Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Selynelar

    aktív tag

    Jó reggelt mindenkinek!

    Pár hónapja vettem volna egy Samsung 55q82t tv-t,ami sajnos nem jött össze végül bizonyos okok miatt. Most bánom, mert ismét dilemma előtt állok. A helyzet, hogy anyagilag csak jövőhét után jönne össze az új tv vásárlása.
    A MM-ban a Samsungos "kedves kolléga" közölte velem: "Nincs már csak a kiállított darabok. S ki fog futni az a készülék". Nos gondolkodtam és megnéztem pár típust. S megakadt a szemem ezen: Sony KD-55XH9096BAEP
    Bocs a memoárért :DD
    A lényeg, hogy szeretnék rá hdmi 2.1 csatit. Lenne hozzá egy PS5 csatlakoztatva.
    A helyzet,hogy nem vagyok hardcore konzol gamer, de szeretném kihasználni s konzol erejét/képességeit. Mellette mindenképp lenne filmezés/HBO GO/ Tv adás is a tv-n.(Nappal és este is). 55"-ban gondolkodtam. A szoba világos nappal. (10.emeleti panel).
    Jelenleg egy 55" xf9005 csücsül a tv állványon. A kiszemelt készülék hozná azt a képminőséget,amit a mostani készülékem? Vagy tudnátok olyat ajánlani, ami az általam leírt elvárásoknak megfelelő? A keret max 4k lenne,de ebben szeretném,ha már benne lenne az 5év MM Gold garancia+ is. Ha jól emlékszem Csandi kolléga vett XH90-et.

    Előre is köszönöm! :R

Új hozzászólás Aktív témák