Hirdetés
- Megkezdte a Honor a MagicOS 9.0 bétáját
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
roby27
csendes tag
Sziasztok. Lenne egy kis problémám. Pár napja vettem egy 2006-os keeway mátrixot. van benne 3800km. de még igy is csak 50-55-el megy. Az a kérdésem hogy vajon még mindig a fojtás miatt? Lehet hogy nem vették még ki belőle a fojtást? Mert érzem hogy ennél többre képes. Remélem tud valaki segiteni. Válaszotok előre is köszönöm.
-
roby27
csendes tag
-
roby27
csendes tag
Sziasztok. Én még mindig a robimmal küszködök vagy legalábbis próbálok. Ha esetleg tud valaki egy nagyon jó robogó szervizet vagy valaki aki segitene megcsinálni , kiszedni a folytást belőle mert biztos hogy van benne az irja le nekem hogy hol van ? előre is köszi
-
roby27
csendes tag
Sziasztok. Én még mindig a robimmal küszködök vagy legalábbis próbálok. Ha esetleg tud valaki egy nagyon jó robogó szervizet vagy valaki aki segitene megcsinálni , kiszedni a folytást belőle mert biztos hogy van benne az irja le nekem hogy hol van ? előre is köszi
-
roby27
csendes tag
válasz runner 125 #19819 üzenetére
NEm olyan egyszerü ám azt megnézni mint mondani. Hiába nézem meg ha fogalmam sincs mi lehet a hiba. Nem tudnál ajánlani egy jó szervizet vagy valakit aki megnézné nekem? Egyszerüen nem tudom hogy mit csináljak vele. Valaki segitsen!
Új hozzászólás Aktív témák
- Külpolitika
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Filmvilág
- BestBuy topik
- Autós topik
- Havi limitet kap a GeForce Now
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Battlefield 2042
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Odys/Zeta/I/10/ elektromos roller! Németország!
- Eladó használt, Britax Römer Kid II gyerekülés, gyermekülés 15-36kg
- Eladó INDESIT felültöltős mosógép garanciával
- Eladó Skoda Octavia III tetőtartó, Garanciás 25-05.hóig (adapter, talp és keresztród)
- Eladó használt, 1,5 évig Garanciális Fisher FPR-123DE4-R hűtő fűtő mobil klíma 3,5kW + tartozékok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest