- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
Aktív témák
-
waithEard
őstag
válasz Joccy88 #2316 üzenetére
Nem vagyok a téma kiemelt szakértője, de talán nem ártana egyerőteljesebb gépezet, mondjuk 4magos proci, minimum 4 Gb rammal...meg láttam egy cikket, ami pont ilyen kártyáról szólt, amivel renderelni lehet...mindjárt megkeresem.
"The cold feel of my skin. I try to lose but always win." - M.D.B. - The Fever Sea (RégiHApró: 68 piros \ 0 fekete)
-
hopehu
tag
Hali
A deidkált kártya szerintem felejtős, mert nagyon drága. Bár, Joccy88 amit javasolt, az lehet, hogy már jó lenne (a Matrox-ból amit belinkelt) . A 4magos procik tipikusan ilyen alkalmazásoknál használhatók jól, a játékok egyelőre nem nagyon használják ki őket. Ahogyan a konfigodat elnéztem, a kártya cseréje már látványos gyorsulással jár majd. Talán egy ati 5870-es is elég lenne (72-75 e körül már van néha használt...), de ahhoz a többi cseréje is (proci, gyorsabb ram, persze összehangolva az alaplap-proci-ram -ot) szükséges lenne, hogy ne azok fogják vissza utána... A másik, amit megint csak írtak mások, hogy a tápodról is kellene tudni, h milyen. Márka és telesítmény. Gyanítom, hogy csak egy videókari-cserével nem úszod meg a dolgot...
Én a helyedben kipróbálnék valakinél egy látszólag erősebb konfigot, hogy ott vajon mennyivel lenne gyorsabb. És csak utána döntenék... főleg, ha elmondod ielőtte még tt is a tapasztalatokat
Én videóeditáláshoz használtam egy régebbi gépet, és amikor lecseréltem, elég jelentősen lecsökkent a munkaidő Pedig nem spec videókártya van benne, sajnos...SC2, Disciples 3 & GT5 and H6 4ever
-
jozsef m.
tag
Szia!
Hasonló felhasználó vagyok.Az első dolog amit tudni kell: három monitor /tv/ használata jelenleg egy kivételellel az ATi 5000-res szériárira igaz,nagyobb felbontás esetén, a gamer kártyák között.
/ most cikkeztek a GTX-460 2.-nél több monitoros használatáról de ez is csak Win alatt kiterjesztett asztal estén müködik/ Ha nagyon profi szinten akarod akkor a Fire-Pro olcsóbb változata,vagy legalább egy 5770-5830 a játékosak közül, eyefinity-ben,de ahhoz megfelelő monitor is kell.
Talán még ezek volnának az egyszerübbek,mert a CAD és a 3D az gépigényes ,minden szempontból,gyors X4-es CPU ,bőséges memória, és megfelelő háttértárak, ha lehet SSD.a rendszernek és az alkalmazásoknak.!
Aktív témák
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Microsoft Excel topic
- Gaming notebook topik
- Ukrajnai háború
- BestBuy topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Kupon kunyeráló
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest