Hirdetés

Aktív témák

  • Hunork

    veterán

    válasz olta #25016 üzenetére

    JUJ!
    Nagyon komoly vagy! Miért, az senkit nem zavar, hogy sokan meg leírják , hogy AMD fan? Miért kell ezen kiakadni? Olyan ez, mint a Fradi-Újpest. Van Intel-AMD meg Nvidia-AMD tábor. Ez tény. És az miért baj, hogy ki kinek a pártján áll.
    Elolvastátok amúgy, hogy mit írtam most ebben a fél órában, pontosan, minden szót?
    Mert pont azt mondtam, hogy a 6950 most jó! És mi az ellenfele tudásban és árban. Légy szíves, EZEKET cáfoljátok már meg! Személyes vélemény meg mindenkinek lehet. Nyilván nem mindenki dolgozhat hw szakmában, így a saját és ismeretségi körének tapasztalataira számíthat.
    Azt meg visszautasítom, hogy hülyeségeteket mondok, mert ehhez a kijelentéshez nagy arc kell, meg alacsony IQ, amiben van egy rossz hírem: nem tudod a boltban megvenni, ez adottság. :(
    Írtam pár cikket, alaposan utánajárok mindennek, bár készséggel elismerem, hogy mivel én NEM dolgozok hw területen, ezért kénytelen vagyok a saját és mások tapasztalataira építeni. És soha nem mondtam senkinek szándékosan baromságot, félrevezetőt, azt meg főleg nem merem megengedni magamnak, hogy bárkit lehülyézzek akár itt, akár máshol.
    EZ nem engem minősít.

    Amúgy téma lezárva. Nem írok ehhez már többet. Szép estét mindenkinek! :K

    [ Szerkesztve ]

    "Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut

Aktív témák