- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Socket A
aktív tag
Hol lehet most GTX970et venni?
Akar itt phn akar masik webshopban en nem talaltam
Koszi!"La familia es todo." "A glóriákkal az a baj, hogy mindig elakadnak az ajtófélfában."
-
w333
félisten
válasz BomiBoogie #53251 üzenetére
Köszi ...
Közepes kis fogyasztású gépet rakok össze, az i3 4160 most olcsóbb a 4150 -től, az Asus GTX 750 pedig akcióban van 30k -ért, teszteket olvasva ez a kártya a leghűvösebb és nagyon csöndes is
Alaplap szintén Asus lesz méghozzá TechN7ne kollégától
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
Hunner
senior tag
válasz Socket A #53252 üzenetére
Alig van készlet belőle, amit felraknak 2 perc alatt eltűnik (tudom, mert a keddi 1db asus 970-et én vittem el iponból).
Javaslom állj rá az "ezen a linken szobrozunk és ötpercenként frissítjük amíg nem találok egyet készleten" módszerre.Más megoldás jelenleg nincs.
[ Szerkesztve ]
Oneplus 8 Pro - Canon EOS 600D - EOS M50 - Sigma 18-200 f/3.5-6.3 DC OS HSM II - Canon 50 f/1.8 STM
-
Socket A
aktív tag
-
Hunner
senior tag
válasz Socket A #53256 üzenetére
Gyanítom a nemzetközi helyzet fokozódásával (értsd viszik mint a cukrot nyugaton) kevesebb jut ebbe a régióba alapból, és hát valljuk be nem alaptalanul. Nem hinném, hogy láttak már ekkora keresletet felsőkategóriás VGA-ra kelet-európában. Lehet hogy a nagykerek sem rendeltek eleget, mert úgy gondolták egy 50-100db-os készlet elég lesz 2-3 hónapig.
Oneplus 8 Pro - Canon EOS 600D - EOS M50 - Sigma 18-200 f/3.5-6.3 DC OS HSM II - Canon 50 f/1.8 STM
-
Socket A
aktív tag
válasz BomiBoogie #53258 üzenetére
6950esem volt de 2 eve eladtam
azota nem is jatszok de most tervezek kicsit visszanezni
szerintem ez nem turelmetlenseg"La familia es todo." "A glóriákkal az a baj, hogy mindig elakadnak az ajtófélfában."
-
Sage83
aktív tag
Sziasztok!
Mennyivel gyengébb egy Gtx 780 (Pl:Msi 780tf) mint egy Gtx 970? Mert az új gtx 970-es nem nagyon van most a boltokban,és ráadásul szép lassan megy fölfelé az ára! Viszont a 780-as meg egyre olcsóbb!
Válaszokat előre is köszönöm!
Üdv:Sage -
KAMELOT
titán
válasz Sage83 #53261 üzenetére
ASUS STRIX ára marad. 970 várd meg, nemsokára a boltokban lesznek már nálatok is! Nálunk már kapni pedig a szomszédban lakom!
(#53262) BomiBoogie: Papa!!!! 970 sokkal jobb minden szempontból! És akkor még ott a driver ami még gyorsulni fog!
[ Szerkesztve ]
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
Hunner
senior tag
válasz Sage83 #53261 üzenetére
Ennyivel Játékokban pedig ennyivel Katt (és lapozgass kedvedre)
Igazából amiért nagyon megéri, az a TDP,sokkal kevesebbet fogyaszt mint a 780, valamint ami kevesebbet eszik, nyilván kevesebb hőt is termel.
[ Szerkesztve ]
-
Hunner
senior tag
válasz Sage83 #53265 üzenetére
Annyit még hozzátennék, hogy ipon alapján jelenleg ASUS/Giga/EVGA/MSI lesz nálunk.
Ezek közül külföldi teljesítménytesztek alapján a Giga a legjobb, viszont a legtöbb gépházba nem fér be (312mm hosszú). Második az msi viszont annak nincs a hátán hőelosztó lemez, az asus egyértelműen ezek után érkezik, viszont 67 fok alatt síri csöndben elvan passzív hűtéssel. Az EVGA hűtője meg nocomment kategória. Bár a hűtési teljesítményt valószínűleg nem befolyásolja, de 100ezer forint fölött, légyszi...ne már.Általános teszt asus, evga, msi,
Giga, msi,asus tesztek.[ Szerkesztve ]
-
KAMELOT
titán
válasz Sage83 #53265 üzenetére
ASUS 970 STRIX az a ajánlott kártya! Nagoyn jól eltalálták!
Ha lesz rá kereted akkor inkább ilyet vegyél!(#53266) BomiBoogie: Nem szóltam volna semmit ha a GTX780 kerülne 60-70K, akkor vegye meg azt! Kicsi a difia két kártya ára között így a 970 a nyerő!
