Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Gaben92

    őstag

    válasz Selynelar #31319 üzenetére

    Ha olyan kell, hogy besza..sz és nem akarsz OLED-et akkor XF9005. A VA-tól nem tudom miért kezdtél el hirtelen parázni, mivel jelenleg is egy VA panelt nézel. (Tudom QLED, de az egy felmpimpelt VA)

    XF9005 mindent tud mint a Q7 csak (szerintem) jobb. Kontrasztban elvileg erősebb a Q7 egy picit de ugye ez FALD és elég jól teszi a dolgát a local dimming. A HDR is jobban teszi a dolgát és betekintési szögben is kb ugyanott van mint a Q7. Egy szó mint száz, szerintem az XF9005 jobb TV a Q7-nél. (Itt kell megjegyeznem, hogy vádoltak már elfogultsággal mert nekem is XF9005 van a nappaliban, viszont nem véletlenül azt vettem a Q6/Q7 helyett.)

    Másrészről viszont DTS hiánya miatt ne cserélj TV-t szerintem. Vegyél egy Apple TV 4k-t inkább, vagy egy androidos médialejátszót, mert a beépített lejátszó csak bohóckodás mindegy milyen TV-t veszel.

    Nekem az XF9005 alatt ott az ATV 4k, mert nem volt kedvem szenvedni a beépítettel. (Azt tudnod kell a Sonyról, hogy tiltja a hardveres gyorsítást a külső lejátszóprogramoknak. Ergó Kodi, Plex stb ha 4k-t is akarsz nézni (neadjisten HDR-t, neadjisten felirattal) kapásból felejtős. A beépített lejátszón kívül semmi se működik normálisan emiatt az Androidos Sony TV-ken. Tartsd meg a Q7-et és vegyél egy ATV 4k-t. (Vagy ha sok a felesleges pénzed akkor vegyél egy XF9005-öt és egy ATV 4k-t. ;] )

    [ Szerkesztve ]

    If it ain't a Rotor, it ain't a motor.

Új hozzászólás Aktív témák