Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • izisz

    senior tag

    válasz Mr.Csizmás #6975 üzenetére

    Csizmás Úr: áh, ráhúzok egy fél ászt, én 2016 novemberben rendeltem az első gépet, anet a8. De előtte kb 2-3 évig voltam úgy read-only (nem itt), hogy csakis infót és tudásanyagot gyűjtöttem, mi mifán terem, mi hogy megy, kell-e egyáltalán gép, nameg vártam a megfelelő időt, hogy becsússzon az elérhető - értsd kifizetem - határ alá egy valamilyen DIY nyomi).
    Aztán megjött a nyomi, és még jó fél év volt, amikor belebotlottam az értékes YT csatornákba, jó fórumokba (ide is, csak itt alig nő a fű néha) és jött az újabb adag meglepetés, hogy "he, ezt még nem is láttam, így is lehet? :Y )

    TheProb: a fentire csatolva, első dolog amit anno én kizártam, az a delta, mint első nyomtató. Már akkor is ezt tanácsoltak minden csatornán a kezdőknek, hogy ne deltával induljon, mert cinkes még a haladóknak is időnként. Azóta persze sokat javult a helyzet, főleg FW oldalról.
    Biztosíthatlak, hogy compi nem néz le, igen is segítőkész, keress csak vissza a nevére itt.
    Ám azt én is észre vettem a kérdéseid alapján, hogy kevés volt az előtanulmány, mielőtt ráugrottál a deltára (3d nyomtatásra) :)
    Nincs is ezzel gond, mindazonáltal a kimaradt felkészülést ebben az esetben sokkal gyorsabban be lehetne hozni, ha tudnál valakit keríteni, aki személyesen segít. Hidd el Neked is nagyobb örömöd és sikerélményed lenne talán :)
    Nagyon segítőkész kis csapat van itt és nem hiszem, hogy bárki lenézne bárki mást. Csak vannak olyan szituációk, amikor a fórum esetleg kevés vagy nem elég hatékony. Az írott szöveg pedig - főleg jól választott smile nélkül - nehezen interpretálható és gyakran az ember olyat is belegondol más szövegébe, ami nincs is ott, én ezt tapasztaltam.

    Egyébként, hogy ne csak okoskodjak, G33 delta calibration szavakra van számos YT találat, mazsolázz köztük, hátha találsz hasznosat is: [link]

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák