- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
Furesz00
csendes tag
Hali!
Érdeklődnék, hogy egy amd phenom x4 9550, 2x2gb black dragon ram mellé milyen videókari lenne jó?
Most egy gigabyte gtx430-as van a gépben, jónak jó lenne, mert szépen futnak a legujjabb játékok is, de nagyon melegszik a kari! Pedig direkt ezt a két ventiset vettem. Most vagy másik hűtő kellene rá, vagy cserélném a karit! 3 hónapos a kártya....Valaki valami ötlet??
[ Szerkesztve ]
-
Furesz00
csendes tag
1280x1024-en használom, hát igen tavaly év végén vettem és nem is nagyon merültem bele a témába, hogy milyen lenne jó! Azt azóta képzem magam, olvasgatok és eléggé melléfogásnak bizonyult, bár talán jó lenne egy másik hűtővel, de ahhoz sem nagyon értek milyet lehetne rá tenni...
-
Furesz00
csendes tag
válasz csucsbicep #10955 üzenetére
lehetőleg új legyen, vagy esetleg használt is lehet, de garis....
a tápról megoszlik a vélemény, mások dícsérik....
-
lsc
nagyúr
válasz Furesz00 #10957 üzenetére
Újan egy 5670, használtan egy 4850 vagy ha picit túl lehet lépni a keretet egy 5750, 512-es is elég. A tápot én cserélném, egy normális 400 W-os is elég lenne. Akik dícsérik azt a valamit valószínűleg nem sokáig fogják dicsérni.
A hsz-odat 5 percig szerkesztheted, hozzá is írhatsz.
[ Szerkesztve ]
Az élet kegyetlen .
-
izomhod
őstag
hali!
1280-1024es felbontáshoz fél, vgay 1 gigás 5670est vegyek?
ddr5-ösből természetesen.köszi
-
izomhod
őstag
válasz csucsbicep #10966 üzenetére
2000 ft, szerintem az lesz akkor
köszi
-
Frequence
tag
Hy!
egy MSI K9N SLI (nforce 570) lapba keresek vga-t, és az lenne a kérdésem, hogy szóba jöhet ATI? Vagy ennél a lapnál inkább kizárólag nvidia?köszi
Soul and Style!
-
jossua
tag
Üdv ! Rakok össze egy gépet és kiváncsi lennék a ti ajánlatotokra is ,hogy milyen videokari passzolna bele
Ami várja öt azHáz: Zalman Z7plus infó
Táp: Zalman zm460b-aps infó
Alaplap:Asus P7P550D
Proci: Intel i5-650 Hütöje: Zalman CNPS9900NT LED
Ram : Kingmax 1333Mhz 2GbEgyenlöre ezek vannak megvéve... Én egy Asus GTX 460 1Gb gondolkozom 50e. többet nem nagyon akarok rá költeni .
[ Szerkesztve ]
Alias : Magyarbetyar
-
Tomi7887
aktív tag
Sziasztok, milyen ATI videókarit éri meg most venni, ha elsősorban a naprakész játékok érdekelnek max 1440*900-on?
-
-
pepe_g
tag
Sziasztok!
Mi a véleményetek erről:
Gigabyte 24k 2 év gari VS Sapphire 25k 1,5 év gari...A Sapphire-t dicséri mindenki, és a Giga??
http://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_2/keres.php?stext=%22pepe_g%22&suser=&sival= http://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_3/keres.php?stext=%22pepe_g%22&suser=&sival=
-
Mukorka
addikt
-
jossua
tag
Én nvidia párti vok... Egyre több játék használja a physX -et és marha jó effekteket produkál pl a maffia 2 ben is !Nem kérdés h azt veszek e már csak azt nem tom h a GTX 460 - 470 melyikét konkrétan
[ Szerkesztve ]
-
jossua
tag
válasz Alister71 #10981 üzenetére
nem kell hozzá akkor kari se ! Én 8800Gt 1GB karit használok még mindig most rakom össze az új gépemet és valszeg egy Asus 460 lesz. Ám igen megéri befektetni jó kariba h egy darabig ellegyek vele nem akarok minden évben újat venni. Ez a Asus 8800 GT nagyon régóta jól szolgált engem ! Mai új játékok is majdnem fullon mennek...
-
jossua
tag
-
Mukorka
addikt
-
jossua
tag
válasz csucsbicep #10988 üzenetére
Semmi nincs csak világ életembe nvidit használtam és soha nem csalodtam bennük ! Ami most van a 8800GT (1gb) még a mai napig szépen viszi a legtöbb játékot a TDU2 majdnem full grafon nyomom ... szal csak ezért vok elhivatott
-
jossua
tag
-
Rasiel
senior tag
válasz jossua #10989 üzenetére
ATI kártyával is jól járnál, Physx azért látványos tud lenni, de nem minden játékban. Pl. Mirror's Edge-ben + Batman-ben tényleg az, de le is szivatja rendesen a videókártyát.
Ha már NV, akkor fentebb ajánlották a GTX460-at, meg ha még pluszba hozzá tudnál tenni, akkor GTX560TI. -
jossua
tag
Ez de kemény
GeForce GTX 560 Ti 1 GB DirectCU II TOP
ilyen köllene csak akkor még sporolnom köllAlias : Magyarbetyar
-
Alister71
nagyúr
-
jossua
tag
válasz csucsbicep #10997 üzenetére
jó de az már nagyon sok kes ezt is a legolcsobban itt láttam
-
Rasiel
senior tag
válasz jossua #10999 üzenetére
Ha nem szeretnél évente vga-t cserélni, akkor nem rossz választás az 560-as, igaz nem egy olcsó kártya. Ha esetleg később tervben van egy nagyobb felbontású monitor, akkor van értelme neki, de 1280-ra elég a 460 is.
csucsbicep: oké, egy kicsit "jól" fogalmaztam meg, van ilyen nálam.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- TCL LCD és LED TV-k
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Horgász topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest