Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tomsolo

    őstag

    Na a héten megjött a tv: LG 48" C2 EVO
    Kisebb szívinfarktus volt kivenni egyedül a dobozból ( az ennél nagyobbakat imho szó szerint lehetlen egyedül mozgatni ) ugyanis a képernyő keret vastagság cirka 1cm aminek az alján van egy nagyobb púp, így kb az a feeling mintha egyedül próbálnál kivenni egy baszom nagy üveglapot egy dobozból. Maga a cucc összerakva elég stabil, jó széles az elülső talpa gumicsíkokkal.

    Mivel OLED ez is tükröződik, bár van vmi réteg rajta hogy ne legyen teljesen tükör - legalábbis nem tükrőződik annyira mint a védő fólia. Szép, homogén képe van, egyedül a nem teljesen fekete ~ 95%-os képernyőknél látok vmi mennyi eltérést az aljánál, a többinél kb 0. Az alap színbeállításai kuka, olyan igazi youtube, hányós HDR, szóval küzdöttem míg normalizáltam. (Ezek módok Game, Cinema, Theatre halál feleslegesek imho).

    WebOs olyan amilyen, szerintem egész használható, kár hogy nagyon hurkalé böngésző van benne. A PS5-el szépen operál, a távírányát lehet használni a PS5n is, 4kn tudja 120Hz-et illet VVR-t is. A hangja sztem nagyon jó, ehhez nem kell sound bar.

    Tudom ajánlani akinek nem nagy tv kell ( 121cm-es képátló lol ) viszonylag jobb minőséggel, olyan 320k körüli áron.

    Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő

Új hozzászólás Aktív témák