- Google Pixel topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Miniatűr X8-cal készül az Oppo
-
Mobilarena
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:
KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2024.06.05.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Som@
őstag
válasz Baltazár123 #62194 üzenetére
Köszi az infót.
Melyik yettel ügyfélszolgálaton voltál?
Ez az 50GB csak adatkártya?
Ha nem, akkor milyen csomag mellé vetted?
Mikortól él az ITS flottacsomagod? Valóban meg kell várni a régi flotta számla zárását?Ne a múlton töprengj! Ne a jövő miatt izgulj! Éld meg a jelent!
-
pinnacle
nagyúr
válasz Baltazár123 #62194 üzenetére
Nem kérdeztél rá, hogy lehet az alap internetet cserélni nagyobbra? 17,4 GB a roaming 50G-ból. Ez viszont fontos, hogy be van kapcsolva lapból. "külföldi mobilinternet használat tiltása". Mindennap kiderül valami.
Szerintem nem véletlenül, tévedésből mondták nekem a WestEndben. Ma visszamentem, üzletvezetőt kértem, amiatt, hogy nekem itt 2x mondták lehet cserélni adatot, traifaadatcsomag cserének hívják. Majdnem megkötöttem a szerződést, de mások meg azt mondják nem lehet. Felhívta a Yettelt, 5 percig beszéltek, majd mondott valamit, csak pont azt felejtettem el , ami miatt nem egyértelmű, beszéljek a flottakezelővel. Talán azt mondta, az a nem tiszta, hogy nekem a szerződésen külön ÁFA tartalommal van feltüntetve a beszéd, adat. Az ő képernyőjükön meg külön alul opcionális internet csomagok vannak feltüntetve. Opcionális, szerintem választhatót jelent, nem kiegészítőt. Illetve azt is mondta, sok flottánál, Credit Prime is ilyen volt, valóban cserélhető az adatcsomag. Szerintem azért nem engedi szerződéskor az 5GB + 50GB-ot beállítani, hanem vissza kell menni, mert akkor még vagy vagy a helyezet, utána már viszont plusz kiegészítő. Ezért is kérdezte a flottás hölgy, hogy már megkötöttem a szerződést? Üzletvezető odaadta a névjegykártyáját, hogy majd szóljak vissza mire jutottam.
Felhívtam, hogy megkérdezzem kivel beszélt a Yettelnél, de azt mondta visszahívták, és most azt mondták nem lehet az alapinternetcsomagot cserélni. Ezek után már nem hívtam fel a flottás hölgyet, de szerintem, mivel külön opcionális internet van a Yettelesek képernyőjén, ez választható lehet.Viktor0610 ha jól emlékszem te a Yettelnél dolgozol, utána tudnál nézni, hogy mi a helyzet. Köszi!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Google Pixel topik
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- NBA és kosárlabda topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Mozgásban a PC-s kiadás
- OLED TV topic
- Diablo IV
- További aktív témák...
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest