- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vodafone mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
ch003067
addikt
válasz csucsbicep #10149 üzenetére
Értem, háth meggyőztetek
Jó lesz nekem a HD5750 :-P Nem fogok most már variálni. -
csucsbicep
nagyúr
válasz Tothgera30 #10150 üzenetére
5770, de abból az Asus féle Cucore hűtést kerüld, többi jó. GTS450 is szóba jöhet. Esetleg eltudsz csípni picivel 30 fölött egy 768-as GTX460-at. Az lenne az igazi.
[ Szerkesztve ]
-
Tothgera30
Ármester
válasz csucsbicep #10152 üzenetére
Mindenképpen valami halk példány kellene, utoljára egy 4870-esem volt, TR HR-03-as hűtővel, szóval attól sokkal hangosabbat nem szeretnék!
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
zsole84
senior tag
válasz Tothgera30 #10153 üzenetére
-
csucsbicep
nagyúr
válasz Tothgera30 #10156 üzenetére
Pedig a rev 3 nagyon jó hűtésű.
-
Tothgera30
Ármester
válasz csucsbicep #10157 üzenetére
Hát lehet, csak annyira nem tetszik...
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
zsole84
senior tag
válasz Tothgera30 #10158 üzenetére
Nem kell azt nézegetni. Persze te tudod.
-
RootRulez
félisten
válasz Tothgera30 #10158 üzenetére
A hatékonyság fontosabb szempont...
═════════════════════════════════════════
-
Repsol600
addikt
Van még 2 versenyző
Gigabyte GTX 460 SE 1gb
ATI VTX VX6850 1gb
ezek közűl melyik a jobb?
És a 460 OC meg a SE között mi a külömbség?
Gondolom ezek közűl a 460OC a legerősebb de a legdrágább is -
Wukiwo
senior tag
i5-2300 meghajt gyakorlatilag szinte minden videokarit?
nem tudok dönteni mert Phenom2 X4 970 gépet is u.annyiból tudok beszerezni ...
-
zsigaviper
csendes tag
üdv
1360x768as (monitor sajnos csak ennyit bír) felbontáshoz és i3 540es proci és 3 giga ram mellé mit érdemes venni
a Hd 4730as radeon helyett
cél a kisebb méret és kevesebb fogyasztás
teljesítmény maradhat a mostani csak kevesebb ne legyen -
Dr.gonzo
tag
Skack,ha megoldom ,hogy az E7300-am 3.2-3.4-en menjen akkor betudok rakni mellé egy GTX460 v. 6850 v. 5770-enet? bár mondjuk az 5770-en nem sokkal tud többet mint a Gainward Golden Spamle 9800GTX+ om
E7300 [3.2 Ghz], 4 Giga Kingmax, Gainward 9800GTX+, Xilence 480 W táp, Gigabyte GA-EP31-DS3L,
-
Dr.gonzo
tag
válasz csucsbicep #10168 üzenetére
akkro felejtős 25-30 ezret nem ér az a 6 Fps....Főleg,hogy az 5770-et se hajtaná meg gondolom a Vapor-x-et pl.
csak mert 38-ért tudok 6850-et és 40ért GTX460-t ... De ezt nem értem mi az ,hogy nem elég . Azt értem ,hogy nem hajtja ki fullon viszont gyorsabb lenne az 5770-nél? vagy mi? lassabb lenne az 5770-nél meg ilyenek vagy ezt ,hogy értitek pontosan?
http://www.tomshardware.com/charts/2010-gaming-graphics-charts-high-quality/3DMark06-v1.1.0,2484.html
itt nézegettem.
[ Szerkesztve ]
E7300 [3.2 Ghz], 4 Giga Kingmax, Gainward 9800GTX+, Xilence 480 W táp, Gigabyte GA-EP31-DS3L,
-
-
Dr.gonzo
tag
Értem ,de Én nekem konkrétan a RIFT nevű játékhoz kellett volna. 1920x1080-n kellett volna és a E7300 2.66-n 9800gtx+ al 20-30 FPS és nekem a cél az ,hogy E7300-at 3.2-3.4-re húzzam és valamit kezdenai VGA-val ,hogy ez a 20-30 FPS 30-40 FPS-re emelkedjen . hogy a folytonosságos 25FPS alá ne kerüljön a játékmenete..
5770-be nem akartam belevágni mivel nem akkora fejlődés.
Viszont a haveromnak i3-as procija van ami 2.6-on futnak 4 giga ram mint nekem és egy 5750-es karival 20-60 FPS-e van ugyan ezen a felbontásom. Akkor itt a betegség az E7300 lehet? sehogy nem tudok egy FPS növekedést összehozni? mivel ,ha ezt jól értelmezem akkor a gyengébb video karival jóbb az FPS ergo a 4 mag tolja meg ennyire? Akkro kártyával semmitse érek meg a CPU-m 2.6-ról 3.2-re húzásával?
-
Dr.gonzo
tag
g
[ Szerkesztve ]
-
Rasiel
senior tag
-
Źşë'
addikt
milyen vgat tudtok ajánlani 30ezer forint környékén ami játékra alkalmas? 1280as felbontásban kellene többnyire
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
Alister71
nagyúr
-
Źşë'
addikt
válasz Alister71 #10177 üzenetére
néztem tesztet, és 5770 helyben hagyja, havernak kellene de ő nem nagyon akar atit már, kérdés húzva az a gts elverni az 5770et?
ill. mindegyik 128bites igaz?
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
Dr.gonzo
tag
-
Źşë'
addikt
válasz Alister71 #10179 üzenetére
nincsenek akkora tartalékai, nagyobb valószínűsége annak h leesik az fps tartósan (szvsz)
bár mit akarok ilyen árkategóriában mi : ) havernak szeretnék minél jobbat"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
Źşë'
addikt
adatkommunikáció miatt gondlom így, mivel fele akkora (256 már jobb szokott lenni) a sávszél a memó és a gpu között így sztem közre játszhat, vagy ha szerintetek nem így van, akkor írjátok le h miért nem számít ez a paraméter
-
Źşë'
addikt
válasz Alister71 #10185 üzenetére
mert ott más a gpu, és a többi paraméter, kvázi egy újabb technológia, akkor lenne jó példa ha 4870et megcsinálták volna 128bites és 256os verziókban kvázi nem csak a membusz sebességétől függ a teljesítmény
am ezt néztem neki ki: gigabyte_gv_n450_512i_gts450_512mb_gddr5_pcie
szerk.: vagy lehet mégsem ez lesz, akkor már legyen 1gb, gta4 esetében lényeges)
[ Szerkesztve ]
-
Źşë'
addikt
válasz zsole84 #10188 üzenetére
lényegében most arról beszélgetünk h maga a mem busz sávszélessége mennyire befolyásolja a végteljesítményt, persze minél jobb fps érték a cél, csak picit zavar ez a 128bit - egy 3d programnál ez szerintem azért fontos
[ Szerkesztve ]
-
Źşë'
addikt
válasz Rasiel #10192 üzenetére
igen, fontos a teljesítmény, de az is szempont h a minimum fpsből mennyi időt tartózkodik a low fps szférában játékok alatt
de még mindig nem kaptam választ a kérdésemre : )) lsc ha visszajön talán meg tudja cáfolni az állításom
(#10190) Lord Vader akár hiszed akár nem, ilyenre vadásztam neki, de már nem lehet újonnan kapni, legalábbis nem találtam
[ Szerkesztve ]
-
Rasiel
senior tag
linkeltem már neked egy kártyát, megnézheted azt is. aztán, ha nem jó választassz másikat.
Írtad, hogy nv párti a haverod, akkor szerintem a GTS450 30k-ért. És máris van válasz a kérdésedre.
Vagy vehetsz hd2900 szériából, asszem ott volt 512 bites verzió is.[ Szerkesztve ]
-
Źşë'
addikt
válasz Alister71 #10195 üzenetére
vigyázz mert még utóbb megfájdul a fejed minek spannolod magad...
(#10196) Rasiel iponról rendelem neki, nekem is onnan jön cucc, és így a fuvar fifty fifty
Aktív témák
- PlayStation 5
- Kutya topik
- Apple notebookok
- Milyen monitort vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Házimozi belépő szinten
- BMW topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest