- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
Aktív témák
-
s5vi
tag
válasz Dexter68 #1224 üzenetére
Szia Dexter
Itt a modositott mma_ucp (más menupontokat is össze lehet variálni pl. amiket gyakrabban használsz)
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Breki
veterán
Sziasztok
Hát látom rég jártem erre.
Akkoriban én magyaráztam másoknak, hogy kell ez meg azt a gyári csengőhangot leszedni stb.
MOstmeg visszaolvastam 10 oldalt és a felét sem értem
Addig világos, hogy van új soft, gondolom magyar is, de akkor ennek pontosan mi a verziószáma?
Felrakatom a szervízben csak nem szeretnék régebbit, hogy mehessek újra.
MI ez a Flexelés, lehet itt mindenkinek eq-s de ebben most kicsit lemaradtam, csak olvasom, hogy így Flex úgy Flex.
Ja két dolog, ha külön fórumot akartok az oldalra sg.hu-ról lehet szedni motort és akkor az teljesen olyan mint az sg.
Ha feltölteni akartok gyorsan dolgokat regelés nélkül
yousendit.com
tök egyszerű kezelni, hátránya, hogy az alapon kb egy hétig marad fent az anyag.
Köszi a felvilágosítást előre is.
Ja az újfiükat adjisten lányokat üdvözlöm PItalodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561
-
Dexter68
addikt
Szevasz Breki! Üdv ismét a fedélzeten! A fiatalság annyira beleásta magát a telóba, hogy ihaj! És nyomon követem a hozzászólásokat, de a felét én sem értem.
Jó lenne egy külön fórum, de valahogy össze kéne fésülni őket. Így is, ha érdekel valami régebbi benyögés minimum 3 fórumot kell végigvacakolni...Arculat tervezés | Weboldal készítés | Nyomdai anyagok | Illusztrációk, grafikák, festmények | http://www.artcharacter.hu
-
s5vi
tag
válasz kszabber #1068 üzenetére
Na a p2ktools linkje most se volt jó
Hanem ez a jó
Bővebben: link -
gamesoft
csendes tag
Helló!
Na először is a lemaradásom:
s5vi
Azok a képek flashelés utánniak, mert ha igen akkor megkérdem, hogy hogy lehet, hogy magyar?
Más: A fórum dolog tényleg nem rosz, csa az a baj, hogy akkor oda is meg ide is kéne látogatni, ha nem akarunk lemaradni semmiröl.
Mellesleg nekem van egy kihasználatlan fórumom regizve. Azért kihasználatlan, mert csak én irtam oda. Nem egy nagy szám de fórum és regizve van.
Probléma:
Hogy lehet megoldani, hogy SMS-nél ne az a csengőhang szóllaljon meg amit az SMS küldőnek beállitottam csengésre, hanem az alapbeállitásos SMS hang. De úgy hogy ha az illető hiv, akkor meg a beállitott csengés szólljon. Mert elégidegesitő tud lenni amikor SMS-t kapok, én meg fel akarom venni, mert azthiszem, hogy hivás."A pénz jön és megy, ám a szeretet, a megbecsülés olyan valami, amit ha egyszer elveszítünk, csak fáradságos munkával lehet visszaszerezni." Bud Spencer
-
gamesoft
csendes tag
Helló közben találtam egy ilyet
http://ftp.cc.monash.edu.au/pub/nihongo/cjkvconv.pl
Csak nem tudom mi ez, de az biztos, hogy a nyelvi beállitásokhoz van köze.
Hátha valaki megtud belőle valami okosat.
Itt meg egy flash elő modul féleség
http://www.motorolka.ru/modules/myd...sit.php?lid=188
Néhány mobilnyúzó progi
http://www.jbenchmark.com/index.html?F=DOWN
És ennyi."A pénz jön és megy, ám a szeretet, a megbecsülés olyan valami, amit ha egyszer elveszítünk, csak fáradságos munkával lehet visszaszerezni." Bud Spencer
-
-
s5vi
tag
Breki, ahogy én kivettem
A flex az az oprencer
A flash az a gui prg (ez lesz angol, mert eddig nem találtunk magyar 95R-et)
A nagyobb javulást természetesen az oprencer upgrade jelenti
Gamesoft: az első linked műk,de semmi köze a mobiltelefonokhoz
Ez szerintem egy linuxos perl program (az igaz hogy locale kódkonverter)
[Szerkesztve] -
s5vi
tag
válasz Szerintem... #1263 üzenetére
Szuper , de ha valami adódik hogy viszed vissza gariba?
A skin cserét még vissza lehet csinálni, de ezt nem ugye? -
Breki
veterán
Köszi,
gondolom a magyart a szervíz felrakja a másikat nem tudom.
Amúgy félek, ha felrakom újra előkerülnek azok a hülye T-Mobile-s hangok és bejelentkezések a mostani jól belőtt rendszerem helyett.Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561
-
Szerintem...
aktív tag
A garival elvileg csak addig van gond míg nem függetleníted. Ha belekötnek h miért nincs benne magyar akkor azt mondod h master clear-t nyomtál és eltűnt minden. Úgyse tudják bizonyítani. Mert ugyebár amikor megvetted a telót sehol se írták milyen szoftver és milyen flex van benne...
