Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bnorci71

    addikt

    válasz alaves #64863 üzenetére

    A Philips lesz a befutó DTS miatt, bár HTPC a jelforrás, de ez lehet változik ha jó lesz a tv média lejátszója. Meg valahogy a Philips nagyobb bizalmat érez.
    Tegnap körbementem az MM/Euronics-ban hát gyalázat a bolti felhozatal :(
    igaz csak úgy nézelődtem nem volt konkrét példány amit kerestem, de most nézem a Miskolci Euronics-ban van 1 bemutató/utolsó darab, bár nem hiszem ha dobozos kibontják a kedvemért, MM nem forgalmazza, Alzánál meg csak neten tudom rendelni, Edigitalban se hiszem, hogy kibontják vagy lenne bemutató darab. Illetve ha nincs egymás mellé téve azonos tartalommal a 2 tv szerintem úgyse látok különbséget a jelenlegit meg szerintem a Hisense is lepipálja. Azért ma keresgetek kicsit hátha van valahol bemutató darab vasárnap Pesten is járunk hátha. Beégést nejemnek tagnap már mondtam :) hogy figyelni kel majd rá.

    #64864Helmoras
    az eu piacra szant hisense amit neztel igen gyenge ips panellal szerelt nem ugy mint az amcsi piacos ami kifejezetten jo tv va panellal,

    köszi még egy érv a Philipsnek :R Azért a gyártók is elmennek ám ahová gondolom az userek 90% nem ássa bele magát ebbe csak azt látja esetleg EISA díjas a tv kérdés melyik piacos járt náluk.
    65"/55" nálam is kérdés volt jelenleg 40" van attól az 55 is hatalmas lépés a 65-t nézegettem otthon a falon próbáltam elképzelni hát bődületesen nagy.

    #64865rainman72
    köszi az újabb jelöltet :) csak 50/60Hz-es
    A kritériumokat az első hozzászólásomtól kicsit bővítettem a keresgélés közben 100/120Hz, HDMI 2.1 4K/120Hz, hogy jövőálló legyen illetve ha LED akkor direct led megvilágítás, így maradt a végére a lentebbi 2 versenyző
    futottak még
    lg-65nano913
    hisense-55q9g bár ennek 55Aa9g a típusa szerintem

    [ Szerkesztve ]

    ELADÓ Nissan Note 1,5b 2008 "If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"

Új hozzászólás Aktív témák