- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
boskorelli
tag
válasz maxxenergie #64430 üzenetére
Köszönöm szépen! Körülnézek.
A sikeres üzlet után illik értékelni!
-
maxxenergie
senior tag
válasz maxxenergie #64447 üzenetére
Vagy még valami ha már ott kell és más nincs. Nem tudom milyen márkájú / típus a táp, de ha egy egy 58xx karival elbírt, akkor a 60K-s kupont csak VGA-ra és akkor tápcsere nélkül egy GTX 960 CCA 70k Giga ott 80k az ASUS... Mert mivel ezek jóval kevesebbet kérnek fogyazstásban, bőven elég lenne nekik a táp, és a 960-ak jóval erősebbek és újabbak a többinél amit ajánlottam I5 mellé passzolna sztem..
[ Szerkesztve ]
◄ TELEFON PRIVÁT ÜZENETBEN ► Duna Pláza(XIII.ker) ◄
-
sanyirigo
senior tag
-
sanyirigo
senior tag
-
sanyirigo
senior tag
válasz maxxenergie #64447 üzenetére
Erre a kártyára gondoltál?
nem igazán értek én ezekhez a számokhoz[ Szerkesztve ]
Pixel 7
-
maxxenergie
senior tag
válasz sanyirigo #64456 üzenetére
Nincs mit!
Igen vagy ez vagy az ASUS 60.900-ért, de igazából az MSI is jó. Ha 270X lesz akkor tápcsere is egyértelműen, ha esetleg a táp marad akkor viszont i5 mellé inkább a GTX960. Kevesebbet fogyaszt, jóval erősebb újabb konstrukció, ha a tápod elbírt az 58xx-el akkor ezzel még annyira sem lenne terhelve... Szóval lehet inkább tápot hagynám ha nincs baja, és csak VGA-t vennék GTX 960-at és akkor még 2XK-t sem kéne ráfizetned, csak 10K körül, és erősebb lenne a VGA is
-
gubisadam
aktív tag
Sziasztok,
A meglévő MSI6950 OCII 2GB-omat szeretném lecserélni egy erősebb darabra.
Körülbelül 60.000 ft körül milyen videókártya ajánllotok? (ATI / Nvidia mindegy)(Ha lenne valami jobb vétel kicsit drágábban, azt is szívesen meghallgatom.)
Köszönöm szépen!
-= Suzuki SX4 S-cross 1.4T 6aut - i5-13500 / MSI PRO B760 / GW 2060S =-=-
-
sanyirigo
senior tag
válasz maxxenergie #64457 üzenetére
GTX 960 -ból erre gondoltál?
A tápnak semmi baja, csak az esetleges "áramelfogyás" miatt lett volna cserélve.Pixel 7
-
maxxenergie
senior tag
válasz sanyirigo #64459 üzenetére
Igen bőven jó szerintem, akkor én erre szavazok inkább marad a táp + Giga GTX 960 sztem.. és megvagy 10K ráfizetéssel a régi táppal Itt nem lesz áramelfogyás csak csökkenés még lehet halkabb is lesz a táp, mert nem mind1 120W vs 150W Tdp mint az 58XX szeáriának.
[ Szerkesztve ]
-
sanyirigo
senior tag
-
Lack999
tag
Sziasztok!
Sapphire Radeon 7870 2GB DualX hűtésű kártyát cserélném erősebbre, akár használt is érdekelne. Mire érdemes? Geforce is lehet. Intel Core i5 2400 mellé érdemes? Olyan 60k a lélektani határ árban.
Köszi a válaszokat.
[ Szerkesztve ]
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz Lack999 #64464 üzenetére
Használt/új/felbontás témában nem írtál semmit..így nehéz konkrétat ajánlani.
