Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • pete_21

    addikt

    válasz dodopek #9741 üzenetére

    Settings, Lockscreen, Slider shortcuts. Legalábbis, ha CM11-et használsz, akkor itt találod. :)

    (#9739) insomniac: Én a 12.29-es CM11-et használom, a január elejei update-tel. Ezelőbb Slimbean 4.3-at, 4.2-t, és Sevenrock 4.1-et használtam. CM7-et már régen használtam. Nekem a Sevenrock-féle JB4.1 is gyorsabb volt, mint a CM7, és a fogyasztása sem volt észrevehetően rosszabb.
    A 4.1->4.2->4.3-as romváltásoknál is csak kisebb gyorsulásokat vettem észre, lassabb egyiknél sem lett. A fogyasztás nem hinném, hogy nagyon változott volna azóta, bár ez szerintem nem sokat számít (legalábbis neekm), mert ha használod, akkor 16 óra alatt is lemerül. Én általában csak mérsékelten használom, de akkor is minden nap feltöltöm, hogy biztos ne hagyjon cserben napközben.
    A CM11-re váltásnál még további gyorsulást vettem észre a 4.3-as JB-hez képest. Tényleg jobb lett, sokkal gördülékenyebb, válaszképesebb lett az egész rendszer. És talán kevésbé memory leakes, mint a korábbiak. A fogyasztás nem nagyon változott.
    Párszor tapasztaltam random reboot-ot, most 70 valahány óra uptime-nál járok, de most pl. ennyi idő alatt nem volt random reboot. Szóval változó, valamikor sokat kibír.
    Az új CM11 buildekben lehet, hogy javítva lett. Illetve az Omnirom-ról olvastam, hogy ott nem tapasztalták nagyon a random rebootot.
    Beérkező hívásnál (és ébresztésnél is észrevettem) tényleg lassan ébred a kijelző, ez zavaró. De ahogy írtam, az új buildben próbáltak rajta javítani, ki kell próbálni. Az Omnirom-ban ezt is javították elvileg, nem tudom, hogy sikerült-e.
    Egyébként én sem bántam meg, hogy lecseréltem a 4.3-as Slim-et.
    MOD: Igen, átlagos használattal kibír egy napot, szerintem nem rosszabb a fogyasztása, mint a CM7-nek.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák