Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • azbest

    félisten

    válasz fuze #24416 üzenetére

    Inkább a terméktámogatással, supportal lehet nagyobb különbség.

    A craftBot magyar. Egyedi megoldásaik is vannak. Egyedi szoftveres támogatással, valamint mással nem kompatibilis alkatrészekkel. Azaz, tőlük kell venned azt is. Bár azt nem tudom, hogy milyen volt amit próbáltál, egy újabb fajtáról nemrég láttam videót. [link]

    Az endereknél meg szabadabban cserélgetheted, moddolhatod a gépet. Általánosabban elterjedt és máshol is beszerezhető alkatrészekre épül. Bár a v2 esetén ott is van egy két egyedi megoldás, de mintha már lenne például nyomtatható 3d model az általuk csinált asztal szintezési megoldáshoz is. A fej maga csak dizájnos burkolatban van, de alatta a korábbivan kb egyező.

    Ha nem félsz saját magad problémákat felderíteni, néha barkácsolni, akkor valószínűleg az enderrel jársz jobban. Ha viszont azt szeretnéd, hogy lehetőleg a cég oldja meg a problémáidat, te csak nyomtatni akarsz, akkor a craftbottal. Bár ilyen vonalon a prusa gépeket is érdemes lehet nézni. A nyomtatás részletességében nem hiszem, hogy nagy különbség lenne, mert a technológia limitje és a beállítások együttesen kb megadják a határokat. Ha sokkal részletesebb nyomat kéne, akkor ahhoz a folyadék alapú resines nyomtatás szükséges. Meg persze az sem mindegy a nyomtatott cuccoknak mi lesz a használati célja.

Új hozzászólás Aktív témák