ㅏㄹㅂㅣ - https://www.instagram.com/smogtm/
-
Szerintem...
aktív tag
Amúgy tudok hol lehet magyar nyelvű szoftot találni csak az 39-es szóval régi. De ha gariba kell vinni azt is megteheted h felrakod azt.
-
s5vi
tag
Szerintem a szerviz felrakja a flexet is meg a flashet is,
De....
A t-mobilnál kérdeztem náluk még csak az van ami a telómban( regi flex,59R flash)
Azt mondták h tudják h van ujabb de még tesztelik ,és csak utána lesz náluk is elérhető
Ha nem jól tudom szóljatok, mert Győri vagyok,de elmegyek Pestre ha meglehet csinálni gar vesztés nélkül. -
Szerintem...
aktív tag
Az új szoft már régóta van szervizben. Már sokaknak az van. Az csak duma h tesztelik. Új flexet nem raknak rá (ugyanis a flex a telefon szoftveres része, a flash az pedig a hardveres részéért vagyis a teló működéséért felelős) mert akkor eltűnnek a T-Mobilos dolgok Milyen szemetek nem? Amúgy ha félted feljösz Pestre és megcsinálják a 95R feltöltését persze flex nélkül. De valami nyomós okot találj h miért töltsék fel új szoftot, mert állítólag csak akkor csinálják ha valami hiba van a telóddal...
[Szerkesztve]ㅏㄹㅂㅣ - https://www.instagram.com/smogtm/
-
Johnny19
tag
Szevasztok!
Lenne egy kérdésem. Miért van az hogy a Motorola Service Software mindig kifagy miközben olvassa be a telefonról az adatokat. Mindig megakad valahol, elég random.
Atöbbi progi simán müködik P2tolls meg a többi.
Probáltam már ujratenni a progit, meg szeretem valami béta verziót is az se müködöt.
Előre is köszi a segítséget.
JohnnyA legkisebb tanyára is eljuttatják a netet. Minden nap lovaskocsival fogják hozni vinni a TCP csomagokat.
-
kunasgabi
tag
Hali! Valaki aki flexelte a talóját,mondja már meg hogy a PST melyik részével csinálta mert nekem nem akar sikerülni! Nem látja a flex fájl-t!! Help Me Please......
-
Ck.
addikt
Akinek 95R-je van és flexelte is azokhoz szólna ez a kérdés: Nos én nagyon szeretem mp3 lejátszóként használni a telcsót , és arrra vagyok kíváncsi, hogy ha vmi zúzós zenét rá rakna vmelyikőtök e telójára és azt füllhallgatóval, max. hangerőn hallgatja, akkor lehet-e hallani néha egy kis pattogást? Vagy recsegést? Nem hangos az a helyzet ez a jelenség, de ha nagyon figyeled észre lehet venni, feltéve ha nem a telóm kimenete sérült meg... Remélem nem hibásodott meg az enyém. Remélem értitek milyen jelenségről beszélek.
kunasgabi: Amúgy a PST phone programmer-rel csináljad, ott open p_flex, és ott kitallózod. ennyi... majd run. -
kunasgabi
tag
Én is arra gondoltam,csak mondom bizti ami bizti! A másik dolog pedig
1: Simkártyával vagy anélkül csináltad?
2: Átkapcsoltad-e előtte a telót Flash módba vagy hagytad hogy a progi tegye meg? (mert nálam ha átkapcsolom Flash módba akkor a PhoneProgrammer azt írja hogy nem találja a telót,vagy hogy lemerült és töltsem fel) -
Ck.
addikt
Szerintem , L@czko, vagy vki... Pls help me! #1269
-
kunasgabi
tag
Akkor Úgy próbálom! Köszi!
-
dedo
csendes tag
Melyik flexet raktátok fel? a 3 v. 7 megásat? Kíváncsi lennék, hogy van-e olyan, aki magyar flashre tette rá a flexet.
-
Szerintem...
aktív tag
Én most próbáltam az MP3 dolgot. Az igazat megvallva eddig nem használtam a fülhallgatót de azért egy nagyon picit lehet hallani a recsegést ha max hangerőn van. De ez nem a teló hibája. Ez olyan mintha max hangerőn hallanál egy számot egy kis hangszórón, az is recseg. Ezért van. De amúgy alig vettem észre.
-
Ck.
addikt
válasz Szerintem... #1278 üzenetére
Köszi! Akkor megnyugodtam! Csak eddig nem vettem észre, tegnap, vettem észre először... De akkor megnyugodtam, mert ezek szerint nincs semmi baj, no para!
[Szerkesztve] -
Breki
veterán
válasz Szerintem... #1269 üzenetére
Mint anno írtam itt simán megcsinálják.
Elvetemültségemben még azt is megkérdeztem négyszemközt nem gond-e hogy saját dolgokat rakosgattam bele stb.
