Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Lankadatlan

tag

Sziasztok!

A segítségeteket szeretném kérni. Tervezek összerakni egy komolyabb gépet, azonban nem tudom, hogy a megjelenítő eszközzel mit kezdjek, van most egy full hd-s monitorom ami 22" és úgy vagyok vele, ha már új lesz a gép akkor legyen új a kijelző is és gondolkoztam a lehetőségeken.

A kérdésem a következő lenne, van egy SAMSUNG 43" UE43MU6122KXXH UHD tv ami, nekem nagyon tetszik és jó is lenne azonban nem tudom, hogy mit jelent itt ez a Samsung maga kreálta 1300 PQI-s indexe :D szeretném megtudni, hogy ez mit jelent képfrissítési időben és hogy véleményetek szerint ez monitornak megfelelő-e vagy tudok-e hasonló ár érték arányban mondani alternatívát? Másrészről az lenne a kérdésem, hogy ha én veszek egy UHD tv-t és én amikor játszani szeretnék akkor csak full hd-t akarok, akkor még a minőség ugyanolyan jó lesz-e, magyarán, hogy megéri-e gondolkoznom 4K-s tévében vagy inkább maradjak a kis mezei full HD?

Bocsássatok meg a sok kérdésért, de nem akarom elrontani ezt a döntést és ezért szeretnék inkább hozzáértőbb emberekhez fordulni segítségért!

Válaszaitokat előre is köszönöm!

:DD :C

"Utólag okosnak lenni olyan, mint előre hülyének."

Új hozzászólás Aktív témák