Aktív témák
-
HabyRolika
tag
sziasztok!
a kérdésem annyi volna hogy egy Sapphire HD6870-et kihajtana rendesen a 3.6Ghz-re húzott 955BE vagy még húzni kellene rajta?!
Bad Boys Bad Boys a Laci haja dús a Laci haja dús, mint a rántott hús :)
-
miresz
veterán
válasz HabyRolika #32701 üzenetére
Igen ki.
-
anyucika
tag
válasz zsombors #32700 üzenetére
6850vs6870
szerintem nem sok a különbség,
Sapphire HD6850 - 46,000Ft
Sapphire HD6870 - 57,000Ftén azért a 2 fpsért nem adnák ki +11ezer forintot , de valakinek lehet van kész tesztje. várd meg a többiek válaszát is!
-
Hunork
veterán
válasz zsombors #32700 üzenetére
Előbb már volt egy válasz, én sem megerősíteni, sem cáfolni nem fogok, AMD kártyák amúgy is távol állnak tőlem, de itt egy részletes leírás, teszt: AMD 6x
Ne zavarjon, hogy a cím a Crossfire-ra vonatkozik, ott vannak a single kártyák eredményei is a táblázatokban! (és több, mint 1-2 fps a különbség...)"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
miresz
veterán
válasz HabyRolika #32707 üzenetére
Szerintem nincs. A sima Sapphire 6870 és a vaporx között max a hűtés a különbség,de az a simán is jó.
-
Cossyc
csendes tag
Sziasztok!
Van egy új i3-2100am, hozzávaló bézik gigabyte lappal, 4g Rammal, és egy samsung 940n monitorral. A benne eddig volt nx8800xt most csíkosodni-szemetelni kezdett, úgyhogy óvintézkedésként körbenéznék a piacon.
Milyen kártyát hajtana ki ez a konfig? Nem nagyon tervezek fejleszteni, kivéve egy monitort az év második felében.
Mit ajánlotok? Használtakba érdemes belenézni?
Kösz,
Cos
I'm a real nowhere man.
-
Jim-Y
veterán
válasz Cossyc #32709 üzenetére
Szia, az i3 egy 6870/GTX560 szintű kártyát hajt ki max, ezek FHD felbontásra is alkalmasak, a 940N-hez egy használt HD4850, vagy egy új HD6750/6770 is elég. Minden attól függ, hogy a jelenlegi monitorodhoz akarsz kártyát venni, vagy már az újhoz? Illetve mennyit szánnál a dologra? üdv
-
ThatBody
csendes tag
Sziasztok, Szeretnék érdeklődni hogy 40 ezer forintért mien videó kártyát tudok venni, mire használhatót,és jót..?:/
-
addikt
válasz csucsbicep #32713 üzenetére
A világért sem szólnék bele, de aki hosszabb távra tervez a vga-val annak az ilyen hűtésű kártyákat nem javaslom.
Unokaöcsém gépében hasonló hűtés van és a gravitáció nagyon nem tett jót neki 3éves 4850.
Elég rég óta fel van kötözve, hogy párhuzamos legyen a a gép aljával és így nem zörög annyira...
A kicsire nem adunk... a nagyot meg leszarjuk!
-
-
rola636
csendes tag
Hali
E6750 túlhúzva, Asus P5KPRO, 4 Giga DDR2, táp 550W
ennek a konfignak mi a max VGA amit meg bír hajtani? -
rola636
csendes tag
-
addikt
válasz csucsbicep #32715 üzenetére
Nem a kártyával van baj, hanem az ilyen zalman koppintott hűtökkel (szerintem az zalman sem jó)
Nem párhuzamos a venti a gépházzal (a nagy súly végett) és szerintem nincs jó hatással a csapágyukra, már ha van bennük...
A kicsire nem adunk... a nagyot meg leszarjuk!
-
zoleeno1
veterán
válasz kleinguru #32720 üzenetére
Na ez nekem is fura, mert Cyclone-ról én még csak szépet és jót hallottam/olvastam (saját tapasztalat nincs).
"Nem párhuzamos a venti a gépházzal"
Ezt nem értem. Ha rendesen a helyén van, jól van rögzítve, akkor annak kéne lennie. Milyen házban van? Nem az a gond, h valami gagyi a ház és nem lehet rendesen rögzíteni a hátlapon?
Honor Magic5 Pro; konfig: http://zoleeno1.atw.hu
-
mgm81
aktív tag
GTX 275 vagy 6850?
[ Szerkesztve ]
Üdv.: mgm81
-
zoleeno1
veterán
-
Cossyc
csendes tag
Szia, nyilván az új kártyához venném szívesebben. A szűk keresztmetszet nyilván a pénz, de hajlandó lennék áldozni rá, ha két-három évig megin nem kéne hozzányúlnom a géphez.
mellékkérdés, hogy egy ilyen konfighoz megéri-e a 2312-es Dell monitort megvenni (főleg játékcélú az összeállítás), vagy overkill.
I'm a real nowhere man.
-
justo00
tag
Sziasztok!
A véleményeteket szeretném kérni a következőről: www.ipon.hu/webshop/product/sapphire_11188_01_40g_hd6950_1gb_gddr5_pcie/171463
Mennyivel lenne jobb esetleg egy 2gb?
Full hd felbontás, olyan 2 évre tervezve. -
Hunork
veterán
-
Hunork
veterán
válasz justo00 #32739 üzenetére
Próbáld innen, most melózok, elvileg innen szedtem le én is: afterburner
"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
Hunork
veterán
válasz justo00 #32741 üzenetére
Igazán nincs mit!
Majd jól böngészd át a gyorsbillentyűket, melyeket át is állíthatsz, sőt néha kell is, ha az adott játék lefoglalja. Elég érdekes szituk fordulhatnak elő különben..."Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
zsombors
tag
Hello!
Veszek egy hd 6850-t!!!Csak egy kérdés maradt tőlem hogy melyik kiadást vegyem meg?
Mit jelent az hogy crossfire?
Van egy a power colortól meg van egy x-edition meg még az overclok kiadás!
Melyiket vegyem meg? (ha van jobb kiadás kvázi többet tud akkor írd le légysziles!!)A pénz: 45 000ft maximum!!
Köszi![ Szerkesztve ]
Az élet egy szar dolog, és végén meghalunk!
-
Hunork
veterán
Nekem egyszer a DeusEx-ben csinált érdekességet, mert az F billek ott le vannak foglalva...már nem emlékszem, de valamit aktiváltam minden egyes screenshot-nál, és nem volt jó...
"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
zsombors
tag
Még egyszer megkérdezem de most már úgy hogy végleg!
Akarok venni egy HD 6850 videokártyát, de nem tudom melyik a legjobb alap videó kártya, melyik cég csinálja a legjobb teljesítménnyel készülő hd 6850-est.
Köszi![ Szerkesztve ]
-
zsombors
tag
válasz HabyRolika #32748 üzenetére
De most nagyon gyerekcipőben vagyok még! (bocs ha hülyeség)
Ha most megveszem ezt a kártyát és a gépem ki tudja vinni akkor pl.CoD MW3 az akadozni fo Full HD-ban vagy nem?
Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Külpolitika
- Politika
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Opel topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Android játékok topikja
- Synology NAS
- Macska topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.