- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Mobil flották
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KAMELOT
titán
válasz holozis_HUN2 #24150 üzenetére
Néha jó belénézni az adott kollégák profiljába. i5-3450 + HD7970 van nekem. Nem lesz gond.
Tahiti magos. És ha lehet akkor ASUS-t vegyél vagy 7870 esetében XFX mert csak ott van a TAHITI.
Írtuk LeC kolléga 52K az XFX HD7870 Tahiti
Lejjebb lapozva ott vannak a VGA-k. Legmegbízhatóbb tag a PH-n. Tiszta újat fogsz kapni. Ennél jobb választás most nincs.[ Szerkesztve ]
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
holozis_HUN2
tag
válasz holozis_HUN2 #24152 üzenetére
Nincs már szerkesztés. Most néztem teljesen új i7-2600 ami olyan gyors mint az a proci amit kinéztem és ugyan annyi. Csak több szálas Kicsi OFF: Az i7-2600 jobb játék alatt mint az i5-3570?
-
KAMELOT
titán
válasz holozis_HUN2 #24153 üzenetére
Ivy Bridge procit vegyél.ha SB-t veszel akkor inkább i7-2600K
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
TechN7ne
nagyúr
válasz holozis_HUN2 #24152 üzenetére
LeC-nél csont új XFX kártyát kapsz,már írták kétszer,én is ott vettem.
Egyik legkomolyabb hűtéssel rendelkeznek a mostani XFX AMD kártyák,nagyon halkan dolgoznak és por gátlás is van bennük.
(#24157) KAMELOT :
[ Szerkesztve ]
-
TechN7ne
nagyúr
válasz holozis_HUN2 #24158 üzenetére
Ezt sztem tőle kéne megkérdezni,lényeg,hogy teljes körű korrekt garanciát kapsz minden alkatrészre!
-
Hubba12
senior tag
Tudom hogy ez a kérdés nem ide való de tőletek jobban el fogadom i5 2500k vagy i5 3470?? Nem tudok dönteni...
Csak az ASUS!
-
WP14
őstag
válasz Hubba12 #24160 üzenetére
Attól függ milyen lapod van, vagy milyet tervezel. Ha Z-s a lap, akkor érdemes a 2500K-t hozzá, de gyárinál jobb hűtő pluszban, a 3470-eshez meg elég egy B75-ös lap is és a gyári Intel hűtő elég hozzá.
(#24162) holozis_HUN2: Ugyanaz a gyári hűtő, de a 3470 mivel nem K-s, nem tuningolható, így elég a gyári neki.
[ Szerkesztve ]
Inkább állva meghalok, mint térdelve éljek!
-
WP14
őstag
-
AAntii
őstag
válasz Alpachino #24167 üzenetére
de legalább jobban lehet hűteni a sandyt, meg kb. 20%-kal olcsóbb egy 2500k, mint egy 3570k.
Hubba: már csak amiatt sem láthattál, mert a 2500k-nak nem a 3470 a párja.Szerk.: Egy hete váltottam le a 3570k-m 2500k-ra, benchmarkokban kb. 10-12% különbség volt 4.3-on közöttük, de a jobb pasztázás miatt a 2500k-t jobban lehet hűteni, illetve a gtx660-nál Bf3-ban nincs a két proci között kimutatható különbség, gondolom a vga a szűk keresztmetszet, emiatt az a plusz 10% procierő nem tud kibukni.
[ Szerkesztve ]
"Az amatőrnek ihlet, a profinak előleg kell."
-
KAMELOT
titán
válasz holozis_HUN2 #24162 üzenetére
Ja, de ajánlott rendes hűtőt venni rá. 5-8K környékén már kapni nagyon jókat.
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
Alpachino
veterán
válasz Hubba12 #24168 üzenetére
Személyes tapasztalatosból beszélek, tehát nem érdekelnek ezek a pancs netes tesztek
Nekem a 3570K-val már 4.5GHz-en sikerült elérnem a korábbi 5GHz-re tuningolt 2500K teljesítményét..........