280X a legjobb talán, de a proci már necces igazából. Ha P/Z lapod lenne és 3.7Gn rohangálna, akkor még so-so, de alapon limitál. 2GBos GTX680/770/960at én nem vennék, esetleg ezeknek 4GBos verziója, de jellemzően túlárazottak. -
maxxenergie
senior tag
válasz Lack999 #64464 üzenetére
280X vagy GTX960 használtan garisan szerintem ennyiért a legjobb választás, van is mindkettőből aprón megbízható eladóktól jelenleg is, ha itt a topikban rákeresel akkor az ajánlott típusok is mindkettőből megtalálhatók. Vagy oclsóbban mint opció 7970 talán garis 50K körül..
Akkor 280X előző HSZ 2:1.
[ Szerkesztve ]
-
Pocok256
veterán
Sziasztok 100-120k körül milyen vga t éri meg venni? Elkovetkező 2-3 hónapban jön e valami nagy váltás vga k terén?
HODL $GME, DIAMOND HANDS, APES STRONG TOGETHER
-
scope2007
addikt
üdv!
szerintetek van értelme lecserélni egy
MSI 760GTX twinforzer 2gb karit egy
ASUS GTX960 2GB GDDR5 DirectCU II OC STRIX (STRIX-GTX960-DC2OC-2GD5) -re?visszalépés ne legyen az a lényeg, de túl nagy erőtöbblet sem cél
csak vonz ez a "DirectCU with 0dB fan technology "
ilyenkor leáll a venti, ha hűs a kártya?CUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
gtamate2
veterán
válasz scope2007 #64471 üzenetére
Hát ha max 5k-t kell pótolni akkor cserélném, de még lehet akkor se, kb semmit nem vennél észre a cseréből A következő lépcsőfok a 780 vagy 970 lenne szerintem amire onnan érdemes váltani.
A DirectCU with 0dB fan technology igen, ha 2D-ben vagy vagy nem melegedik annyira a kártya akkor leáll a ventilátor.
Pocok256: GTX 970 ami ennyiért most best buy. 2-3 hónap múlva jöhet már az AMD 3xx széria amiről jelenleg kb semmi érdemit nem lehet tudni, az amd sajnos halasztja már egy ideje.
A 970-ből az Asust ajánlanám[ Szerkesztve ]
*Sn0w
-
scope2007
addikt
válasz gtamate2 #64472 üzenetére
aham értem, előbb pont találtam is róla videót
pl ha filmezünk, youtube stb.. akkor valóban nem pörögnek a ventik, csak egy bizonyos hőmérséklet felett kapcsolnak be.. jól volt illusztrálvamég annyi előnyöm lenne, hogy rövidebb a kártya, így a házba vissza tudnám tenni a takaró lemezt, ami kitakarja a sata csatikat
CUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
Dan-szan
senior tag
Sziasztok!
Vga terén teljes az elmaradásom csak hogy tisztán lássunk. A gép összetevői :
- Asus F2A85-V lap
- AMD A8-5500 proc
- 2x4 Gb 2133 MHz ramA játék : Dying light,úgy tűnik az apu-nak már nagy falat,bár semmilyen túlhajtást nem próbáltunk még.
Nos akkor ehhez a konfighoz milyen vga-t ajánlotok? Anno 27K körül vettem az ATI 5830-at most is ilyen összegben gondolkodom,használt is lehet ha garos.
Kösz.Az igazság csak nézőpont kérdése ! ** Xiaomi Mi MIX 3 ** "Mert játszani jó!" #csakaHONDA
-
Turbolada II
őstag
-
drunkyboy
aktív tag
Sziasztok!
Adott egy e7300-as proci, milyen videókártyát tud meghajtani, amit 20k körül megkapok használtan? Amiket néztem pl. 7770, gtx 650.
Köszi! -
gtamate2
veterán
válasz Pocok256 #64475 üzenetére
Nem mondanám, a mostaniak már tulajdonképp 2-3 éves kártyák újrakiadása oc-zva. Akkor nagyon eltalálták, a teljesítménnyel nincs is nagy baj, csak nagyon melegszenek az egyenértékű 290-290x-ek. Sok gyártó a vrm-re csak gagyi hűtést tesz. A jobb fogyasztás melegedés, shadowplay, physix miat szerintem most a 970 a best buy. Vagy várj az AMD új kártyájára, elvileg nagy ugrást ígérnek, de várjuk meg mi van azért a marketing mögött.
