Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mobil flották
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gtamate2
veterán
-
Jadro
veterán
válasz minikahona #142756 üzenetére
Egyrészt a legjobb taktika most a kivárás, eszméletlen idióta árak vannak. Másrészt viszont én elmennék a 2070 superig a 2600x mellé. Persze ehhez várni kell, vagy többet költeni. A 2060 super is elég nagy ugrás lesz az igaz 😊
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
TheNewDawn
addikt
Ez nyilván csak az én véleményem, de többször leírtam már és tartom. 2060/2060 Supert én biztosan nem vennék, messze legkevésbé ajánlott kártya középkategóriában. Az árában kb +20 ezer az, amit kifizetsz a semmire, azaz az RTX technológiára, amit ha bekapcsolsz akkor kb lesz 10 es FPS ed meg diavetítés, mert annyira gyenge hozzá a kártya. Ha meg nem ( és nyilván nem fogod) akkor meg minek van, viszont ettől még ugye ki kell fizesd.
Ennyiért ( vagy max 10 el többért) ott van akkor már az 5700XT, abból is a Sapphire Radeon Pulse Nitro ami azért 10-15% al erősebb. Vagy 1660 Supert azért találni még 90 környékén, igaz, kb 35% al gyengébb.
Részemről a 2060 Super akkor lenne ajánlott, ha olyan max 130 ért elérhető lenne. És jelenlegi konfigodhoz képest az 1660 Super is kb űrtechnológia lenne[ Szerkesztve ]
-
TheNewDawn
addikt
válasz minikahona #142768 üzenetére
Senki se tudja mit várjunk, bármi és annak ellenkezője is lehet, a további 40-50% os dráguláson át a helyzet viszonylagos normalizálódásáig.
A jelenlegi helyzetben és a kereteddel és ha most kell a kártya akkor az 5700 XT t választanám, de ez bármikor változhat. -
Sundesz
őstag
Az a Palit kártya bő 1 hete még 130000 Ft volt az Oázisnál, de sajnos mindenhol elfogyott már. Szerintem 150000 Ft-ot nem ér (belépő szintű kártya a 2060 Super-ek között és nincs fan stop se ha ez számít), akkor inkább 157000 Ft-ért egy Gigabyte 5700 XT Gaming OC az Alza-nál ajándék játékkal együtt.
Hörcsög Powa'
Új hozzászólás Aktív témák
Techpowerup VGA tesztek /VGA teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Az AMD grafikus feldolgozó egységek listája
Az Nvidia grafikus feldolgozó egységek listája
Az Intel/Intel Arc grafikus feldolgozó egységek listája
5+1 kritikus dolog, amire oda kell figyelned használt videókártya vásárlásánál
Videókártya tesztelések a King's Tech-től, amely nemcsak szórakoztató, de egyben tanulságos is
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Túra és kirándulás topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen autót vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest