Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kali

    legenda

    válasz NandoXXL #19895 üzenetére

    maga a 20 megabit/sec nem indokol 20 e ft-ot, bár attól föggetlenül, adott összeg környékén már vannak elég jó gigabit képes routerek, és bár a wifi szórást látatlanban senki sem fogja megmondani neked, de az ellenoldalak milyenségének (csak g szabványos, vagy lite-n, esetleg n és mimo képes?) függvényében elég nagy a kínálat!
    amennyiben fő szempont a wifi szórás erőssége, úgy külső antennás típusokat érdemes nézegetni, és inkább olyat, amin - szükség esetén - cserélhető az antenna!
    tp-link tl-wr2543nd, vagy olcsóbban tl-wr1043nd, illetve ha nem szempont a gigabit képesség és/vagy nem fontos elkölteni mind a 20 e ft-ot, úgy mehetsz lejjebb, a 900-as, 800-as, vagy nem mimo képes ellenoldalak esetén, akár a 700-as szériáig!
    amennyiben nem annyira fontos az erős wifi szórás, úgy a fentiek szerint linksys e2000, e1500 vagy e1200!
    illetve netgear wnr3500(l), vagy wnr2000 - ezek belső wifi antennáik ellenére is jobbak szórásban, mint a fent említett belső antennás linksys routerek, de ennek feltétele a megfelelő ellenoldal!
    továbbá lenne még asus router is; külső antennával rt-n12 (nincs gigabit), vagy belsővel rt-n13, illetve van több - beépített antennás - kivitel, amik különböző célirányos szoftverrel rendelkező (u jelölés, usb csati, ftp szerver...stb), valamint gigabit képes is, ellenben ezek közül néhány csak módosított firmware felhúzását követően az igazi!

    Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...

Új hozzászólás Aktív témák