[ Szerkesztve ]
*Sn0w
-
tibi206
tag
Sziasztok, tönkrement a gtx 560ti-s kártyám, tudtok ajánlani valamilyen kártyát amit ki tud hajtani egy q8300-as processzor? Maximum 30ezer körül van rá pénzem használt illetve új ajánlat is érdekelne.
A választ előre is köszönöm! -
Otto Flick
csendes tag
Sziasztok!
Szerintetek melyik a jobb videókártya? Radeon R9 290X vagy GeForce GTX 970?
-
Myth
aktív tag
Sziasztok!
Asrock x58 extreme3 | I7 920 @ 3,8Ghz | 2x2gb Kingston HyperX Blu 1600Mhz | 2x Gigabyte 460 OC SLI | Corsair TX-650W
Adott az alábbi konfig, videókártyát szeretnék cserélni úgy, hogy a mostani kettőt eladnám. Akár 1 kártyás akár sli, cfx is szóba jöhet. Nem szeretnék túl sokat költeni rá max +15-25k. Mi lenne a legjobb opció szerintetek?
FullHd-s monitorom van így ez a felbontás lenne a cél a mostani játékokkal.
Köszönöm
Üdv Myth
[ Szerkesztve ]
Battletag: Myth#1775
-
bandi0000
nagyúr
válasz Otto Flick #64490 üzenetére
970 et vennék egyértelműen, vagy várni kell az új AMD-re
(#64491) Myth: Új vagy használt is játszik, fene tudja mennyit érhet 2 460, 30k? tehát durván 45-50k lenne kártyára
[ Szerkesztve ]
Xbox One: bandymnc
-
gtamate2
veterán
-
Seprioth
csendes tag
Sziasztok!
Segítség kéne videokártya behalt és kéne másik de tanácstalan vagyok! A gépembe egy athlonX4 640 3ghz proci van a monitorom 1280x1024 felbontású idáig egy 6670 kártya volt a gépbe.
Na most egy Gtx 750ti és egy Gtx 960 között nem tudok dönteni mert haverom szerint a gyenge proci miatt 960 kevesebb fps lenne mint a 750ti-vel ez igaz ?
A másik hogy 3 ezer forinttal lenne csak drágább a 960 de ha tényleg kevesebb lenne a fps a proci miatt akkor 750ti marad.
-
gtamate2
veterán
válasz Seprioth #64495 üzenetére
Több fpsed lenne mindenképp a 960-al, de az a procit mindenképp cserélni kellene mert így felesleges megvenni ha később nem veszel újat. Viszont mindenképp i5-re kellene akkor már váltanod szóval gondold át szerintem, ha a jövőben tervben van a platform csere akkor mehet nyugodtan a 960, de ha nem akkor felesleges.
*Sn0w
-
max123
csendes tag
válasz Seprioth #64495 üzenetére
Ha 3k-val lenne csak drágább, (azt h hogyan azt te tudod) akk nyilván bazi nagy marhaság lenne nem a 960-at választani.
Viszont a procid nagyon gyenge hozzá.
Tisztesen húzott 860k/g3258, vagy i3-4xxx való alá minimum. (újonnan megvehető cuccok közül)
Ha masszívan multizol gépigényes címekkel, sok playerrel stb. akk meg i5.
Új hozzászólás Aktív témák
Techpowerup VGA tesztek /VGA teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Az AMD grafikus feldolgozó egységek listája
Az Nvidia grafikus feldolgozó egységek listája
Az Intel/Intel Arc grafikus feldolgozó egységek listája
5+1 kritikus dolog, amire oda kell figyelned használt videókártya vásárlásánál
Videókártya tesztelések a King's Tech-től, amely nemcsak szórakoztató, de egyben tanulságos is
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Milyen routert?
- Automata kávégépek
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.