- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
penge111
addikt
Sziasztok! Van nekem egy Gigabyte Ati 4850 512 ddr3-as vidokártyám, max 40-45000 ft-om van a kártyára, mire váltsak? Én akárhogy nézegettem a felette lévő két két generációt az 5 és a 6-os szériát nem tudok dönteni. Látom sokan a 6850-re váltogatnak, de megmondom én tesztek alapján nem látok annyira nagy különbséget az én régi kártyám és e között. Szóval a téma adott ajánljatok 40-45k környékén, olyan vkarit lehet ati vagy geforce, ami jobb a 4850-esemnél érezhetően és nem zabája az áramot, mert egy 400W-os chifi tápom van, thx a válaszokat előre is.
PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/
-
lorcsi
veterán
-
szemtelen
tag
Hali!
Én is 460-6850-5850-6870 vonalon érdeklődök VGA-k iránt. i5-650 es a proccom hozzá 4ghzen prime stabil, kihajtja ezeket vagy elég az 5770? (Full hd-s a moncsim jó lenne kihasználni). Melyik kártya lehet a best buy a procimhoz?FACEBOOK trükk! Nyisd meg a saját üzenőfalad, majd nyomd meg az f13-at! Nézd meg mi történik! ;)
-
fenergie84
addikt
válasz lorcsi #10406 üzenetére
nekem rev.1-ek (tégla) voltak, azokhoz képest elvileg mindegyik csendesebb, de amit favorizálnak az a Sapphire rev.3-as és a Vapor-X, illetve jó még az MSI Hawk féle kártya is...
szemtelen: kihajtja persze, ár/érték arányban a 6850 a nyerő, mellette szól még a fogyasztása és az újabb technológiai háttere (ez utóbbi elhanyagolható, de valakinek ez is szempont)
penge111: szerintem a konfigod profitálna rendesen a 6850-el...
[ Szerkesztve ]
-
penge111
addikt
köszönöm szépen a válaszokat
[ Szerkesztve ]
PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/
-
szemtelen
tag
válasz fenergie84 #10409 üzenetére
Köszi a választ.
FACEBOOK trükk! Nyisd meg a saját üzenőfalad, majd nyomd meg az f13-at! Nézd meg mi történik! ;)
-
Pepe87
tag
Hali!
Kartyat kell ujitanom a GTX 580-ra esett a valasztas. Tudnatok segiteni h a PALIT jo valasztas lenne-e a 3 gb-OS VERZIO vagy rossz a marka. Mit ajanlotok?
Gigabyte X38-DS5 deszka ,Intel C2q q9450 2,66 Ghz ,4X1GB Kingmax kit 1066Mhz ,Palit GTX 580 3GB,500w Chieftech táp ,LG +-dvd rw,1db Samsung 400GB SATA winyó ,1db 400GB-os Hitachi HDD SATA2
-
sanchy
aktív tag
Sziasztok!
Na megvettem az 5670-et és hozzá egy x2 255 procit.
ez már maximális kihajtja a karit húzás nélkül?Mi oda megyünk be, ahonnan más csak menekül!
-
zoltanz
nagyúr
Egy HD5670 nek melyik az optimális felbontása, és szűrőkkel?
-
ROTAX
csendes tag
Sziasztok!
Nézegettem egy Sapphire hd 5770-es rev 3-as kártyát ahogy olvasgattam jókat írtatok róla, meg máshol is hallottam hogy jók és lenne egy olyan kérdésemi hogy mit jelent az hogy Dual Slot Ventilátor? Mert néztem képet és azon csak 1 venti volt Eredetileg 6850-est akartam, de rájöttem hogy felesleges lenne nekem mivel a monitorom max 1280X1024-et tud, mostanában meg nem lesz nagyobb úgyhogy felesleges lett volna +12-15000ft-al többet adnom érte ezzel a felbontással minden játékot fullon visz ez is nyáron meg már sokkal olcsóbbak lesznek a 6XXX-es kártyák is majd akkor veszek eggyet addig meg ez is kitart -
fi:zi'k
nagyúr
Ha vízhűtéssel akarom a VGA-t, akkor melyik a jobb/olcsóbb megoldás:
- gyárilag vízhűtéssel érkező
- utólagosan átalakított?96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
Dr.gonzo
tag
Na megjött a hűtés a procimra. minden auton stabilan megy az E7300-om 3.2-n tök alap beállításokon. Na most full Hd-hez kellene bele egy video kari. Mit ajánlanátok bele. Jelen pillanatban egy Gainward Golden Sample 9800GTX+ van benne szóval az 5770 nem túl kifizetődő újítás. mi jöhetne szóba?
E7300 [3.2 Ghz], 4 Giga Kingmax, Gainward 9800GTX+, Xilence 480 W táp, Gigabyte GA-EP31-DS3L,
-
jaffa 2843
Ármester
sziasztok!
egyetlen kérdésem lenne felétek:
gtx460 vagy hd6850 ?a gép amibe kellene: GIGABYTE GA-P35-DS3L, C2Q Q9400, Sapphire HD 4850 Dual Slot, 4GB A-Data, Asus Xonar DX, Sennheiser PC350, FSP Bluestorm 500W
alap órajeles összehasonlítás érdekelne elsősorban, valamint a fő szempont a teljesítmény és az ár. másodlagos szempont a fogyasztás
rengeteg tesztet néztem, olvastam, és nagyon sok az ellentmondás a tesztek közt. a jelenlegi felbontás 1680x1050jah még valami: a PhysX és egyéb felesleges dolgok nem mérvadók
[ Szerkesztve ]
#### Egeres közvélemény-kutatás | http://goo.gl/forms/egt3lQRWsh ####
-
Rasiel
senior tag
válasz jaffa 2843 #10424 üzenetére
A két kártya azonos teljesítményű, úgyhogy rajtad áll, hogy melyik gyártót választod.
Fogyasztás terén, ha jól emlékszem akkor üresjáratban közel egyforma, terhelés alatt meg a GTX460 többet fogyaszt.
Ha az Nvidiát választod, akkor a Gigabyte, ASUS, Palit változatokat nyugodt szívvel ajánlom, ha pedig az ATI kártyája mellett döntenél, akkor VTX3D (ha jól tudom ilyen van Isc kollegának nála érdeklődhetsz), Sapphire, Powercolor gyártókat ajánlom leginkább. Ebből viszont a Gigabyte-ot kerüld, mert volt vele probléma... -
Buda76
senior tag
6850, abból is a gigabyte OC verzió, mivel gyors és jó áron van és a hibás példányok már átfutottak. Valamint kevesebbet is fogyaszt mint egy gtx460.
(#10423) Dr.gonzo: Egy gtx4601gb vagy egy radeon6850 lenne érezhető változás, viszont ezekkel így húzva is gondjai lennének a CPU-dnak. Szerintem a kondigod, most ahogy van kiegyensúlyozott, esetleg a kártya fogyasztása ami negatívum lehet.
[ Szerkesztve ]
-
pepe_g
tag
válasz Alpachino #10376 üzenetére
Oksi!
Köszi a választ mindenkinek!!
Még annyi hogy ha cserélek akkor pl a tápom viszi?? FSP 400 PNF
http://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_2/keres.php?stext=%22pepe_g%22&suser=&sival= http://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_3/keres.php?stext=%22pepe_g%22&suser=&sival=
-
KukkSteve
senior tag
Az áruk közel egyforma.
A fogyasztásban a 6850 jobb, de gondolom hogy ha már ilyen géped van, akkor igazán vág földhöz havi +1K.
Alap órajelen a GTX460 jobbnak bizonyult, sok ismerősömtől hallottam.
A 6850 előnyeit húzással tudod kihasználni, de a 460 is elég jól húzható. Egy gyári OC 460 erősebb mint egy "házilag" húzott 6850 (1000MHZ GPU!).
A Physx szerintem nem elhanyagolható, CPU számítást nem kicsit segíti.Az én javaslatom a GTX 460, gyári OC-s verzió!
A számom az adatlapomon. ;)
-
KukkSteve
senior tag
-
lsc
nagyúr
válasz KukkSteve #10430 üzenetére
Sejtettem, de azért továbbra is valami konkrétabbat várnék.
Nekem egy haverom leírta hogy a 460-ak sorra meg fognak dögleni, biztosan így van mert láttam hogy leírta. Kb ennyi, ráadásul nem is tévedett mert biztosan be fognak dögleni előbb-utóbb, ahogy a 6850-ek is.
[ Szerkesztve ]
Az élet kegyetlen .
-
t.kristof
senior tag
Na megint én. A physx-en elgondolkoztam, hogy tényleg megéri-e. A GTX460-as nvidiák mennyire birják a játékokat?(1280x960) Itt most a 768-as Gigabyte-rol és az 1Gb-os SE verziókról van szó. Tulajdonképpen az SE mit is jelent? nVidia oldalon ezeken gondolkoztam, de ha ati lesz akkor 6850 1Gb. A 6850-es és a 768as Giga ára 41e. A többi csak drágább. Melyiket érdemes?
Az élet sz*r játék, de k**va jó a grafikája...
-
KukkSteve
senior tag
"de azért továbbra is valami konkrétabbat várnék."
Kicsit úgy hangzott, mintha minden hozzászólásnak rajtad keresztül kellene mennie. Ez az én javaslatom, a kérdező szíve joga hogy megfogadja-e a tanácsomat.
t.kristof:
Az SE verzióban le van tiltva egy kevés Shader egység [link] (Csak hogy konkrétabb legyen )
A 768-as jobb egy mint az SE, de a 6850 minden tekintetben jobb mint az előbbiek![ Szerkesztve ]
A számom az adatlapomon. ;)
-
lsc
nagyúr
válasz KukkSteve #10433 üzenetére
Egy gyári OC 460 erősebb mint egy "házilag" húzott 6850 (1000MHZ GPU!).
Még mindig erre várnék választ, kicsit konkrétabbat mint eddig. Állítottál valamit, kértlelek ezt valamivel támaszd alá, erre jön a személyeskedés :Kicsit úgy hangzott, mintha minden hozzászólásnak rajtad keresztül kellene mennie. Akkor erről ennyit, további szép estét.
[ Szerkesztve ]
Az élet kegyetlen .
-
Williams
aktív tag
Sziasztok!
E8500-as CPU-hoz milyen VGA-t érdemes venni, amit még ki tud hajtani. ATI kártyába gondolkodom. Jelenleg egy 1950pro 256Mb hasít benne
Köszönöm a válaszokat előre is...
-
Źşë'
addikt
válasz Williams #10440 üzenetére
450gts gyengébb mint az ati 5770 (és egy árban vannak nagyjából), havernak most rendeltünk 5770et és nem bánta meg! érezhető javulás lesz a jelenlegi után
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
Aktív témák
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- TCL LCD és LED TV-k
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Horgász topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest