Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gippazoid

    senior tag

    Sziasztok!

    A hétvégén volt nálam egy Samsung 24"-os TV tuneres monitor. T24E390, Full HD.
    Azon kívűl, hogy az egyik LED zavaróan bevilágított a képbe, a színek is borzalmasak voltak, akárhogy állítottam, épp csak elfogadható lett, de olyan nem, hogy szívesen nézzem.
    Néztünk rajta egy Full HD-s filmet valamelyik adón és néha bevillódzott a kép (pl. szoba fala a szereplők mögött). Arra jutottam, hogy ebbe valami nagyon gagyi panelt tehettek és a képfeldolgozása is tré lehet, azon meg a 3 munkanapos csere sem segít majd, ezért elálltam a vásárlástól (webshop-os volt).

    Mivel ilyen kombinált készülékek leginkább csak HD Ready felbontásban vannak (pl. LG ahol a FHD modellek már kifutottak és nem lehet kapni) és a Samsung monitor gyártó üzeme pedig feltehetőleg hasonló minőségben szereli össze a többi monitort is, arra jutottam, hogy inkább egy 32"-os TV-t veszek és lemondok akár a monitorként történő használatról is.

    Kérdés, mit vegyek ami Full HD, nem okos, nem ívelt, van rajta min. 2 db HDMI csatlakozó és jó a képe?

    Az nagy előny lenne, ha középen rögzített talpa lenne, mert a mostanában divatos, két szélen elhelyezett láb nekem nem jó, le kellene lógatni az asztalról a TV egyik oldalát de ha a szélén vannak a lábak akkor ez nem lehetséges.

    Bármilyen javaslatot örömmel fogadok! Most egy Philips-szel szemezek, annak kicsit bentebb vannak a lábai, nem teljesen a szélén. De olvastam, hogy a Philips már régen eladta a TV üzletágát valami ázsiai cégnek (a japán Funai-nak akarta, de aztán TP Vision vagy mi lett a vevő).

    Gippazoid Novelties Inc.

Új hozzászólás Aktív témák