Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • TheNewDawn

    addikt

    válasz Kelvin #114726 üzenetére

    Write only üzemmód ftw. Felhoztál a kb 100 AAA játékból egyet, bravó, arról nem is beszélve , hogy én high grafikáról beszéltem mindvégig, itt pedig very high van...

    De ha valakinek ezért megéri a 20 ezres plusz kiadás, amiért a 100 ból 1 játéban high helyett very higra tudja tenni a grafikát, a maradék 99 ben pedig az átlag 60 helyett mondjuk 61 vagy 62 es fps t tud kicsikarni, akkor lelke rajta, megéri a 8 gb vram, minden más esetben nagyon nem, és elég a 4 is egyenlőre.
    És igen, a következő 1-2 évben lesz még néhány, amihez kevés lesz, csakhogy ott a kártya ereje is kevés lesz, és nem (csak) a vram.

    Hannibál : Igen, a 3 gb vram már határeset, és néhol már kevés lehetde azért egészen eddig még azzal is el lehetett lenni szinte mindig, ha nem max grafika volt a cél, mig a 4 az meg még pont elég egy ilyen erejű kártyának, 6 vagy 8 vramot feleslegesnek érzek egy 1070 /1070 ti szint alatt. Arkham Knight meg külön álllatfaj, én azzal még very lowon is szivtam anno, amig nem sikerült egy SSD t keríteni :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák