Hirdetés
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
márkaspecifikus topikok: (Asus, TP-Link, Cudy, Xiaomi, Mikrotik stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
válasz
woodworm
üzenetére
Köszönöm a kimerítő választ. Erre voltam kíváncsi.
Mivel az AC-n kívül - ami egyedül a telefonról való kép/videó feltöltéshez lenne gyorsabb/kényelmesebb nekem, tehát még az sem annyira musthave - nem nagyon kell más, így emiatt nem szeretnék a mostani N-es, amúgy teljesen megfelelő routerhez képest nagy extra kiadást. Ezért lőttem be az olcsóbb modelleket. Viszont ha meg vmiben mégsem hozzák az alap elvárást, főleg stabilitásban akkor azt a +5-6k-t nem sajnálnám azért.
Így viszont akkor elég lesz ezek közül valamelyik. Bár időm nem sok, de az egyszeri mókolás belefér cserébe. Ha jól számolom minimum 10 éve, WRT54GL óta nem nagyon használtam úgyse gyári fw-t.

Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- sziku69: Szólánc.
- Okos Otthon / Smart Home
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Ultra jó ajánlattal lépheti át a Vivo a 7000 mAh-t
- További aktív témák...
- 9800x3d félkonfig
- Dell Latitude 7390 / i7 8650U / 16GB DDR4 / 256GB Nvme / Vill. Eu bill / Jó akku
- Dell Latitude 5440 / i5 1345U / 16GB DDR4 / 512GB SSD / Excelent akku / Magyar bill
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Hutt C6 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Gubek-Einste
Dr.NX