A srác rámnéz azt mondja dehogy ezt nem igazán nézik egy órára hagyjam ott és megcsinálják.
Csak nem tudom ha felrakatom az eddigi progikkal ujra kell illetve tudom-e aktiválni pl a java-t kiszedni a felesleges dolgokat stb.
Erről van valakinek tapasztalata?Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561
-
Ck.
addikt
Basszus, most akkor paráljak vagy neh?
-
l@czko
aktív tag
Breki: Melyik szervízbe vitted? Motorla,vagy T-Mobile?Bocs,ha írtad esetleg fentebb, akkor elsiklottam felette.
Az én szerencsétlen telóm - állítólag - a ''nagy '' Motorolába került a T-.mobile-tól.Mert ebben a nyomorult vidéki városban nincs a szolgáltatónak semmije a 398-ashoz.Szóval innen igen nehézkes lenne megszerezni a magyarosított 20.95R-t.Pedig olvastam,hogy van,aki már sikeresen felrakatta a Motorolánál,de csak a T-Mobile-os verziót. -
l@czko
aktív tag
Olvastam Ck.
Szóval a 20.95R még csak-csak meg volt,de - ha emléxel - a flexelés nem sikerült.
De az a helyzet,hogy talán egyszer töltöttem fel egy darab Metallica dalt és azt hallgattam vissza füldugóval,de pattogásra nem emléxem.Pedig elég kényes a hallójáratom az ilyesmire. -
l@czko
aktív tag
Ck: Ha én mondom,akkor NO PARA! De komolyan.
-
Back'man
tag
Akkor most Incognitó oldalát írjam be oldal címnek? Mert nincs itt aztán nem tudom mit szólna!
-
l@czko
aktív tag
Sztem meg kéne interjúvolni erről,nem? Nehogy baj legyen belőle.
Ez a saját véleményem.
A többiek meg csak írnak vmit. -
Back'man
tag
De mostanában nem nagyon van itt.
-
Back'man
tag
Küldök neki egy e-mailt.
-
dedo
csendes tag
Azta....
Nekiálltam flexelni.... a 3 megással, amit Back'man rakott föl az ftp-re. Aztán a felénél beszolt hiba miatt, majd kiírta, hogy indítsam újra a telcsát, pedig még mindig a felénél volt, ezek után újabb hibaüzi és kért, hogy indítsam újra a telót, mire a gépem fagyott le. 100 miatyánk után újraindítottam a gépet és a telót is. Érdekes módon a T-Mobile-os bejelentkezés jött be, bár softfriss szervíz után nem szedegettem ki az induló képrenyőt. Na akkor már gondoltam, hogy olyan nagy gebasz nincs. Nézem a kinézetet: jéé ott van két plussz skin , viszont a tmobilos ikonok maradnak, ha kinézetet váltok . A Wapot MMS-t be kellett újra állítani. Téma került be új. Flex verzió maradt (egyértelmű, hiszen a felénél leállt). Viszont nem kell megvárnom az új P2KMan-t, hogy könyvtárat tudjak vele létrehozni. Nyelv maradt. Akinek sikerült flexelnie, az a 7 megással csinálta? Vagy a 3 megás csak a plusszokat teszi bele és ezért van a végére írva, hogy ''no_clear''. Hatalmas X. -
dedo
csendes tag
újabb negatívum: az én telóm belső mem. mérete 3 Megás lett
lehet, hogy méggiscsak újra kéne flexelnem?
[Szerkesztve] -
Back'man
tag
Az a 7megás! Csak tömörítve van! Nekem is ezt csinálta először mikor nem ment végig.
Minden hibaüzenetnél nyomd, hogy folytatod (yes), lehet hogy sok lesz de az nem baj! -
Back'man
tag
Csináld mégegyszer! Mennyen végig! Ha végigment a flex nyomj egy master cleart aztán reset-et!!!
[Szerkesztve] -
Ck.
addikt
válasz Back'man #1298 üzenetére
Miért kell nyomni master cleart/resetet? Én nekem végigment hiba nélkül, utána pedig nem nyomtam sem resetet, sem cleart. Ez szükséges lenne? Ha igen, akkor miért? Mert én nem látom értelmét. Pedig már pár napja fenn van a flex. Vagy ezt most csak spec. dedo-nak mondod, vagy általánosságba mondod a clear/resetet?
-
laci_48
csendes tag
Sziasztok
Tegnap irtam hogyan lehet felélleszteni a teljesen döglöt telot
Rájötem hogyan lehet beinditani ezt tudod használni a jó telo-nál is
Aˇ''BOOT LOARDER'' képernyö a ki-be kapcs gomb megnyom és gyorsan
lenyomni egyszere *és # gombokat és csatlakotatás majd multiflasflex-el
mehet a flas
45R nem jöt ösze köszi
most raktam rá V525 soft-tot lives mukődik kinézete király de ez se tőkéletes
csak hecetel tudok telefonálni video felvétel megy de csak kb 10sec
Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Projektor topic
- Asszociációs játék. :)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Wise (ex-TransferWise)
- Bambanő háza tája
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest