagokat.
-
_seth_
veterán
válasz Johnny19 #1947 üzenetére
Dátumot nem tudom, hogy kell eltűntetni de a szolgáltatót is csak akkor lehet ha nem új tmobilos simed van
-
_seth_
veterán
Majd megpróbálom
Aktív témák
- Trump és az AI miatt 4 éves mélypontra került a Samsung
- Formula-1
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- BMW topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Motoros topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.