Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Piftuka

    veterán

    válasz umfrider #41840 üzenetére

    Egyetértek. Éppen ezért (is) szoktam ajánlani a TCL tévéket. 5 év jótállással, a jelenlegi árkategóriában különösen jó vétel annak, aki egy korrekt, VA paneles készüléket szeretne, és nem tud, vagy nem szeretne vagyonokat költeni rá.

    Nemrég pl. az EP6xx sorozatnál még egy kategóriával jobb EX780-as 65 colos méretben 199.000 forintba került. Az baromi jó ár egy ekkora, alapvetően jó képminőséget adó készülékért.

    A TCL prémium modelljei pedig (25.000 Mini LED háttérvilágítás, 1.000+ Local Dimming zóna, QLED technológia) megállja a helyét a kategóriában bármelyik konkurens prémium tévéjével szemben. (Mondjuk azok még sajnos drágák!)

    Nálunk nem annyira ismert a cég (ahogyan a másik kínai nagy a HISENSE sem), mert az elmúlt években főleg az USA, és Ausztrál piacokra fókuszáltak. Bár az Egyesült Királyságban már évek óta nagyon népszerű. A szakmai teszteken pedig rendre jól szerepelnek a készülékei, főleg az "ár/érték" összehasonlításoknál.

    Hivatalos importőre még nincsen; a Media Markt, Alza, Edigital közvetlenül importálja. (A fogyasztói jogszabályok alapján ők a képviselői.)

    Az 5 év jótállás ismeretében, főleg az első két vállalkozástól szvsz bátran meg lehet rendelni.

    "Aquila non captat muscas."

Új hozzászólás Aktív témák