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
Zsmester89
őstag
válasz Hunner #53267 üzenetére
Non-refes 980-sokról nincs tudomásod? Mikor jönnek kb, mennyivel lesznek drágábbak a refektől? Köszi
Amúgy az Asus-t én az MSI elé venném, mert annak szintén elég érdekes hangja van...Kamelot:
Azért ez a Zotac kártya rendesen meg van rántva kis cukor.[ Szerkesztve ]
A "Hogyan lehetsz milliomos?" c. könyvet egy csomagban árusítják a BTK-val.
-
Sage83
aktív tag
válasz Hunner #53267 üzenetére
Értem köszi!
Corsair Carbide 300-as gépházam van abba elvileg elférne a giga is!?
Elsőre én azt mondanám,hogy Asus lesz,de ha az Msi vagy a Giga jobb akkor az lesz...
Meg még a ház oldalára akarok pluszba 2db 12cm-es ventit felrakni,hogy egy kicsit megkavarja a levegőt a kari körül! -
Hunner
senior tag
válasz Sage83 #53270 üzenetére
A 300R egy igen jól átgondolt ház, meg van bontva az elejében a merevítő az 5'25'' helyek és a HDD bay közöt, így akár 450mm-es (gyártói adat) kártya is belefér.
(#53269) Zsmester89: A 980-as szériáról sajnos nem tudok semmit, mivel pénzem se lenne rá, így utána sem olvastam
-
KAMELOT
titán
válasz Zsmester89 #53269 üzenetére
Ugyan ez csak 980-as verzió ott a boost 1400Mhz! Gyárilag!
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
KAMELOT
titán
válasz Zsmester89 #53277 üzenetére
600euro cca 180-190K foritnban!
(#53278) BomiBoogie: Én veszek, de majd 8GB verziót és akkor amikor normalizálódnak az árak + a driver is ki lesz kalapálva!
[ Szerkesztve ]
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
aktív tag
válasz BomiBoogie #53282 üzenetére
Sziasztok
Öcsém gépében meghalt a vidikari: Sapphire Radeon HD 3850
proci: AMD ATHLON 64 X2 Dual Core 5200+ 2.70 GHz
- alaplap: Asus M4A78L-M LE
- táp: Chieftec 400W (GPS-400AA-101A)
- ház: Chieftec GX-01BEbbe a konfigba kellene egy használt vagy ne adj isten új kártya ami megegyezik a halott kártya teljesítményével.Használt kártya esetén innen apróról csak debreceni személyes átvétel játszik.Tudnátok mondani nekem pár alternatívát miket nézegessek?Keret 15 k max.
Wot nick : Lanoka_
-
77citro
csendes tag
Sziasztok 1 kérdés Asus Gt610 VATTA - val elfut a Dirt 2?
-
veterán
Szia!
Ezek között keresgélj használt piacon: 4670 < 5670 < 6670 (a 4670 kb egy teljesítményű a 3850-el, a többi erősebb, főleg, ha GDDR5-ös példányt találsz)
Újak közül esetleg bele férhet a keretbe egy R7 240-es, a DDR3-as is megugorja a 3850 szintjét. GDDR5-ös értelem szerűen jobb. Ha minimális az árkülönbség, akkor azt jobban megéri.solfilo
-
monk0909
csendes tag
Sziasztok!
A 4 éves Nvidia Gefore 9600GT kártyámat szeretném upgrade-elni. Lehetőleg maradnék az Nvidia-nál, de meggyőzhető vagyok. A keret 20-25 ezer között van, szóba jöhet használt is (mert miért ne?). A processzorom egy AMD Phenom II x4 965. A cél az lenne, ha mondjuk az újabb játékok (fifa 15, gta 5) is elfutnának, habár nem teljes grafikán. Az ajánlásokat örömmel fogadom. Előre is köszi. -
Sigurd
tag
Sziasztok!
Gigabyte 6850-es vga-t tervezek upgrade-ni a közeljövőben, nem igazán tudom, hogy mi lenne a következő fokozat, ami már minőségbeli ugrás lenne?
Ár-érték arányba mi lenne a következő szint, ami már a next gen konzolokról portolt játékokra is elég lenne a következő legalább 2 évben?Rekurzió: lásd rekurzió | Megtisztel az irigységed, de sajnos nem tudom viszonozni.
-
w333
félisten
válasz BomiBoogie #53251 üzenetére
Na meg is vagyunk ... Link ez gyors volt
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
Új hozzászólás Aktív témák
Techpowerup VGA tesztek /VGA teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Az AMD grafikus feldolgozó egységek listája
Az Nvidia grafikus feldolgozó egységek listája
Az Intel/Intel Arc grafikus feldolgozó egységek listája
5+1 kritikus dolog, amire oda kell figyelned használt videókártya vásárlásánál
Videókártya tesztelések a King's Tech-től, amely nemcsak szórakoztató, de egyben tanulságos is
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Call of Duty: Black Ops 6
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Öregszem
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs