Aktív témák
-
Hannibal Bac
csendes tag
Sziasztok
Videokártyát szeretnék vásárolni, x4 640 3.0Ghz proci mellé.
AMD Athlon II X4 640 cpu milyen vga-t hajtana ki, hogy ne legyen cpu limit?
Válaszotokat előre is köszönöm.Konfigom.
Alaplap: Asus M4A88T-V EVO
Processzor: AMD Athlon II X4 640
Memória: 4gb 1333Mhz DDR3 Kingmax
Merevlemez: Samsung 500GB F3 7200rpm
Táp: CHIEFTEC CTG-500-80P 500W
Házoolermaster 430 elit
VGA:? -
wikings2
őstag
Csokolom
GA-8I945P-G alaplapba belemenne rendesen egy Gainward 8800 GT ddr3 512vram videókártya?
Most Ati Radeon 3650 em van, de hogy ehhez a kártyához egy rendes illesztőprogram sincs az már katasztrófa. Legalábbis nálam nem szuperál valami fényesen.Talán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.
-
skodajoe
csendes tag
Sziasztok.
Videó kártyát szeretnék cserélni, de nem tudom mire érdemes még pénzt kiadnom?
A jelenlegi config: E6550, 4gb ddr2, Gigabyte HD 4670.
Tudom inkább gépet kellene már cserélni, de jelenleg nem nagyon engedi a pénztárcám. -
skodajoe
csendes tag
A táp kimaradt: CHIEFTECH 400W
[ Szerkesztve ]
-
JHONNY 79
aktív tag
Erről a kártyáról mi a vélemény? [link] A hűtése milyen,mennyire hangos?
-
Blackhole13
senior tag
Egy GTX260-hoz egy Chieftec GPS-500 AB táp elég lehet?
Nincs izmos konfigom, 2 vinyó van a gépben.[ Szerkesztve ]
-
skodajoe
csendes tag
1920x1080-as felbontású filmnézésre és ritkán játékra is.
HD 6770-et vagy GTX 550 Ti-t nézegettem, de ezekhez már tápot is kellene cserélnem ha jól gondolom.
Végülis 30.000-40.000 között nézelődök, de az sem esne rosszul ha olcsóbban megúsznám -
Szajo
őstag
válasz JHONNY 79 #31661 üzenetére
Sajnos személyes tapasztalatokkal nem tudlak kisegíteni, de mikor én vettem a GTX460 amat először ilyen hűtésest néztem és nem ajánlották, Asus DirectCU-t mondták, hogy vegyem, az lett tényleg halk. Persze nem azt mondták, hogy ne vegyem meg olyan szar, csak nem a legjobb hűtés, de nem lehet rossz, nem akarlak lebeszélni róla úgy, hogy azért annyira pontosat nem tudok mondani
skodajoe:
Nekem egy GTX460 van, FullHDra tökéletes és a mai játékokat is jól viszi, 30-40 be belefér ez a kártya simán, bár már kevesebb helyen kapható de elég jó! Ha Ati akkor esetleg használtan vagy ha lelsz olcsón HD6870 et ezekkel jó tapasztalataim vannak. 6850 sem rossz.
Esetleg GTS450 ez már kicsit kevesebbet teljesít de nem rossz HD ra ez sem
Igazábol nem tudom, hogy játékra mennyire intenzíven kellene a kártya.[ Szerkesztve ]
-
Szajo
őstag
válasz skodajoe #31665 üzenetére
Hát figyelj nekem GTX460 om van DirectCU hűtéssel, 20% eléggé halk, és hűti is rendesen, nagyon jó hűtője van, de sajnos ahogy nézem eléggé felszöktek az árak azóta, most már 45-50 újonnan az alja a GTX460 nak, viszont ami még eléggé jó kártya az nVidiánál az a
GTS450 és méghozzá OC és DirectCU hűtéssel, ismerősöm ezzel BF3azik nyugalmasan Highon -
DGerg
csendes tag
Hello!
Január során tervezek venni egy új gépet. Max 25 000ftot tudok videokártyára költeni. Ekkora keretből mit ajánlanátok? Én nem nagyon értek hozzájuk :s
Előre is köszi a választ!
-
DGerg
csendes tag
Köszi a gyors választ! Új kártya esetén mit ajánlanál?
-
Szajo
őstag
Bár ezek GDDR3asok, szerintem mindenképp nézz használtan valami jobbat! 5770 elég jó kártya esetleg GTS450 is jó, ha lelsz jó árban! De vedd figyelembe, hogy 5770 elég jó kártya, és csak 20-25ezer körül mozog használtan esetenként még garancia is van rá. A boltban 25ért nem kapsz ilyet, legalábbis én nem tudok olyan boltot ahol ennyiért van "normálisabb" kártya.
-
Furesz00
csendes tag
Hello!
Érdeklődnék, hogy a következő 2 kártya között mi a különbség, esetleg melyik jobb?
http://www.pcx.hu/termek/gigabyte-6770-1gb-ddr5-gv-r677d5-1gd-videokartya-77647
http://www.pcx.hu/termek/sapphire-6750-1gb-gddr5-vapor-x-11186-08-20g-videokartya-76539
-
wikings2
őstag
Gainward 8800 GT 512vram ddr3 vagy Ati Radeon HD 3650 512vram ddr2?
Melyiket vennétek/használnátok inkább?Talán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.
-
Hunork
veterán
válasz Furesz00 #31678 üzenetére
Természetesen a 6770 a jobbik.
A különbség: a GPU és a memória órajele magasabb, több Shader processzor és textúrázó egység a 6770 javára. Kérdés, mire kell, mert azért a 6750 sem gyenge eresztés. [link]
(annyi még, hogy a Sapphire legendásan jó AMD gyártó, keres tőlük egy 6770-et, és az tuti lesz)"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
wikings2
őstag
válasz csucsbicep #31680 üzenetére
Köszi!
GA-8I945P-G és erre a lapra felmenne rendesen? Csak mert leakarom cserélni az Ati-t mindenféleképpen.Talán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.
-
Apophis
őstag
Még egy kérdésem lenne: Asus gtx 560 esetén a sima/OC között hangban mennyi az eltérés a dupla venti miatt?
All was naught but to serve the void...
-
addikt
válasz execute93 #31687 üzenetére
Nekem nagyon hasonló van giga560oc és szerintem az 1db ventishez képest halkabb
Mondjuk a 60%+nál gondolom hűvösebben is tartja a gpu-t, mint az 1 ventis.
Azonos gpu hőfokon kell hasonlítani a hangokat, akkor van értelme!
A kicsire nem adunk... a nagyot meg leszarjuk!
-
execute93
őstag
válasz kleinguru #31690 üzenetére
Lehet nekem hangos.
Am a kártya 35-36 fokos.Terhelés(de nagyon nagy kell neki) alatt nem képes 60 fok fölé menni.
Ilyenem van! Katt[ Szerkesztve ]
MAGYAR VAGYOK! SZABAD VAGYOK! MAGYAR FÖLDÖN ITTHON VAGYOK
-
béke
aktív tag
sziasztok adott lenne egy konfig:
Lap: Asus P5G41T-M LX Lap Kép
Memo: GeIL CL9-9-9-24 DDR3-1333 4Gbyte memo kép
Procim: C2D E6550 Proci info
Táp: Gigabyte 460W Táp képEzt csak azért írtam le hogy átlátható legyen.
A Kérdésem milyen VGA-t vegyek a gépemhez:
Kicsi de jó teljesítmény és szintén kicsi hűtése legyen de profi.Én, Asus HD5670, Asus HD6670-be gondolkodtam vagy valami ilyesmi, de természetesen lehet teljesítménybe megegyező Nvidia-is. A lényeg hogy a lapomba elférjen és nem nagy igény max 1280×960-ba játszanák egyenlőre, játékok: BF3,NFSrun,Batman...stb.
Az összegem nem túl sok tehát max 20-25K. +-2-3K maximum.Mit ajánlanátok? És használt kártya kizárt csak ha van hozzá garancia. persze biztos lehet találni csak segítsetek hogy mire álljak rá mert akkor indulok is köszönöm mindenkinek
Alá írás :)
-
Szajo
őstag
válasz execute93 #31691 üzenetére
60% nál nekem is hangosabb, de én Afterburnerrel szoktam feltolni, így jobban érzem magam játék közben valahogy, mert nem zavar a hangja a füles miatt meg amúgy sem tud érdekelni annyira, ha valaminek nagy a hangja nagy, max akkor zavar ha hibásodás miatt hangos... Az idegesítő. Szóval sztem javarészt hangos minden kártya hűtése ha átlag fölött pörög jóval.
Apropó nem kophat el a venti ha 60-70% eresztem neki általában játék alatt?
-
tvse1995
senior tag
Hello,
ebben az árban szerintem is ezek a legjobb megoldások. Arra figyelj, hogy sokkal többet számít az, hogy dd5-ör mint az, hogy 1Gb-os. Így ha egy árban van az 1Gb dd3 és az 512Mb ddr5 akkor az utóbbit vedd.
Nekem is 5670-em van, vtx3d hűtős. Nagyon meg vagyok vele elégedve. Sokkal hangosabb nála a táp és a procihűtő is.[ Szerkesztve ]
-
execute93
őstag
válasz csucsbicep #31697 üzenetére
Nem ismertek olyan progit ami játék közben mutatja az FPS-t, hőfokot, kihasználtságot?
Másnál láttam, de nem tudom mi a program neve.MAGYAR VAGYOK! SZABAD VAGYOK! MAGYAR FÖLDÖN ITTHON VAGYOK
-
Szajo
őstag
Van egy GTX460 am nem régi, 5hónapos körülbelül (újonnan vettem). Az a helyzet hogy nagyon nagyon ritkán behullámzik a kép, mintha zavarná valami a monitort, de ha a monitor kábelt ami a gépbe a videókártyába megy megmozgatom kicsit felfelé eláll, a monitort használtan vettem, kábel gond lehet? Bár ne úgy képzeljétek el, hogy alig látni úgy hullámzik, hanem pl olyan helyeken ami világos látszik, hogy ilyen kis pici hullámok mennek végig egy síkban a képernyőn, tökre olyan mintha valami "telefon" vagy mágnes vagy nem tom mi bezavarná (Persze nem az). Kártyával semmi baj, minden játék fain rajta stb.
Bár mostanában nem de nagyon ritkán előfordul, szóval kábel értintkezési gond lehet a baj?
Tudjátok erről a 2oldalt csavarozós kék fejű kábelről beszélek, egyébként úgy van, hogy van egy fehér kis dugasz abba megy bele a monitorból kijövő kék végü csavarozós de a fehér is csavarozós és azt adták a VGAhoz dobozban...[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- PlayStation 5
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest