- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Az iPhone 15 volt a legkelendőbb készülék 2024 Q3-ban
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bossi
őstag
Sziasztok,
szeretném, ha segítenétek jelenleg van 1db Gigabyte 7970OC kártyám ezt lenne most lehetőségem 1:1.ben lecserélni egy ref. ASUS GTX680-ra véleményekre lenne szükségem, hogy megéri-.e?
köszönöm
-
Bossi
őstag
válasz BomiBoogie #17250 üzenetére
Értem és köszönöm garancia még talán az enyémen több van 2-3 . PhysX nem annyira lényeges...
-
Bossi
őstag
válasz Rypejakten #18231 üzenetére
Ezek régi tesztek, az ATI kártyák azóta sokkal jobban teljesítenek... játékok alatt is.
Pl. igaz kicsit megrántva[ Szerkesztve ]
-
Bossi
őstag
Sziasztok,
az lenne a kérdésem, hogy egy i3 4130 mellé mi a max VGA amit biztosan kihajt ATI, Nvidia is kellene...
Érdemes megvennem egy GTX 760-at vagy elég egy R9 270X? (itt ca. 12-13k az ár differencia)köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
Bossi
őstag
Sziasztok,
a napokban érdeklődtem de, újra pontosítva megkérdezném, hogy az alábbi géphez milyen VGA lenne megfelelő!
Új VGA lenne nem használt és nagyon max. 65000 forintot szánnék rá, inkább kevesebbet...amit néztem R9 270X, GTX 760, itt azért nagy az ár különbség nem tudom jobb-e annyival a 760?
Amennyiben van értelme nagyobb VGA-nak ebbe a gépbe véleményetek alapján, kérem írjátok meg, abban az esetben lehet használtB85M-HD3 alaplap
i3 4130 CPU
4GB ram
120GB SSD
chieftec 600w tápköszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
Bossi
őstag
-
Bossi
őstag
válasz haypro #49578 üzenetére
Köszi a választ nem ragaszkodom Nvidia VGA-hoz sőt igen a monitorom FullHD.
Nem tolom multiban sőt egyre kevesebbet használom játékra a gépet, ezért is adtam el az előző gépem ami elég jó volt...
Az aprón vásárlás nekem "gond", mert jó lenne névre szóló (cégre) számla... -
Bossi
őstag
Mivel alapból nem játékra raktam össze a gépet így kipróbálom egy 270X vagy 280-al aztán, ha tényleg annyira kevés cserélek i5-re.
Nem multizok, ha játszok is csak néha pár órát azt is egyre ritkábban. -
Bossi
őstag
válasz Speed® #49642 üzenetére
(#49641) Balathruin
(#49643) Kotomicukiköszönöm a válaszokat és az ajánlást...
Mit várok egy 60K VGA-tól...? igazából volt nekem jóval komolyabb gépem is csak most eladtam, mert már egyre kevesebbet játszok... 1-2 játék van jelenleg ahova a jelenlegi csúcs egy GPU-s VGA is kevés.(Pl. Crysis3)
Ahol viszont elég/sok a csúcs VGA ott szerintem ez is megállná a helyét, esetleg kisebb kompromisszumot kötve (szűrők használatát illetően).
Hozzáteszem nem multizom csak egyjátékos módban játszok azt is már keveset.
Ennyi... -
Bossi
őstag
Sziasztok,
Kérdés az alábbiak közül mit érdemes venni?
gtx970, 780tI, 290/X, 390...
Igazából árban kb. ugyanott vannak I5 4400 mellé menne a VGA, főleg a kiegyensúlyozott teljesítmény a lényeg.köszönöm.
-
Bossi
őstag
válasz kalozhun100 #72255 üzenetére
Akkor jó chieftec 650W-os van...
-
Bossi
őstag
Sziasztok,
jelenleg egy ASUS Gaming R9 390X VGA van a gépemben... most cseréltem monitort 2560X1440 felbontásúra, vélemények szerint elegendő ez a VGA vagy Pl. egy 1070-es VGA kell a monitorhoz, ha natív felbontáson akarok játszani?
Játékok terén minden új szóba jöhet, de csak egyjátékos módban online/multiban nem szoktam játszani.köszönöm.
-
Bossi
őstag
-
Bossi
őstag
Sziasztok,
ma tervezek VGA-t venni 980Ti (használt) vagy GTX 1070 (új) legyen ezt nem tudom eldönteni..
Mi a véleményetek?köszönnöm.
-
Bossi
őstag
Sziasztok,
mi a minimum VGA 4K videó lejátszáshoz PCI Express 3.0 lapba?
köszönöm. -
Bossi
őstag
Sziasztok!
Tapasztalat alapján tényleg van gond az ATI videokártyákkal sima működést illetően?
Gondolok itt arra ami régen is volt, hogy a teljesítmény megvan... ennek ellenére variálni kell a játékok beállításaival ,mert sokszor akadozás és egyéb problémák jönnek elő.
Azért kérdezem, mert nem tudom eldönteni melyik gyártó kártyáját vegyem és szórakozni nincs kedvem 10-1100K VGA esetén.köszönöm.
-
Bossi
őstag
Sziasztok,
az alábbi VGA-t meg tudom most venni 120k-ért megéri szerintetek?
Vagy érdemesebb normál hűtésűt venni más típust? -
Bossi
őstag
Siasztok,
2060 super mellé i7 6700 elég?
köszi -
Bossi
őstag
Sziasztok!
AMD 6700XT vagy RTX 3060 a jobb választás? Teszteket néztem, de ugye az zöld oldalon van a nvidia dlss ezért nehezen tudok dönteni. Amire kell 1440p játék, de 90%-ban nem multizok.
köszönöm.
-
Bossi
őstag
6650 XT és 6700 XT között teljesítményben jól látom, hogy nem sok az eltérés? Árban azért van 45-50K megéri a felárat a 6700 XT?
Új hozzászólás Aktív témák
Techpowerup VGA tesztek /VGA teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Az AMD grafikus feldolgozó egységek listája
Az Nvidia grafikus feldolgozó egységek listája
Az Intel/Intel Arc grafikus feldolgozó egységek listája
5+1 kritikus dolog, amire oda kell figyelned használt videókártya vásárlásánál
Videókártya tesztelések a King's Tech-től, amely nemcsak szórakoztató, de egyben tanulságos is
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest