Hirdetés

Aktív témák

  • chab7

    addikt

    válasz mira72 #5731 üzenetére

    Most, hogy már két napja itthon vagyok újra, én is tanúsítom, hogy legfőképpen a térerő befolyásolja az akku merülését. Az a rom ami még otthon a Mátrában (magam sem értem miért ott jobb a térerő mint itt a laposon) alig ette az akksit, hazaérve jobban fogyasztja. Pedig direkt nem váltottam, hogy kipróbáljam ezt. Hazafelé a majd 3 órás úton még direkt ment a navigáció is (3betüs) és még az sem ette igazán. Kb 75%-ról ment le olyan kb 35%-ra, de szerintem ez egy ekkora távon, töltés nélkül, normális. Itthon viszont, bent a szobában ahol nem olyan jó a térerő nekem is visszamászott a fogyasztás 20mA köré, pedig nem változott a telefonon semmi, csak a hely ahol van. Akinek nagyon fogyaszt az azért lesz mert kicsi a térerő. Ez számadatokkal is látszik amúgy mert míg a Mátrában -75-85 dBm volt addig itthon -90-100 dBm az átlagos. Van mikor -110 köré megy le és ezalatt már dobálja is a hálózatot.
    Tehát megoldás, tessék éjszakára az ablakba tenni :) de legalábbis olyan helyre ahol nagyobb a térerő, és akkor nem merül annyira.

    [Tegnap este pl szerintem az időjárás miatt, alig volt térerő -105-110, most reggel viszont ahogy bekapcsoltam a kijelzőt -85 volt és a pillanatnyi fogy. pedig 2mA]

    [ Szerkesztve ]

    Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)

Aktív témák