Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Gino20

    őstag

    válasz Saccco #74870 üzenetére

    Először is leszögezném: akartam Sony-t, ez alább olvasható. Nem vagyok samu fan, ezt váltani akartam először ugye Sony-ra és most utoljára TCL-re, de ez sem jött össze, így esetemben maradt a Samu (a többi meg alapvető igények miatt nem játszik, pl VA panel megléte).

    Tudom a Sony egy prémium márka és elvileg jók az algoritmusai, de Ti láttatok már XH9000-et (természetesen a kérdés nem kimondottan feléd szól Saccco :) ) ?
    Félre ne értsétek, nem trollkodásból kérdezem. A mozgásmegjelenítése tényleg pazar, akár a samsunghoz képest is jobb, de Én pl 2 éve szerettem volna 75XH9000-et és volt itt HA-n ~2 hónapos, vagyis háznál szürkületkor félhomályban láttam a TV-t és kb sírhatnékom volt. HDR esetén is jól látható volt a fényes tárgy körül a sávos virágzás és szürke - fekete esetén őszintén katasztrófa volt a látottak alapján (persze 75"-hoz ~35db LD zónát társítani viccesnek tűnik). Lehet csak panel lottó volt, de fórumok alapján nekem nem annak tűnt (pl"sárga színű felirattal nem olyan vészes").

    A napokban újabb TVk-ről olvastam valahol tesztet és összehasonlítást, ahol volt LG C Oled, samu QN95 és Sony X95K. Az összehasonlításban hol a samu, hol az LG volt jobb, de a sony miniLED szinte minden téren alul maradt és azt a fránya blooming-ot megint csak hangsúlyozták.
    Természetesen senkinek nem akarom Én a kedvét szegni csak nem értem, hogy a fenébe van ez.....

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák