Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Razarus

    tag

    válasz goamantra #8582 üzenetére

    "Az a baj, hogy a LED tvk mozgásmegjelenítő képessége alapvetően gyenge. Kivétel nélkül mindnek. Lassú a panel. Gyárilag ilyen, visszalépés történt a képcsöves tvkhez képest."

    Ettől féltem.. de ebben a vásárlók is benne vannak: nézik a sok lepedőméretű tv-t és el vannak ámulva a képminőségtől... Közben nem tűnik fel nekik az, hogy az összes xxHD demóvideó lassított felvétel, aminél persze, hogy nincs mosódás és mindig tűéles a kép.
    Tavaly (összességében ~90 km-nyi autózás után) majdnem találtam egy igen jó képű Samsung-ot. Pendrive-on vittem HD videókat, azokat néztük és annak már majdnem perfekt képe volt. Nagyon kilógott a többi kiállított tv közül: mozihatás perfekt, és a sebesség is már majdnem oké volt. De csak majdnem.
    Azért gáz ez, mert a sebességet úgy 15 éve TFT-vel a Samsungnak tökéletesen sikerült megoldani, mert a számítógépemhez Samsung 731BF TFT csatlakozik DVI-n, és ezen perfekt a képalkotási sebesség, USB/DVB-T konverzióval együtt is.
    Szívem szerint az összes gyártót elküldeném melegebb éghajlatra, az összes, rám erőltetni szándékozott ennyi meg annyi K-jával együtt. Előbb oldják meg a valósidejű képalkotási sebességet, aztán játszanak a képpont számmal.
    Akkor várok addig, amíg lesz rendes képet alkotni képes tv (vagy amíg bedöglik a meglevő)
    Köszönöm az infókat!

    Nem az a drága, ami sokba kerül, hanem az, ami utána nem válik be...

Új hozzászólás Aktív témák