Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Piftuka

    veterán

    válasz bisiz #12039 üzenetére

    "55"-os méretben érdemes Sony 55W809C-ra áldozni vagy akkor már inkább hozzátenni még és LG 55EG910V?"

    Hogy mennyit vagy képes és hajlandó egy televízióra áldozni, abban Neked kell a döntést meghoznod.

    Én abban tudok segíteni, hogy leírom, volt a tulajdonomban két 55EG910V is, ám mivel mindkét példány nagyon hasonló hibákat produkált, visszavittem, és nem kértem egy újabbat már.

    A technológiából adódóan egyébként BD filmekkel, tévé csatornán jó minőségű Full HD filmekkel csodás a képe. Vibrálóak a színei, páratlan a kontrasztja és a feketéje is makulátlan.

    Ám a mozgásmegjelenítése finoman szólva sem jó. A legtöbb ismeretterjesztő csatornán még a TruMotion-t bekapcsolva is szaggat.

    Viszont pár hete vettem magamnak egy SONY 55W809C-t, mert már a korábbi tesztelések során is nagyon tetszett. Azóta pedig egyenesen beleszerettem. :K

    Leteszteltem mindenféle tartalommal, és szaggatást eddig csak és kizárólag az RTL+ és RTL II bizonyos reklámjainál tapasztaltam. (Az pedig kit érdekel, nem igaz? :DDD )

    A gyengébb minőségű adásokat, illetve DVD-t is jó minőségben skálázza fel, a jó minőségű Full HD adások csodásak rajta, a BD filmjeim pedig vizuális orgazmust nyújtanak. :K

    Pedig még nem is nagyon állítgattam, be sem kalibráltattam. A színek még "Normal" képmód mellett is szépek, élénkek, a fekete szint kiváló, a kontraszt nem különben.

    Ez egy igazán remek készülék, örülök, hogy megvettem!

    "Aquila non captat muscas."

Új hozzászólás Aktív témák