AAntii : Egyetértek, jelenleg nekem is egy I5 2320 tesz szolgálatot az Extreme4-ben 3.6GHz-en, és mindez csak 30K-ért
[ Szerkesztve ]
"Hagyjuk a szexualitást a hanyatló nyugat ópiumának!" ( Virág elvtárs)
-
AAntii
őstag
válasz holozis_HUN2 #24158 üzenetére
Nem kell alkalmazottat fizetnie és az után járulékokat, az üzlethelyiség után bérleti díjat, áfát sem hiszem, hogy fizetne, valahogy így.
@Alpachino: nálam is az olcsósítás volt a szempont Kb. 2 hónapja még olcsóbbak voltak a sandy procik, de miután a hasswell nem váltotta meg a világot feljebb vándoroltak a 2500k-k ára is.
[ Szerkesztve ]
"Az amatőrnek ihlet, a profinak előleg kell."
-
Alpachino
veterán
válasz holozis_HUN2 #24174 üzenetére
egyértelmű....szépen lementek a Sandy I5 árai itt a használt piacon.
-
Alpachino
veterán
válasz holozis_HUN2 #24177 üzenetére
Azoknak még fent van az áruk.....de alakul az és természetesen ajánlható a Ivy, mivel erősebb azonos órajel mellett , ha ár/teljesítményt nézzük, akkor viszont a Sandy a nyerő jelenleg.
pl. 50k környékén mozognak a Ivy 3570K használtan is, 40K alatt meg nem egy 2500K-t láttam
-
KAMELOT
titán
válasz holozis_HUN2 #24174 üzenetére
3570K procit vegyél + valami jó hűtőt. Multihoz kell az erős proci.
Csak mondjuk ez nem procis topik hanem VGA!!![ Szerkesztve ]
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
Hubba12
senior tag
-
senior tag
Üdv.
A következő PC-be kéne egy új VGA:
- AMD Athlon 64 X2 6000+
- 4GB DDR2 RAM
- Biostar alaplap (pontos típust nem tudok)Egy Geforce 8600GT lesz lecserélve venti probléma miatt, emiatt egy jobb VGA kéne bele.
Mit ajánlanátok?⭐ Revolut meghívó ajándék 7500 Ft bónusszal | Raiffeisen Bank meghívó változó ajánlói bónusszal ⭐ Kérd privát üzenetben tőlem!
-
senior tag
válasz Buci21 #24184 üzenetére
Köszi. Egyszerű multimédiás használatra lenne, ezt elfelejtettem írni. Ebben az esetben is ugyanezeket ajánlod? Mert nem akarok semmi olyat, amit pl. nem tudna kihasználni a többi komponens.
+ melyik gyártót ajánlanád? Nekem a Sapphire-rel jó tapasztalataim vannak, de az egy Radeon 9550 kártya Azóta nem tudom hova fejlődött a piac.
[ Szerkesztve ]
⭐ Revolut meghívó ajándék 7500 Ft bónusszal | Raiffeisen Bank meghívó változó ajánlói bónusszal ⭐ Kérd privát üzenetben tőlem!
-
senior tag
válasz marcusa #24186 üzenetére
Nem az én gépem, a szomszéd lányé Keveset van itthon, szóval főleg a szülei használják, amikor pedig itthon van, akkor csak alapvető dolgokhoz kéne. Mivel elromlott a régi és az nem volt túl jó teljesítményű, ezért szeretne egy komolyabbat, de semmi extrát.
⭐ Revolut meghívó ajándék 7500 Ft bónusszal | Raiffeisen Bank meghívó változó ajánlói bónusszal ⭐ Kérd privát üzenetben tőlem!
-
senior tag
No akkor lesz miből válogatni, köszönöm szépen
-
Új hozzászólás Aktív témák
Techpowerup VGA tesztek /VGA teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Az AMD grafikus feldolgozó egységek listája
Az Nvidia grafikus feldolgozó egységek listája
Az Intel/Intel Arc grafikus feldolgozó egységek listája
5+1 kritikus dolog, amire oda kell figyelned használt videókártya vásárlásánál
Videókártya tesztelések a King's Tech-től, amely nemcsak szórakoztató, de egyben tanulságos is
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest