- Realme 8 - az igazi nyolcas
- iPhone topik
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F4 - uzsonna tavalyi receptből
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
29-es körzet: internet, TV, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Dictator^
veterán
upc nem genyózik ? külföldi oldalakat ilyen 20-30ks sebességel tölti... egy 2 perces youtube videót nem tudok betöltetni 8mbittel, csak 3mp-es részekben..
És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
-
Dictator^
veterán
válasz enginev3.0 #607 üzenetére
Na jó persze az még idegesitőbb, de az amikor garantáltan megy a 8mbit, már több mint 1 éve, és most helyette 5k-val töltök az még idegesitőbb!
-
samfishR
senior tag
nektek mostanában minden smakkol upcvel? nekem mostanában elszáll a telefon és a net, kb esténként. meg úgy napközben csomószor beakad a net... speedtest töredékét méri a 30/3-nak
-
bigdigit
addikt
üdv!
vissza tértem szülői házba a 29-s kőrzetbe.
mivel a vonalam nem tudja a 12 megás gold csomagot valami extremet kaptam ami 10/1-es.torrenten szépen hozza is a sebességet de érdekes mód speedtest.net furcsa eredményeket mutat.van amikor csak 3megás letöltést viszont a feltöltés mindig rendben.ezt így eleve nem érem miért van...másik problémám,hogy lecserélném a kapott modemet egy d-link 321b-re.a modem szoftverét már frissítettem 320b-re,hogy Annex A legyen belőle.így már látja az adsl kapcsolatot de nem tudom mégsem elindítani a netet.
mit kellene állítanom a modemen még?előtte invitelnél rendesen működött és az ő beállításaik vannak még benne kivéve az Annex oldalát a dolognak. -
fux0r
csendes tag
válasz samfishR #609 üzenetére
egy kis mérgelődés részemről is:
ugyanez a problémám Vecsésen kb 2 hete. a sebesség borzasztóan lelassult az 1 hónappal ezelőttihez képest, játszani képtelenség mert átlag 5-10 perc után disconnect, a kapcsolat nem szakad meg de a bitek elfelejtenek áramlani (mondjuk ma pont sikerült 1 óra 8 percet dc nélkül játszanom! )
ügyfélszolgálatot felhívtam, annyit mondtak próbáljam meg router nélkül. oké megtörtént, 3 gép van itthon mind a 3 szar akkor is ha egyenként csatlakoztatom a netre
ügyfélszolgálatot hívtam megint, "hát ők bemérték és a modemmel minden rendben" -
Dictator^
veterán
Modemet resetelted? Nálam 3x kellett, segített, de undoritó. Nálam is bemérték jó volt, és egyszeri nemtudom hányezer forintot akartak fizetetteni, ha nem nálam van a hiba. Nálam is 3 gép van, mindegyiken jó volt és mégis laggolt minden játékom.
Mindenesetre ha ADSL modem resetet csinálj.
-
betonfelhő
tag
Csatalkozáskor kapom a 651-es kódot, a modem hibát jelez. A helyi kapcsolat nem rendelkezik érvényes IP-konfigurációval. WTF? Reset, ipconfig /renew nem segít.
-
bigdigit
addikt
válasz Dictator^ #617 üzenetére
azzal működik a net persze.
az érdekesség az,hogy a d-link 320b is látja a dsl kapcsolatot.
olvastam teszteket ettől a modemről azért vettem meg.invitellel is jobb kapcsolódási sebességet és pinget is hozott kapott modemhez képest.
Most inkább a ping értékekre mennék rá mert nekem szokatlan ez az alap 35-ös ping.
invitel esetén angol szerveren simán játszottam max 50-es értékkel.itt viszont 90-100.
extreme csomagom lett pilisen le 1.2mb fel 110-130k.szóval a sebesség meg van de ezek a pingek...más:volt már valaki akit korlátoztam a 300gb elérése miatt?
úgy olvasom egymást követő 3 hónap átlaga nem mehet 300 fölé.
mi van ha az egyik hónapban 400 másikban 200 utolsóban 250?megszoktam eddig tényleg korlátlan voltam...volt néha havi 6-700gb is. -
-
bigdigit
addikt
A szolgáltató Internet szolgáltatása osztott erőforrásokra épül. [...] A hálózati erőforrásokkal való visszaélések
leronthatják a hálózat teljesítményét.A fentiek figyelembe vételével a Szolgáltató túlzott mértékű használatnak tekinti azt az esetet, amikor
az Előfizető adatforgalma egymást követő három hónap átlagában a 300 Gigabyte forgalmi
mennyiséget meghaladja (extrém használat).[..] A szolgáltató a szolgáltatás megfelelő minőségét nem tudja biztosítani, ha hálózatát az előfizetők túlterhelik.
Extrém használat valósul meg, ha bármely egymást követő három hónap első és utolsó naptári napja
között számított adatforgalom átlaga a 300 Gigabyte adatmennyiséget meghaladja.Amennyiben az előfizető az extrém használatnak minősülő adatmennyiség 80%-át eléri, a szolgáltató
erről e-mail formájában értesíti az Előfizetőt, a jogkövetkezményekre történő figyelmeztetéssel, és
egyúttal felhívja a szerződésszegő magatartástól való tartózkodásra.Ha a hozzáférési pont forgalma meghaladja az extrém használatnak minősülő átvitt adatmennyiséget,
akkor a Szolgáltató az adott előfizetői hozzáférési ponton keresztüli adatforgalom sebességét [...] jogosult korlátozni. Amennyiben az előfizető a szerződésszegés a szolgáltató jogkövetkezményekre történő felhívása esetén sem szünteti meg, azaz adatforgalma az értesítést követő hónapban ismételten meghaladja a 300 Gigabyte adatmennyiséget, a szolgáltató a
szerződést a [...] felmondhatja.A Szolgáltatás korlátozása [...] az Előfizető által igénybe vett Internet-hozzáférési csomaghoz rendelt adatátviteli sebesség maximum 90%-os lassítását [...] jelenti.
Benne van ÁFSZ-ben.
-
Dictator^
veterán
-
bigdigit
addikt
másnál is van olyan ha speedtestel mér ultra fos eredményt kap?
van amikor 11mb van amikor csak 3mb...torrent ettől még fullon megy viszont böngészésnél lehet érezni valami nem stimmel.
gondoltam már arra is rosszul connectál fel a modem így többször volt reconnect de amikro szar akkor az is marad hiába erőlködöm. -
betonfelhő
tag
nálam ma egész nap ilyen. -
Dictator^
veterán
válasz betonfelhő #627 üzenetére
8mbit. Viszi is.
-
bigdigit
addikt
-
emjan
csendes tag
ADSL internetről olvastam egy cikket a
oldalon. Akit érdekel, nézze meg. Kár, hogy csak a Btel szolgáltat ADSL-t a UPC mellett és nem nagyon tudnak olcsóbb árakat adni mint a UPC...
[ Szerkesztve ]
-
smog86
senior tag
Vajon mikor lesz sávszélesség emelés?
Kellenének olyan csomagok mint a többi ADSL-es területen.
2,5Mb -> 5Mb
8Mb -> 10Mb
12Mb -> 15Mb
18Mb -> 20Mb
Ha már drágák, legalább lehetne korrektebb letöltési sebesség. -
betonfelhő
tag
Egész nap szakadt és lassult. Most már 3 órája csatlakozni sem tud a modem. Másnál?
-
Dictator^
veterán
válasz betonfelhő #638 üzenetére
Igaz tegnap írtad, nálam ma volt ilyen. Merre fele laksz?
-
smog86
senior tag
-
Dictator^
veterán
http://www.upc.hu/29-es-korzet/internet/ Ha képesek voltak levinni a 8mbit árát, akkor a 12mbit miért felfele megy?
-
enginev3.0
félisten
Ha már CSAK ITT ennyien vagyunk, meg pár száz embert vagy simán összetudnánk szedni, nem lehetne bármily módon kiszedni belőlük hogy a JÓ ISTEN ÁLDJON MEG CSINÁLJATOK VALAMIT!?
Egyszerűen felfoghatatlan, a dunawebnél volt 10-20pingem ha volt netem de itt, és most már tényleg folyik a nyálam/nyálunk a 120mbit-ért
Nem tudom elhinni hogy semmit nem tehetünk, főleg hogy már ennyien vagyunk
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Isoo
csendes tag
válasz enginev3.0 #644 üzenetére
Üdv!
Én már gondoltam arra hogy összeszedem az előfizetőket a 29-es körzetből.
Lehet hogy meg is csinálom.
Készítek egy weboldalt , ott mindenki regisztrál, beírja a települését, és hogy milyen szolgáltatásokat venne igénybe.
Aztán fel lehetne keresni pár szolgáltatót, vagy közös erővel kényszeríteni arra a UPC-t (már ha lehet), hogy korszerűsítse a hálózatokat.Ha nem sikerül akkor csak egy regisztrációs adatlap kitöltésébe kerül a dolog, de ha igen....
-
Isoo
csendes tag
Egyébként lehet gyülekezni az Facebookon is.
Csatlakozz! -
MaTTeS
senior tag
Március-április környékén fogunk váltani T-Home kábelnetre, tv-re és telefonra, szóval mindent lecserélünk.
Majd írok véleményt. Ja gyáli vagyok.
Jelenleg a net 8mbites, a ping fos: speedtest lapon 40ms, játékokban 50-80ms. Ja és random 10mp-re szakad a net, főleg esténként. Rokonomnál ugyanígy Gyálon, de T-Home kábelnettel és Wi-Fi-vel 5 ms körüli pingeket kap speedtesten.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Facebook és Messenger
- War Thunder - MMO Combat Game
- iPhone topik
- Projektor topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- További aktív témák...
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs